Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018

΄Εσφαξε τον "άτακτο" χοίρο στη μέση του δρόμου, γιατί μάλωνε με τα άλλα ζώα, που μετέφερε πάνω στο φορτηγό του...

Κινέζος οδηγός φορτηγού, για τη μεταφορά ζώντων ζώων, έσφαξε έναν χοίρο στη μέση του δρόμου, γιατί ήταν "άτακτος"
Αυτοκινητιστές στην ανατολική Κίνα, είδαν έντρομοι έναν εξοργισμένο οδηγό φορτηγού να σφάζει έναν ζωντανό χοίρο, γιατί ήταν άτακτος, στην άκρη ενός πολυσύχναστου δρόμου.
Ο άνδρας που δεν κατονομάστηκε, μετέφερε τα ζώα από την πόλη Laiwu, σε σφαγείο στο Zhucheng της επαρχίας Shandong.
Κατά τη διάρκεια του τρίωρου ταξιδιού του, αντιλήφθηκε ότι ένας χοίρος ήταν ανήσυχος και "παρενοχλούσε" τα άλλα ζώα. ΄Οταν τα ζώα άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους, έβαλε το φορτηγό του στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης για να δει τι συμβαίνει.
Μόλις εντόπισε τον "ταραχοποιό" χοίρο παρατήρησε ότι ήταν τραυματισμένος, σκόνταφτε και είχε σημάδια που πιθανόν προκλήθηκαν από τα άλλα ζώα.
Φοβήθηκε μήπως η κατάσταση επιδεινωθεί στη συνέχεια του ταξιδιού του, έτσι, εκφόρτωσε τον απείθαρχο χοίρο και τον έσφαξε μπροστά στους περαστικούς αυτοκινητιστές, που είδαν το αίμα και τα σπλάχνα του ζώου να χύνονται στην άσφαλτο.
Η βάρβαρη σφαγή συνοδευόταν από τις κραυγές του χοίρου και οδήγησε πολλούς ανθρώπους να καλέσουν την αστυνομία για να παραπονεθούν.

Μέχρι να φτάσει η τροχαία, ο οδηγός του φορτηγού βρισκόταν στη διαδικασία εκσπλαχνισμού του νεκρού ζώου, σύμφωνα με την έκθεση.
Ανέφερε στην αστυνομία ότι αν κάποιο ζώο τραυματιζόταν, δεν θα πετύχαινε να πάρει ένα καλό χρηματικό ποσό, από την πώληση του. έτσι, αποφάσισε να "αφαιρέσει" τον ενοχλητικό χοίρο από το φορτηγό, πριν να βλαψει το φορτίο και τα οικονομικά του.
Αν και ο οδηγός ήταν ήδη ένοχος πολλών τροχαίων αδικημάτων, συμπεριλαμβανομένης της κατοχής μιας λωρίδας έκτακτης ανάγκης χωρίς βάσιμους λόγους και παρόλο ότι έσφαξε ένα ζώο σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο, χωρίς καν να θέσει ένα προειδοποιητικό σήμα, η αστυνομία τον άφησε ελεύθερο και του σύστησε μόνο να προσέχει και να καθαρίσει το μέρος από τα αίματα...
πηγή 18-5-18  (σχετικό ρεπορτάζ από το Qilu Evening News)
http://www.scmp.com/news/china/society/article/2145914/chinese-truck-driver-slaughters-naughty-pig-roadside

Δεν υπάρχουν σχόλια: