Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

Η κάμερα έπιασε ένα «GHOST CHILD». Η ψυχική-ενεργειακή εικόνα ενός αγοριού, αποτυπώθηκε σε φωτογραφία με παιδιά, σκαρφαλωμένα σε ένα μεγάλο δένδρο Αγγλία, Northumberland , Η Laura Watson, μητέρα δυο παιδιών, έχασε τον ύπνο της, όταν κατά την επίσκεψη στο Plessey Woods Country Park, είδε στη φωτογραφία που έβγαλε με τα παιδιά της, το φάντασμα ενός αγοριού.
Οι φίλοι της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, προσεύχονται για εκείνη και της στέλνουν την ευχή, να μην ακολουθεί πλέον το πνεύμα του νεκρού αγοριού την οικογένεια της.
Η Laura αντιμετώπιζε με σκεπτικισμό κάθε μεταφυσικό φαινόμενο και δεν πίστευε σε κάτι τέτοιο, μέχρι που το είδε...Η εικόνα ήταν τόσο ξεκάθαρη.Η φιγούρα στη φωτογραφία προκάλεσε το ενδιαφέρον της για τα φαντάσματα.
Η Laura, medical receptionist, από το Newcastle (Tyne and Wear), δήλωσε: «Είναι πολύ ασυνήθιστο και όλοι έχουμε φρικάρει πραγματικά. Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε πλέον από το φόβο μας».
Η φωτογραφία απεικονίζει τα παιδιά της, τη 15χρονη Laura Charlotte Hill, και τον 9χρονο Byrin Watson, σκαρφαλωμένα σε ένα μεγάλο δένδρο, μαζί με τον 16χρονο ξάδερφο τους Jack.
Αν και δεν ήταν κανένας άλλος στην περιοχή, εκείνη την ηλιόλουστη μέρα, πίσω από τον Byrin, εμφανίζεται το πρόσωπο ενός άλλου «GHOST CHILD» παιδιού και ένα χέρι ακουμπά στον ώμο του.
Μερικοί που γνωρίζουν την ιστορία του δάσους, λένε ότι πριν από πολλά φεγγάρια, ένα νεαρό αγόρι πνίγηκε στο ποτάμι. Υποθέτουν ότι το πνεύμα του, αποτυπώθηκε στη φωτογραφία με το μεγάλο δένδρο.
Αν και είχαν τα σκυλιά τους παρέα όταν έκαναν πικ νικ και συνήθως τα ζώα αντιδρούν παράξενα στο ασυνήθιστο, λόγω έκτης αίσθησης, εν τούτοις η συμπεριφορά τους ήταν τελείως φυσιολογική. ΄Ηταν μια κανονική υπέροχη ζεστή μέρα, γεμάτη διασκέδαση.
Οι φίλοι ρωτούν αν ο Byrin είχε κάποιον δίδυμο αδελφό που πέθανε, αλλά δεν υπήρξε τίποτα τέτοιο. Δεν υπάρχουν παιδιά που πέθαναν στην οικογένεια, οπότε το αγόρι «GHOST CHILD» στη φωτογραφία, δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο παιδί που γνωρίζουν.
πηγή 30-5-18
 http://www.dailymail.co.uk/news/article-5786251/Mother-two-sleep-capturing-chilling-photo-ghost-child-Northumberland.html
*****************************
στη φωτογραφία δεν έγινε επεξεργασία ( φωτοσοπ) ούτε Google Play εφαρμογή
και βέβαια δεν αποτελεί θαύμα γραφιστικής.
******************
σχετική μας ανάρτηση
29 Ιανουαρίου 2018
Ψυχική -ενεργειακή εικόνα ενός μοναχού αποτυπώθηκε σε φωτογραφία, που έβγαλαν σε μεσαιωνικό κάστρο
Οσοι πιστεύουν στο υπερφυσικό, γνωρίζουν ότι οι κάμερες μπορούν να "πιάσουν" πράγματα που δεν μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι.
Τα φαντάσματα δεν είναι το ίδιο με τα ανθρώπινα πνεύματα.΄οταν κάποιος βλέπει ένα φάντασμα, αυτό που βλέπει πραγματικά είναι μια ψυχική, ενεργειακή εικόνα που έχει "προγραμματιστεί" στα ψυχικά πεδία δραστηριότητας που περιβάλλουν τους ίδιους τους τοίχους και την ατμόσφαιρα ενός κτιρίου.
ένα φάντασμα δεν είναι ένα αληθινό ανθρώπινο πνεύμα που κάνει μια επίσκεψη. είναι απλά μόνο ένα ψυχικό στιγμιότυπο "psychic snapshot"  Πολλα "hauntings" συμμορφώνονται με αυτό το μοτίβο. Τα φαντάσματα δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας με τον τρόπο που οι άνθρωποι με ζωντανό πνεύμα μπορούν.
ένα φάντασμα είναι μια ψυχική "εικόνα" του π.χ. αποθανόντος πατέρα σας που "επιπλέει" στην ατμόσφαιρα, δεν είναι η πνευματική παρουσία του πραγματικού αποθανόντος πατέρα σας, που μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας.
πηγή
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2018/01/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: