Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

SEX DOLLS σε οίκους ανοχής στην Ευρώπη. Οι πελάτες τις προτιμούν περισσότερο από τις πραγματικές πόρνες. Παιδεραστές και βιαστές ζητούν κούκλες σχεδιασμένες σαν παιδιά και μάλιστα να φορούν σχολικές ποδιές...Η νέα παράξενη τάση  (sex doll craze) για σεξ με κούκλες πραγματικού μεγέθους από σιλικόνη (Life-Size Love Dolls), που απλώνεται στην Ευρώπη, έφτασε και στη Γερμανία
Dortmund
Η 29χρονη Evelyn Schwarz, έκανε το επιχειρηματικό τόλμημα, να δημιουργήσει τον πρώτο οίκο ανοχής για σεξ με κούκλες, στη χώρα.

[νωρίτερα, στις 4-3-17 στην Ισπανία, (Βαρκελώνη)  άνοιξε  ο οίκος ανοχής με κούκλες, που ονομάστηκε LumiDoll.
Αλλά όταν οι ιερόδουλες της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν για ανταγωνισμό, η εταιρεία μετακόμισε σε μυστική τοποθεσία που γίνεται γνωστή  στους πελάτες της, κατόπιν επικοινωνίας.]

Αλλά η έμπειρη στο χώρο, επιχειρηματίας Evelyn Schwarz  (προηγούμενα μέτοχος στην ερωτική κλινική  https://www.peitsche.de/klinikerotik/dortmund/evelyn-schwarz.html) άνοιξε στο Dortmund/Deutschland, τον οίκο ανοχής για σεξ με κούκλες, που ονομάστηκε «Bordoll» (a portmanteau "fusion " of the words 'bordello' and 'doll')
Η Αυστριακή ψυχολόγος Gerti Senger (co-chair at the Austrian Society for Sexual Research) δήλωσε ότι ήταν συγκλονισμένη από το γεγονός ότι κάποιες κούκλες ήταν πιο δημοφιλείς από τις πραγματικές πόρνες και αυτό το αποκάλεσε «πραγματικά αυτιστική τάση» ('a real autistic tendency').
Το «Bordoll» διαθέτει 15 κούκλες (stone silicone dolls) που αγοράστηκαν από Ασία και η κάθε μία κοστίζει €2,000 (£1,786).
Μια "Love Doll" κούκλα μοιάζει ακριβώς όπως ένας  "blue-haired Japanese anime character"
Ο «πελάτης» έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 15 κούκλες με διαφορετικό ύψος, χρώμα μαλλιών, μέγεθος στήθους, ενώ το κόστος για την ερωτική συνεύρεση, είναι στα 80 ευρώ (£ 71) την ώρα. κάθε κούκλα εξυπηρετεί περίπου 12 ραντεβού την ημέρα.
Το 70% των πελατών τους, επιστρέφει ξανά, καθώς μένει ικανοποιημένο από την εμπειρία»
Η Schwarz είπε ότι, πολλές σύντροφοι πελατών αντιδρούν «με ανοχή» και συχνά «περιμένουν έξω στο αυτοκίνητο» ενώ ο συντροφός τους έχει σεξουαλική επαφή με μια κούκλα.
και πρόσθεσε: «Το βλέπουν σαν ένα παιχνίδι».
άντρες όλων των ηλικιών και με διάφορα επαγγέλματα, από όλη τη Γερμανία συρρέουν στο  «Bordoll». Το πορνείο δέχεται επισκέπτες από όλη τη γερμανική κοινωνία - από κοινωνικούς λειτουργούς μέχρι δικαστές...
πηγή 26-10-17
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4993528/First-sex-doll-brothel-opens-Germany.html

Ο Sergi Prieto συνιδρυτής του οίκου ανοχής Lumidolls, με κούκλες "Love Dolls" στη Βαρκελώνη, λέει ότι δέχεται πολλά αιτήματα από παιδεραστές και βιαστές.
Ζητούν sex dolls σχεδιασμένες να μοιάζουν με παιδιά.
Αν και ισχυρίζεται ότι το Lumidolls εξυπηρετεί όλες τις φαντασιώσεις, τα αιτήματα από παιδεραστές και βιαστές δεν γίνονται αποδεκτά.
όπως δήλωσε στο Daily Star: "Είναι μια ηθική επιλογή για εμάς να μην παρέχουμε αυτό το είδος υπηρεσίας."
«Θα μπορούσαμε να το κάνουμε, αλλά δεν θέλουμε να προωθήσουμε αυτό το είδος συμπεριφοράς».
«Μερικοί πελάτες προτιμούν αυτή την υπηρεσία επειδή περιέχει μια φαντασίωση βιασμού», πρόσθεσε. Προφανώς δεν θέλουμε να προωθήσουμε αυτό το είδος δραστηριότητας ».
Ενώ ο Sergi λέει ότι συχνά αρνείται αιτήσεις από αυτούς τους τύπους πελατών, η επιχείρηση εξακολουθεί να αναπτύσσεται και ελπίζει να αυξήσει τους οίκους του, στον κόσμο.
Το Lumidolls προσφέρει στους πελάτες του, μισής ώρας συνεδρίες με μία από τις κούκλες του, για μόλις £ 67 λίρες  ή £ 83 για μια ολόκληρη ώρα.
Οι κούκλες, που είναι κατασκευασμένες από thermoplastic elastomer, εμφανίζονται με τη δική τους ιδιαίτερη προσωπικότητα και χαρακτηριστικά και μπορούν να ντυθούν, όπως ο πελάτης επιθυμεί.
Μια από τις πιο δημοφιλείς αιτήσεις, είναι η σχολική ποδιά, είπε ο Sergi.
Το Lumidolls διαθέτει τέσσερα από τα ρομπότ "hi-tech sex dolls", που κοστίζουν λίγο περισσότερο από £ 4.000 το καθένα.
[ Οι τέσσερις hi-tech sex dolls αναφέρονται ως ρομπότ αλλά δεν διαθέτουν κάποιο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, δεν αλληλεπιδρούν δηλαδή με τον άνθρωπο. Πρόκειται για κούκλες από σιλικόνη που ανήκουν στην κατηγορία των animatronic, διαθέτουν υδραυλικά, ηλεκτρικά και άλλα συστήματα που τους προσφέρουν κάποιες ρεαλιστικές κινήσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εξελιγμένο sex toy.]
Αφού τελειώσει ο πελάτης, η κούκλα καθαρίζεται και απολυμαίνεται καλά, πριν προετοιμαστεί για τον επόμενο πελάτη.
Αρχικά ο πορνείο άνοιξε στη διάσημη Las Ramblas της Βαρκελώνης, αλλά αναγκάστηκε να κλείσει μετά από διαμαρτυρίες από ιερόδουλες.
Έχει πλέον μεταφερθεί σε μυστική θέση στην πόλη, που γίνεται γνωστή μόνο στους πελάτες που πληρώνουν.
Η Lumidolls αναζητά επίσης ιδιοκτήτες "franchise owners" που θα ήθελαν να υιοθετήσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου.
πηγή  9-10-17
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4963068/Sex-doll-brothel-inundated-requests-child-dolls.html

σχετική μας ανάρτηση
ΚΟΥΚΛΕΣ, REAL DOLLS, ως ανθρώπινο υποκατάστατο
πηγή
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/02/real-dolls.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: