Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

Δάσκαλος έκλεινε με κολλητική ταινία το στόμα μαθητών δημοτικού σχολείου, στο Τέξας

Τέξας, στο  KILLEEN, ένας αναπληρωτής δάσκαλος απολύθηκε το δημοτικό σχολείο,
αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έκλεισε με κολλητική ταινία το στόμα κάποιων μαθητών. 😟😲
Σύμφωνα με το TX (KXXV),     στο Killeen, στο Δημοτικό Σχολείο Maxdale, ένας αναπληρωτής δάσκαλος έκλεισε το στόμα  10 μαθητών του, με κολλητική ταινία.
Μάλιστα έδωσε οδηγίες σε άλλους τρεις μαθητές να κλείσουν επίσης με  κολλητική ταινία το στόμα τους.    Στην τάξη υπήρχαν συνολικά 17 μαθητές.
Ο  Carmello Brooks, ένας μαθητής της 5ης τάξης (fifth grader),  ήταν ένας από τους μαθητές που υπέστη το απάνθρωπο φίμωμα, σύμφωνα με το Killeen Daily Herald .
 Η μητέρα του αγοριού είπε ότι, όταν ο γιος της έβγαλε την ταινία από το στόμα του, ο δάσκαλος την ξαναέβαλε. Το παιδί είπε ότι, οι μαθητές καθόταν με την κολλητική ταινία πάνω στο στόμα τους, για τουλάχιστον 15 λεπτά.
Οι 13 μαθητές που εμπλέκονται στο περιστατικό, ελέγχθηκαν από τη νοσοκόμα του σχολείου, μέσα στο γραφέιο της  (όπως ανέφερε το KWTX reported ) και αργότερα, όλοι επέστρεψαν στην τάξη τους Ο Terry Abbott, εκπρόσωπος της σχολικής περιφέρειας  δήλωσε ότι,  αυτός ο  δάσκαλος απομακρύνθηκε από την τάξη και απολύθηκε από το σχολείο "εξαιτίας αυτής της εξωφρενικής και ασυνείδητης συμπεριφοράς του".
Το σχολείο δημοσίευσε μια δήλωση
"η ηγεσία του Δημοτικού Σχολείου Maxdale είναι βαθιά λυπημένη από αυτό το γεγονός.
Ο διευθυντής έχει ενημερώσει τους γονείς και τους έχει καθησυχάσει. Το προσωπικό θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για να βεβαιώνεται ότι, κάθε παιδί στο σχολείο, θα είναι απολύτως ασφαλές κάθε μέρα."
Οι Υπηρεσίες Προστασίας Παιδιών (Child Protective Services) ενημερώθηκαν για το περιστατικό και η "Killeen Independent School District" συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές για τη διερεύνηση της υπόθεσης.
 πηγές  19-10-17
http://www.kxxv.com/story/36637756/official-substitute-teacher-placed-duct-tape-on-mouths-of-elementary-school-students

 http://nypost.com/2017/10/19/worst-substitute-teacher-ever-reportedly-duct-taped-students-mouths/?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=NYPTwitter&utm_medium=SocialFlow&sr_share=twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια: