Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

όλα τα μοντέλα της Balenciaga φορούσαν τα «άνετα» παπούτσια Crocs, στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού Στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού την Κυριακή, όλα τα μοντέλα της Balenciaga φορούσαν παπούτσια Crocs.
τα «άνετα» παπούτσια κάνουν την ανατροπή και η Crocs  γνωστή ως μάρκα άνεσης, γίνεται πλέον μάρκα μόδας.
Πέρυσι, ο Christopher Kane έκανε το ντεμπούτο του με τη μάρκα, τα μοντέλα του περπάτησαν στην πασαρέλα με σανδάλια Crocs (τα περισσότερα με πριντ μαρμάρου) στολισμένα με πολύτιμους λίθους.
όπως δήλωσε "Λειτουργώ πάντα με απρόσμενα στοιχεία και συνδυασμούς και μετατρέπω την καθημερινότητα σε επιθυμητή πολυτέλεια"
τα Crocs φοριούνται πλέον είτε με βραδινό φόρεμα ή με τζιν.
όλα δείχνουν ότι η Balenciaga έκανε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία Crocs.
«Όταν η Balenciaga μας προσέγγισε, μας ενθουσίασε η ευκαιρία να σπρώξουμε τα όρια των δυνατοτήτων σχεδίασης και χύτευσης για να δούμε τι μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί», δήλωσε η Michelle Poole από την Crocs, σύμφωνα με την Elle
Οι λάτρεις της μόδας είναι διχασμένοι με τη νέα τάση.
Πολλοί δείχνουν ενθουσιασμένοι (κάνουν σχετικά σχόλια στο Twitter) με τα Balenciaga Platform Crocs - με τα ψηλά stilts- που είναι διακοσμημένα με καρφίτσες, ουράνια τόξα, αστέρια και λουλούδια, σημαίες χωρών, σημάδια ειρήνης και ζώα.
ενώ άλλοι τα βρίσκουν τρομακτικά και λένε πως «οι χειρότεροι φόβοι μας έγιναν πραγματικότητα».

Η κίνηση προς τις συνεργασίες με τους σχεδιαστές, φαίνεται να είναι μια προσπάθεια αύξησης των πωλήσεων για την Crocs, η οποία ανακοίνωσε μείωση των πωλήσεων της, νωρίτερα αυτό το έτος.
Τον Αύγουστο, η εταιρεία έχασε επίσης το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδίου μετά από μια δεκαετή μακρά νομική διαμάχη με την  USA Dawgs.
πηγή 2-10-17
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-4939166/Balenciaga-just-debuted-platform-CROCS.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: