Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

Γυναίκα ντετέκτιβ έπιασε ένα yellow anaconda, με γυμνά χέρια, στην προσπάθεια για τη διάσωσή του. Μετά το έβαλε μέσα σε μια τσάντα και έκλεισε το φερμουάρ...

 Φλόριντα, όταν η αρμόδια υπηρεσία δέχθηκε κλήση για να διασώσει ένα μεγάλο αδέσποτο yellow anaconda, κανείς δεν ήθελε να αναλάβει την επικίνδυνη επιχείρηση.
κανείς δεν ήθελε να έρθει σε σύγκρουση με ένα τεράστιο φίδι. Μόνο η γενναία ντετέκτιβ Emily Shaw (Florid Detective) έκανε αυτή τη θαρραλέα επέμβαση, σαν να αποτελούσε μέρος της καθημερινότητάς της.
Η Emily άγγιξε το yellow anaconda μήκους 2,7 μέτρων με ένα μακρύ ξύλο. Μετά, το άρπαξε από τη ουρά του και το έσυρε στο έδαφος με γυμνά χέρια!  Ξαφνικά, το φίδι άρχισε να περιστρέφεται -με την ουρά του- γύρω από το χέρι της και να σφίγγει τον καρπό της. Αλλά η γενναία ντετέκτιβ δεν τα έχασε, το παρέσυρε μέχρι το σακίδιο γυμναστηρίου -που έφερε μαζί της γιαυτό το σκοπό- το έβαλε μέσα και μετά έκλεισε το φερμουάρ.
στο βίντεο γελάει χαρούμενα με την επιτυχία της.
Το yellow anaconda ήταν κατοικίδιο ζώο που απελευθερώθηκε ή δραπέτευσε.
η Emily ήταν η πρώτη ντετέκτιβ που κάλεσε το Florida based Sheriff department, αφού μάλιστα κάνει έρανο για τη  Leon County Humane Society, για τις  δύσκολες επιχειρήσεις με ζώα που είναι σε κίνδυνο.
σχετικός σύνδεσμος
 https://www.crowdrise.com/leon-county-sheriffs-office-humane-heroes
το σχετικό βίντεο της επιχείρησης :
πηγή 15-10-17
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4977736/Cop-captures-9-foot-long-yellow-anaconda-hands.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: