Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

ο πρώην ανώτερος αξιωματούχος του Πενταγώνου Christopher Mellon ζήτησε την απελευθέρωση πληροφοριών σχετικά με (UFO), οι αρχές των ΗΠΑ κρύβουν την αλήθεια;

UFO και εξωγήινοι: οι αρχές των ΗΠΑ κρύβουν την αλήθεια;

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο πρώην ανώτερος αξιωματούχος του Πενταγώνου Christopher Mellon ζήτησε την απελευθέρωση πληροφοριών σχετικά με αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO).
Ο Christopher Mellon, ο οποίος προηγουμένως υπηρέτησε ως αναπληρωτής βοηθός υπουργός Άμυνας για τις υπηρεσίες πληροφοριών, δήλωσε ότι οι αρχές των ΗΠΑ ασχολούνται επί του παρόντος με τη μελέτη εξωγήινων αντικειμένων. Αυτή η δήλωση έγινε σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Newsweek.
Ο Mellon κάλεσε τις αρχές των ΗΠΑ να δημοσιοποιήσουν πληροφορίες σχετικά με αυτές τις μελέτες, υποστηρίζοντας ότι θα βοηθήσουν στην επίτευξη μιας επιστημονικής ανακάλυψης.
Τα UFO και τα εξωγήινα φαινόμενα προσέλκυαν πάντα εκατομμύρια ανθρώπους και πρόσφατα το ενδιαφέρον για αυτά αυξήθηκε και πάλι.
Το Newsweek σημειώνει ότι στις ΗΠΑ, πολλές πτυχές του θέματος εξακολουθούν να είναι κρυμμένες από το ευρύ κοινό και πολλοί, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Κογκρέσου, απαιτούν μεγαλύτερη διαφάνεια.
Ο Christopher Mellon επικαλείται το προσωπικό του Οργανισμού για την Ολοκληρωμένη Μελέτη των Ανωμαλιών (AARO) και ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση διεξάγει μυστική έρευνα για υλικά που σχετίζονται με εξωγήινα αντικείμενα.
Ο Mellon πιστεύει ότι η δημοσίευση πληροφοριών σχετικά με αυτές τις μελέτες θα συμβάλει στην πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας. Ελπίζει ότι αυτό θα επιταχύνει τη μετάβαση σε καθαρή και οικονομικά αποδοτική ενέργεια. Επιπλέον, είναι δυνατή η ανάπτυξη υπεραγώγιμων υλικών και νέων τεχνολογιών για τη δημιουργία κινητήρων, παρόμοιων με αυτά που βλέπουμε στις ταινίες του Χόλιγουντ.
[Υπεραγωγιμότητα ονομάζεται η κατάσταση κατά την οποία συγκεκριμένα υλικά (μεταλλικά στοιχεία, κράματα, κεραμικά κ.α) παρουσιάζουν μηδενική dc ηλεκτρική ειδική αντίσταση κάτω από μια κρίσιμη θερμοκρασία ΤC, συγκεκριμένη για κάθε υλικό. Τα αντίστοιχα υλικά ονομάζονται υπεραγωγοί.
Υπεραγωγιμότητα - Wikipedia]

Ο πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου τονίζει επίσης ότι η αποκάλυψη πληροφοριών σχετικά με την έρευνα για τα UFO θα είναι σημαντική όχι μόνο για την ανάπτυξη της επιστήμης, αλλά και για τη διεθνή κοινότητα. Η ανοικτή και διαφανής εργασία σε αυτόν τον τομέα θα επιτρέψει σε διάφορες χώρες να αναπτύξουν από κοινού αποτελεσματικά μέσα προστασίας από πιθανές εξωγήινες επιθέσεις.
---------------------

Υπάρχουν διάφορες θεωρίες σχετικά με τη φύση των UFO. Ένας από αυτούς προτείνει ότι αυτά μπορεί να είναι εξωγήινα σκάφη που έφτασαν στη Γη για έρευνα ή επαφή με την ανθρωπότητα. Μια άλλη θεωρία προτείνει ότι αυτές μπορεί να είναι μυστικές εξελίξεις κυβερνητικών οργανισμών που δεν είναι ακόμη έτοιμοι να αποκαλύψουν στο κοινό.
Μεταξύ των μαρτύρων των συναντήσεων με UFO είναι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έχουν δει λαμπερά αντικείμενα στον ουρανό, καθώς και εκείνοι που ισχυρίζονται ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους και ήταν πάνω σε UFO. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί αξιόπιστα αποδεικτικά στοιχεία για τους ισχυρισμούς αυτούς.
Μερικοί επιστήμονες πιστεύουν ότι τα UFO μπορεί να σχετίζονται με φαινόμενα όπως μαγνητικές καταιγίδες ή εκρήξεις σουπερνόβα. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη καταστεί δυνατό να αποδειχθεί ότι αυτά τα φαινόμενα μπορεί να είναι η αιτία της εμφάνισης των UFO.
-------------
η δημοσίευση αυτών των δεδομένων θα βοηθήσει να γίνει μια επιστημονική ανακάλυψη
Τις προάλλες, ο Christopher Mellon,[ πρώην αναπληρωτής βοηθός του επικεφαλής του Πενταγώνου για θέματα πληροφοριών που ειδικεύεται στα UFO], δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο, επικαλούμενος τέσσερις υπαλλήλους του Οργανισμού Ολοκληρωμένης Έρευνας Ανωμαλιών (AARO), είπε ότι οι αρχές των ΗΠΑ είχαν εμπλακεί σε ένα μυστικό « έργο αντίστροφης μηχανικής ». Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η έρευνα « περιλαμβάνει την ανάλυση και τη χρήση υλικών που ανακτώνται από ένα σκάφος εξωγήινης προέλευσης ».
Ο Mellon είναι πεπεισμένος ότι η δημοσίευση του έργου συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιστήμης. « Αν έχουμε ανακτήσει εξωγήινες τεχνολογίες, τότε τα καλύτερα και πιο ταλαντούχα μυαλά μας πρέπει να συμμετέχουν στην αξιολόγησή τους. Υποθέτοντας ότι η τεχνολογία των κινητήρων UFO είναι διαφορετική από οτιδήποτε είναι γνωστό στο κοινό, ένα επιτυχημένο πρόγραμμα αντίστροφης μηχανικής θα μπορούσε να οδηγήσει σε επανάσταση στην τεχνολογία ενέργειας, μεταφορών και υλικών », σημείωσε ο πρώην αξιωματούχος.
« Μπορεί να είμαστε σε θέση να επιταχύνουμε τη μετάβαση στην καθαρή και φθηνή ενέργεια. Ίσως ακόμη και να μπορέσουμε να αναπτύξουμε υπεραγώγιμα υλικά και τεχνολογίες κινητήρων που προβάλλονται σε ταινίες του Χόλιγουντ », πρόσθεσε.
Επιπλέον, η αποκάλυψη τέτοιων πληροφοριών θα μπορούσε να βοηθήσει τους παγκόσμιους ηγέτες « να αναπτύξουν ένα αποτελεσματικό αποτρεπτικό μέσο » έναντι πιθανής επίθεσης. Ωστόσο, δεν υπάρχουν στοιχεία «επιθετικότητας» από εξωγήινους, παραδέχτηκε ο ειδικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: