Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Η φήμη για βαμπίρ στο Μαλάουι, η δολοφονία 9 ανθρώπων. Η απαγορευμένη ιστορία των βαμπίρ. Οι τελετουργίες αίματος σε προχριστιανικές λατρείες. Η κοινότητα σημερινών, αληθινών βαμπίρ. Τρόποι προστασίας από τα ενεργειακά βαμπίρ


Νοτιοανατολικά της Αφρικής, στο Μαλάουι, εννέα αθώοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, λόγω φόβου για ύπαρξη βαμπίρ, που ξεκίνησε από τα μέσα Σεπτεμβρίου και συνεχίζεται...
η φήμη για βαμπίρ, ξεκίνησε στο Mulanje και στη συνέχεια εξαπλώθηκε σε Chikwawa, Chiradzuru, Zomba, και τώρα στο Blantyre.

Οργισμένος όχλος στο χωριό Chatha στο Blantyre, σκότωσε δύο άτομα, με την κατηγορία ότι έπιναν ανθρώπινο αίμα κατά τη διάρκεια μαγικών τελετουργιών.
Στο Blantyre ο όχλος έκαψε έναν επιληπτικό άνθρωπο ηλικίας 22 ετών στη Chileka, ενώ πήγαινε στο σπίτι του, αφού επισκέφθηκε ένα κοντινό νοσοκομείο.
Εξαγριωμένοι χωρικοί λιθοβολούν ανθρώπους μέχρι θανάτου και τους καίνε, γιατί πιστεύουν ότι πίνουν ανθρώπινο αίμα σε τελετές.
Ο αριθμός των κατεστραμμένων ιδιοκτησιών από τους θυμωμένους χωρικούς έχει επίσης αυξηθεί.
έχουν ήδη συλληφθεί 140 άτομα

Τα Ηνωμένα Έθνη  [η Διεύθυνση Ασφαλείας του ΟΗΕ (UNDSS)] και η αμερικανική πρεσβεία έχουν μαύρη λίστα με πολλές περιοχές στο Μαλάουι ως επικίνδυνες ζώνες για στελέχη και υπηκόους.
εργαζόμενοι των Ηνωμένων Εθνών, έχουν μετεγκατασταθεί από τις περιοχές που συμβαίνουν λυντσαρίσματα ανθρώπων, σε άλλες ασφαλέστερες περιοχές.
Η έκθεση της Διεύθυνσης Ασφαλείας τόνισε ότι οι φήμες για ύπαρξη βαμπίρ φαίνεται να ξεκίνησαν στην γειτονική Μοζαμβίκη, χωρίς να είναι όμως σαφές τι της πυροδότησε. ΄Επειτα ο φόβος για τα βαμπίρ εξαπλώθηκε σε όλο μήκος των συνόρων με το Μαλάουι, στις περιφέρειες Mulanje και Phalombe.
ο τοπικός πληθυσμός πιστεύει ότι αυτοί οι βρικόλακες προέρχονται από τη γειτονική Μοζαμβίκη και συλλέγουν ανθρώπινο αίμα με το πρόσχημα ενός προγράμματος βοήθειας πληθυσμού.
Μια νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας έχει επιβληθεί από την κυβέρνηση για την πρόληψη περισσότερων θανάτων.
Η απαγόρευση της κυκλοφορίας περιορίζει την κίνηση σε 10 ώρες την ημέρα, από τις 07:00 έως τις 17:00 τοπική ώρα.

Ο πρόεδρος του Μαλάουι, Peter Mutharika, έχει ορκιστεί να ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τις δολοφονίες, με το γραφείο του να δημοσιεύει επίσημη δήλωση, λέγοντας ότι το θέμα αποτελεί "σοβαρή ανησυχία" για ολόκληρη την κυβέρνηση ".

πηγή 20-10-17
http://www.maravipost.com/vampire-hunters-claims-two-lives-blantyre/

Η απαγορευμένη ιστορία των βαμπίρ
Βρυκόλακες: Γεγονός, μυθοπλασία και λαογραφία

οι τελετουργίες αίματος θεωρήθηκαν πολύ σημαντικές σε προχριστιανικές λατρείες.
Στη χριστιανική θρησκεία, όλες οι θεότητες και οι δαίμονες που η λατρεία τους συνδέονταν με τελετουργίες αίματος, έγιναν συνώνυμες με τον Διάβολο.
Οι μυστηριώδεις τελετές των ναών τους, είναι ακόμα γεμάτες μυστικά.
Με την πάροδο του χρόνου, εμφανίστηκαν μύθοι για βρικόλακες.
Αυτές οι ιστορίες έδωσαν κακή φήμη σε πολλές από τις αρχαίες θεές.
 στους χριστιανούς απαγορεύεται να πίνουν αίμα. Ωστόσο, ένα τελετουργικό σχετίζεται με τη συμβολική κατανάλωση του αίματος του Ιησού.
Σήμερα, η εικόνα των βαμπίρ θεωρείται ως κάτι αφύσικο, αλλά φαίνεται ότι οι άνθρωποι γνώριζαν ή εξασκούσαν τελετουργίες πίνοντας αίμα για τουλάχιστον 5000 χρόνια. Κάθε περιοχή του κόσμου έχει τα δικά της παραδείγματα θεοτήτων που έπιναν αίμα ή ιερείς που λάτρευαν θεότητες κάνοντας αυτό.
Το μεγαλύτερο μέρος του αρχαίου κόσμου γνώριζε την πρακτική της κατανάλωσης αίματος. Φαίνεται ότι αυτό ήταν ένα συναρπαστικό τελετουργικό αιώνες πριν εμφανιστεί ο όρος '' βαμπίρ ''.

Η τελετουργική κατανάλωση αίματος μπορεί να ακούγεται σήμερα σαν μια πρακτική που σχετίζεται με σατανιστές ή φανταστικούς χαρακτήρες σε μυθιστορήματα φαντασίας ή ταινίες τρόμου. Ωστόσο, ήταν μέρος των μυστηριωδών τελετουργιών που σχετίζονταν με πολλούς πολιτισμούς του παρελθόντος. Το έθιμο της κατανάλωσης αίματος είχε πάντα μια μαγική και μυστηριώδη σημασία. Χρησιμοποιήθηκε ως μέρος της μαγείας, ως συμβολική σύνδεση των δυνάμεων της ζωής και του θανάτου, ως θρησκευτική πρακτική ή ως μορφή προσφοράς στους θεούς.

Σύμφωνα με πολλά βιβλία ιστορίας, η παλαιότερη αρχαία θεότητα που κατανάλωνε αίμα ήταν πιθανώς η Λίλιθ. Περιγράφεται επίσης ως ο πρώτος δαίμονας, ή ένα θηλυκό πνεύμα, το οποίο προσδιόριζε καικατείχε όλες τις πιο σκοτεινές ιδιότητες του κόσμου.
Ωστόσο, φαίνεται ότι η πατρίδα των βαμπίρ βρίσκεται κοντά στον ποταμό Νείλο. Μερικοί ειδικοί στην αρχαία αιγυπτιακή μυθολογία πιστεύουν ότι οι πρώτοι βρικόλακες ήταν οι θεοί Όσιρις και ο αδελφός του Set.
 Ήταν εγκαταλειμμένοι από τους γονείς τους, αλλά οι μύθοι λένε ότι μεγάλωσαν σε μια οικογένεια που ασκούσε τις σκοτεινές τέχνες.
Όταν ο Όσιρις μεγάλωσε, είχε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που του επέτρεπαν να έχει εξουσίες παρόμοιες με εκείνες που αποδίδονται σε ένα βαμπίρ.
Οι προσφορές σε αυτόν τον θεό σχετίζονταν επίσης κυρίως με το αίμα και τη σάρκα.
Ωστόσο, τα Αρχαία Αιγυπτιακά τελετουργικά εξακολουθούν να είναι γεμάτα από μυστικά.
Η περσική λαογραφία μιλά επίσης για κάποια πνεύματα που κατανάλωναν αίμα. Τα πιο διάσημα από αυτά ήταν οι Estries.

 Η Εκάτη θεότητα της αρχαιοελληνικής θρησκείας και μυθολογίας είναι μια από τις πιο μυστηριώδεις θεές. Σχετιζόταν με την αρχαία μαγεία, τη νεκρομαντεία, τη μαγεία και όλα όσα συνδέονταν με τα φαντάσματα. Σύμφωνα με μερικούς μελετητές, οι ναοί της Εκάτης θα μπορούσαν να είναι τοποθεσίες για κατανάλωση αίματος.
Η πρακτική αυτή απαγορεύτηκε στην αρχαία Ελλάδα, αλλά πολλοί ναοί είχαν μυστικές τελετουργίες.  φαίνεται ότι οι αρχαίοι οπαδοί της Hecate είδαν κάτι μαγικό στην ιδέα να πίνουν αίμα. Αν κάποιος στην Ελλάδα προσπαθούσε να πιει αίμα, προφανώς έπρεπε να προέρχεται από ένα ζώο.
Πιστεύεται ότι η Εκάτη έπινε αίμα κατά τη διάρκεια των εορτών της. Επίσης, η κόρη της Empusa περιγράφηκε ως δαίμονας που κατανάλωνε το αίμα των ανδρών. Ο υπηρέτης της Εκάτης, ο Mormo έπινε πάρα πολύ αίμα. (Είναι γνωστός από τα έργα του Αριστοφάνη).
Άλλοι γνωστοί αρχαίοι Έλληνες βαμπιρ ήταν ο Vrykolatios, ο οποίος ζούσε στο νησί Σαντορίνη και η Λάμια, βασίλισσα από τη Λιβύη. Ήταν γνωστή ως δαιμονική γυναίκα που έπινε αίμα των παιδιών.
 Τα ελληνικά τελετουργικά μπορεί να ήταν η έμπνευση για μελλοντικές ιστορίες βαμπίρ στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.
η θεά της ινδουϊστικής μυθολογίας Κάλι (που αντιπροσωπεύει την αλλαγή, τον χρόνο, την καταστροφή και τη συντήρηση) συνδέεται επίσης με τελετουργικά  αίματος. Οι μυστηριώδεις τελετές των ναών της είναι ακόμα γεμάτες μυστικά. Οι ιερείς που συνεχίζουν τις παραδοσιακές τελετές στο όνομά της προσπαθούν να προστατεύσουν τις λεπτομέρειες των τελετών.
πηγή
http://www.ancient-origins.net/history-ancient-traditions/deities-or-vampires-hecate-and-other-blood-drinking-spirits-ancient-times-020865
**************************************************
κοινότητα αληθινών βαμπίρ,
βρυκόλακες της πραγματικής ζωής
υπάρχει μια ανησυχητική κοινότητα πολύ αληθινών βαμπίρ.
στο φόρουμ για βαμπίρ αναφέρεται ο τύπος στον οποίο ανήκει ο κάθε χρήστης του.
ορισμένοι τροφοδοτούν την αύρα και την πνευματική ενέργεια άλλων ανθρώπων.
Οι βρικόλακες που πίνουν αίμα ονομάζονται «sanguinarians»
σε ένα δημοφιλές sanguinarian forum τα βαμπίρ μιλούν για την πρώτη φορά που γεύτηκαν αίμα, που μπορούν να βρουν donors και τα ‘awakenings’ τους.
για να γίνει ένα άτομο βαμπίρ περνά από αυτό που στην κοινότητα είναι γνωστό ως αφύπνιση.
οδηγός και πηγή πληροφόρησης για πολλά βαμπίρ είναι η Ασετιανή Βίβλος  (Asetian Bible)

το αίμα - είτε αυτό είναι ζωικό είτε ανθρώπινο - δεν είναι ασφαλές για τους ανθρώπους να το καταπιούν.
η κατάποση μεγάλης ποσότητας αίματος μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα πεπτικά μας συστήματα δεν μπορούν να χειριστούν το αίμα. Οι νυχτερίδες βαμπίρ, αντίθετα, έχουν εξελιχθεί ώστε να μπορούν να χωνέψουν το αίμα χωρίς κανένα πρόβλημα - αλλά οι άνθρωποι δεν το έχουν. Προσθέστε σε αυτό τον κίνδυνο ασθενειών που μεταδίδονται από το αίμα, όπως η ηπατίτιδα Β, η ηπατίτιδα C και ο ιός HIV, και σκεφθείτε καλά πριν αρχίσετε να το γεύεστε.
πηγή
http://metro.co.uk/2017/07/30/the-disturbing-world-of-real-life-vampires-6811380

και επειδή υπάρχουν και ενεργειακά βαμπίρ
Το Pure Vermont της PoJo , ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ειδικευμένο σε χειροποίητα σαπούνια, δημιούργησε ένα σαπούνι αρωματισμένο με ένα κομψό μείγμα σκόρδου και "ιερού νερού". Σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος, είναι εγγυημένο ότι «απωθούμε ακόμα και τους πιο επιθετικούς βρικόλακες» και «απλά ξεπλένουμε τον κίνδυνο βίαιων επιθέσεων». Βολικός!
http://mashable.com/2017/01/19/garlic-holy-water-soap/#yqgXNOcKBkqc

Εγγυημένο προϊόν για την πρόληψη και μόνο των φυσικών επιθέσεων βαμπίρ. Αυτό το προϊόν δεν προλαμβάνει ούτε μειώνει τον κίνδυνο πνευματικών ή ψυχικών επιθέσεων.

Έτσι, αν δεχθούμε επίθεση από τον Δράκουλα στο δρόμο, είναι καλό για να μας σώσει. Αλλά αν παρασυρθούμε από τη γοητεία, τη νοημοσύνη ή την καλή εμφάνιση, τότε είμαστε μόνοι μας.
πηγή http://mashable.com/2017/01/19/garlic-holy-water-soap/#yqgXNOcKBkqc

Ένα ενεργειακό βαμπίρ, είναι απλώς ένας άνθρωπος που παίρνει την ενέργειά μας. Μπορείτε να πείτε ποιος είναι ένας βαμπίρ ενέργειας από τον τρόπο που αισθάνεστε γύρω από αυτόν. Εάν αισθάνεστε κουρασμένοι, απολύτως αποστραγγισμένοι, θυμωμένοι, άβολα, εκτός τόπου και όχι σε ειρήνη γύρω από αυτό το άτομο, πιθανότατα απορροφά την ενέργειά σας. Με την απορρόφηση της ενέργειας σας, αυτό το άτομο σας αποστραγγίζει, ενώ ενεργοποιεί τον εαυτό του.
Μπορεί να βρείτε αυτό το άτομο στους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους, τους συνομηλίκους, τους γείτονές σας ή έναν ξένο που συναντάτε στο παντοπωλείο. Αυτό το άτομο μπορεί να είσαι εσύ .
Μερικά βαμπίρ ακόμα και ασυνείδητα κλέβουν ενέργεια χωρίς καν να  έχουν σκοπό να το κάνουν. Οπωσδήποτε όμως κάποιοι προοδεύουν στη ζωή, με αυτό τον τρόπο.
Ένας ενεργειακός βαμπίρ είναι απλώς ένας άνθρωπος που παίρνει την ενέργειά μας. Μπορείτε να πείτε ποιος είναι ένας βαμπίρ ενέργειας από τον τρόπο που αισθάνεστε γύρω από αυτόν. Εάν αισθάνεστε κουρασμένοι, απολύτως αποστραγγισμένοι, θυμωμένοι, άβολα, εκτός τόπου και όχι σε ειρήνη γύρω από αυτό το άτομο, πιθανότατα απορροφά την ενέργειά σας. Με την απορρόφηση της ενέργειας σας, αυτό το άτομο σας αποστραγγίζει, ενώ ενεργοποιεί τον εαυτό του.

Μπορεί να βρείτε αυτό το άτομο στους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους, τους συνομηλίκους, τους γείτονές σας ή έναν ξένο που μπαίνετε στο παντοπωλείο. Αυτό το άτομο μπορεί να είσαι εσύ .
Μπορούμε να είμαστε ενεργητικοί βαμπίρ όταν βρισκόμαστε σε αρνητική διάθεση, funk, ή σε αρνητική φάση της ζωής μας. Μας αρέσουν τα θύματά μας επειδή δεν έχουμε την ενέργεια που έχουν. Έχουμε όλοι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γίνει ένα ενεργό βαμπίρ.
Υπάρχουν πολλοί τύποι ενεργειακών βαμπίρ. Τα πιο συνηθισμένα έχουν ως εξής ...

Μπορούν να είναι άνθρωποι που είναι συνεχώς ζηλότυποι και δεν μπορούν ποτέ να είναι ευχαριστημένοι για κάποιον άλλο.
Εκείνοι που σας κάνουν να νιώθετε ένοχοι και δεν αναλαμβάνουν ποτέ την ευθύνη για τις δικές τους ενέργειες.
Εκείνοι που μιλούν συνεχώς για τους άλλους σε αρνητική μορφή.
Εκείνοι που στερούνται υπομονή και θυμώνουν γρήγορα.
Οι "debbie downers" της ζωής - αυτοί που αποτυγχάνουν να δουν τη θετικότητα σε καταστάσεις και ανθρώπους.
Εκείνοι που ευδοκιμούν από το δράμα, ειδικά όταν βαριούνται.
Εκείνοι που σας κάνουν να αισθανθείτε ότι δεν είστε ευπρόσδεκτοι ή είστε "λιγότερο από" σε μια ομάδα φίλων, στη δουλειά, στο σχολείο κλπ.
Εκείνοι που σας προσβάλλουν.
Όσοι είναι ανασφαλείς από τον εαυτό τους.
Εκείνοι που δεν έχουν ανοιχτό μυαλό και κρίνουν γρήγορα
Εκείνοι που συγκρίνουν τους εαυτούς τους και τα επιτεύγματά τους με τους άλλους.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προστατευθείτε και να ενεργήσετε όταν είστε παρουσία ενός ενεργειακού βαμπίρ.
Αν δεν χρειάζεται να είστε με αυτό το άτομο, προσπαθήστε να ξοδέψετε όσο το δυνατόν λιγότερη ώρα μαζί του.
Δημιουργήστε μια ασπίδα προστασίας
Δημιουργήστε μια προστατευτική ασπίδα γύρω από τον εαυτό σας, που παράγεται από τη δική σας φυσική ενέργεια, αν είστε αναγκασμένοι να είστε γύρω από ένα ενεργειακό βαμπίρ.  Φανταστείτε ένα λευκό φως, το φωτεινότερο και πιο αγνό χρώμα, που σας περιβάλλει στην ασπίδα σας.
Συμπερασματικά, εάν κάποιος κλέβει τη ζωτική σας ενέργεια, προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί και πάντα να προστατεύετε τον εαυτό σας.
πηγή
http://uwmpost.com/columns/tales-third-eye-energy-vampires

Woman reveals how she cuts herself to feed her VAMPIRE boyfriend
https://www.thesun.co.uk/living/1875986/my-lover-drinks-my-blood-woman-reveals-how-she-cuts-
herself-to-feed-her-vampire-boyfriend/

Δεν υπάρχουν σχόλια: