Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Ερπετοειδείς Εξωγήϊνοι Οργανώνουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, Προειδοποιούν οι Θεωρητικοί Συνομωσίας


Οι ερπετοειδείς "Reptilian" εξωγήινοι υπήρξαν το πιο καυτό θέμα των θεωρητικών συνωμοσίας εδώ και χρόνια, και αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ακράδαντα ότι αυτοί οι shapeshifting εξωγήινοι κυβερνούν κρυφά τον κόσμο.
Τώρα, το conspiracy theory κανάλι YouTube "2CirclesArchive" κυκλοφόρησε ένα περίεργο βίντεο το οποίο δηλώνει ότι αυτοί οι ερπετοειδείς εξωγήινοι προσπαθούν να ενεργοποιήσουν τον Τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, που θα ξεκινήσει αρχικά στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με τον αφηγητή του βίντεο, ο παγκόσμιος πόλεμος θα οργανωθεί για να αποσπάσει την προσοχή του κοινού, έτσι ώστε η ύπαρξη αυτών των εξωγήινων να παραμείνει μυστική.

'' Τα ερπετοειδή παράσιτα γνωρίζουν ότι η ανθρωπότητα ξυπνά, αφυπνίζεται σχετικά με την ύπαρξη και την παρουσία τους. Γι 'αυτό και υπάρχει κατ΄αυτούς, η ανάγκη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, ως απόσπαση της προσοχής. Αυτός είναι ο μόνος λόγος αυτής της παράλογης σύγκρουσης. Πρόκειται για Reptilians εναντίον ανθρώπων - όχι ανθρώπων έναντίον ανθρώπων. Δεν είναι η Δύση εναντίον της Ρωσίας ", δήλωσε ο αφηγητής του βίντεο.

Ο "video uploader" ισχυρίστηκε επίσης ότι οι πλατφόρμες κοινής χρήσης βίντεο όπως το YouTube λειτουργούν ως μαριονέτες στα χέρια της ελίτ και δεν θέλουν να βγει η αλήθεια.
"Το YouTube κάνει τεράστιες προσπάθειες για να λογοκρίνει την αλήθεια και διαγράφει δεκάδες κανάλια. Αυτό το κανάλι και το βίντεο δεν θα μπορούσαν πλέον, να υπάρχουν αύριο", ανέφερε ο χρήστης που ανέβασε την ταινία στο video description.

Το βίντεο ισχυρίστηκε επίσης ότι ο φοβερός πόλεμος θα εμφανιστεί πρώτα στην Ουκρανία και θα εξαπλωθεί σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, όπως ξεκίνησε ο Β΄Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο αποστολέας προέτρεψε επίσης όλους να καλέσουν τους φίλους και τους συγγενείς τους στην Ουκρανία, για να ενημερωθούν, για αυτή τη θανατηφόρα συνωμοσία.
Ωστόσο, το κανάλι YouTube απέτυχε να παρουσιάσει οποιεσδήποτε στέρεες αποδείξεις για να τεκμηριώσει την αξίωσή του.

Η νέα αποκάλυψη από το κανάλι του YouTube (YouTube channel)  ήρθε μόλις λίγες μέρες μετά από την προειδοποίηση του David Meade, ενός άλλου θεωρητικού συνωμοσίας (Christian numerologist) που προειδοποίησε για τα επακόλουθα ενός παγκόσμιου πολέμου. Ο Ντέιβιντ Μέιντ αποκάλυψε ότι η Ρωσία διαθέτει (υπερηχητικούς, ανίκητους πυρηνικούς βαλλιστικούς) πυραύλους  και όπλα στο οπλοστάσιό της, ικανά να καταστρέψουν την αμερικανική ηπειρωτική χώρα μέσα σε 30 λεπτά .
Ο χριστιανός αριθμολόγος και θεωρητικός συνωμοσίας David Meade ισχυρίζεται ότι, ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει μέχρι το τέλος Ιουνίου και προειδοποιεί τους ανθρώπους να προετοιμαστούν.
αποκλειστικό ρεπορτάζ του thesun, 4-6-2018
πηγή
https://www.thesun.co.uk/news/6433484/world-war-3-start-june-david-meade-christian-numerologist-warning-prepare/

Λέει ότι η τελευταία του προφητεία βασίζεται σε βιβλικές διδασκαλίες, μαθηματικούς υπολογισμούς και τρέχοντα γεγονότα.
Προειδοποιεί τους ανθρώπους να μην πανικοβληθούν αλλά μόνο να προσεύχονται.
Ισχυρίζεται ότι τρία δυνατά αστρολογικά "σημάδια"  δείχνουν ότι, ο πόλεμος ξεσπά σε λίγες εβδομάδες  (τα  "odds are astronomically high" )
Ο Meade  πιστεύει ότι ο πόλεμος πιθανότατα θα αρχίσει στη Μέση Ανατολή - ή αφού μια ξένη δύναμη θα επιτεθεί στις ΗΠΑ - και ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι «καταστροφικό».
Μια επταετής σειρά καταστροφικών γεγονότων, όπως σεισμοί,τυφώνες, πυρηνικές επιθέσεις και  ηφαιστειακές εκρήξεις, είναι σε εξέλιξη

Ο μυστηριώδης πλανήτης που ονομάζεται Πλανήτης Χ ή Νίμπιρου  στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος συνδέεται με καταστροφές (σεισμό στο Μεξικό, τυφώνες στην Καραϊβική)

HAWAII volcano Mount Kilauea's explosive eruption was a "once in a lifetime event" sparked by the approach of planet Nibiru, says conspiracy theorist David Meade
Mr Meade, the main predictor of Nibiru, believes that as it approaches, the magnetic field of Earth becomes weakened and the gravitational pull of Planet X causes events such as earthquakes and volcano eruptions
.

αναφέρει το απόσπασμα
Luke’s passage 21: 25 to 26 reads: “There will be signs in the sun, moon and stars.
“On the earth, nations will be in anguish and perplexity at the roaring and tossing of the sea.
"People will faint from terror, apprehensive of what is coming on the world, for the heavenly bodies will be shaken.”


[[ Ο Jim Green, διευθυντής της Διεύθυνσης Πλανητικών Επιστημών της NASA, δήλωσε: "Είναι πολύ νωρίς για να πούμε με βεβαιότητα ότι υπάρχει ένας λεγόμενος πλανήτης X."
η NASA ανακάλυψε ότι θα μπορούσε να είναι  ένας νέος πλανήτης βαθιά στο ηλιακό σύστημα και τον ονόμασαν Planet Nine.
Θα μπορούσε να έχει μάζα 10 φορές μεγαλύτερη από αυτή της γης.
Ωστόσο, ο διαστημικός οργανισμός απέκλεισε σταθερά και επανειλημμένα τις θεωρίες σχετικά με το Nibiru ως "φάρσα στο διαδίκτυο".
"Αν ο Nibiru ή ο Πλανήτης Χ ήταν πραγματικοί και κατευθύνονταν για μια συνάντηση με τη Γη ... οι αστρονόμοι θα το είχαν εντοπίσει τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία και θα ήταν πλέον ορατοί με γυμνό μάτι." Προφανώς, αυτό δεν συμβαίνει."
Ο Nick Pope, ο οποίος ήταν επικεφαλής του γραφείου UFO του Υπουργείου Άμυνας, συμφωνεί με την υπηρεσία διαστήματος .
πηγή
https://www.thesun.co.uk/news/4523791/end-of-the-world-october-2017-planet-x-nibiru-david-meade/ ]]Σύμφωνα με τον David Meade, οι Χριστιανοί θα εξαφανιστούν απο τη γη για 7 χρόνια, σύμφωνα με την βιβλική του έρευνα και τις σκοτεινές του προφητείες. Θα πρέπει να διαβάζουν τη Βίβλο και να προετοιμαστούν για τη συνάντησή τους με το Θεό.
πηγή 4-6-18
https://www.thesun.co.uk/news/6433484/world-war-3-start-june-david-meade-christian-numerologist-warning-prepare/

Σκεπτικιστές, πραγματιστές και αναλυτές από την απέναντι όχθη εξετάζουν τις απώλειες του τρίτου παγκόσμιου οικονομικού πολέμου
μετά την απόφαση Τραμπ να κηρύξει εμπάργκο σε εισαγωγή χάλυβα και αλουμινίου από Ευρώπη, Μεξικό και Καναδά, ότι μπαίνουμε στην πιο σκληρή φάση ενός παγκόσμιου οικονομικού πολέμου, ο οποίος μέχρι πρότινος έδειχνε συγκεκαλυμμένος, από τούδε και στο εξής όμως γίνεται απροκάλυπτος. Ο πόλεμος δολαρίου - ευρώ για το πιο απο τα δύο νομίσματα θα είναι το παγκόσμιο νόμισμα, γιατί πλέον περί αυτού πρόκειται, έχει θύματα και από τα δύο στρατόπεδα αντιμαχομένων
πηγή
http://www.thessaliatv.gr/news/59073/tritos-pagkosmios-oikonomikos-polemos/


Δεν υπάρχουν σχόλια: