Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

SEX DOLLS με Τεχνητή Νοημοσύνη. Τρίτο διεθνές συνέδριο για την Αγάπη και το Σεξ με Ρομπότ. Οι RealDolls βοηθούν άτομα με συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που αδυνατούν να δημιουργήσουν φυσιολογικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Η αλληλεπίδραση του ανθρώπου με το SEX ROBOT, η παράξενη τάση που απλώνεται στην Ευρώπη
Μπορεί  ένα  ρομπότ
να αντικαταστήσει  την ανθρώπινη  οικειότητα?
οι προσωπικές πτυχές των ανθρώπινων σχέσεων με αυτούς τους τεχνητούς συνεργάτες (sex dolls), θα συζητηθούν στο τρίτο διεθνές συνέδριο  για την Αγάπη και το Σεξ με Ρομπότ 
Third International Congress on Love and Sex With Robots (LSR 2017)
που θα γίνει στο Goldsmiths, University of London, UK

(http://loveandsexwithrobots.org/)  στις 19-20 Δεκεμβρίου 2017
Ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες του κλάδου, θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε ένα ακαδημαϊκό συμπόσιο, για την αλληλεπίδραση ανθρώπου- υπολογιστή και ανθρώπου -ρομπότ.
Θα γίνουν συναισθηματικές, ψυχολογικές, κοινωνιολογικές και φιλοσοφικές προσεγγίσεις από εμπειρογνώμονες
(ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Καθηγητής Adrian Cheok, University του Λονδίνου, Δρ. Kate Devlin, Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Δρ. David Levy, Intelligent Toys Ltd. Λονδίνο)
πηγή
https://www.facebook.com/loveandsexwithrobots/posts/1850468418538820

Το 1927, ο Fritz Lang, στη φουτουριστική του ταινία Metropolis ,  για πρώτη -πιθανώς- φορά στην ιστορία του κινηματογράφου, έδωσε το ρόλο του femme fatale σε ένα ρομπότ: το Maschinenmensch
σχεδόν έναν αιώνα μετά ο ιλιγγιώδης ρυθμός της τεχνολογικής προόδου, μας αναγκάζει να επανεξετάζουμε συνεχώς, που κατευθύνεται η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο μύθο και την πραγματικότητα.
το Σεξ και η αγάπη με ρομπότ,  δεν είναι πλέον επιστημονική φαντασία.
Eξετάζεται η παραγωγή ενός νέου τύπου ρομπότ με ανθρώπινη εμφάνιση, μέγεθος ζωής και με ένα συγκεκριμένο είδος εγκεφάλου.

*********** Μελλοντολόγοι υποστηρίζουν ότι μέσα σε μια δεκαετία, οι μηχανές θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον άνθρωπο, σε έναν απροσδιόριστο αριθμό σχέσεων , όπως η συντροφική φροντίδα, η φιλία ή οι σεξουαλικές σχέσεις (οι οποίες σήμερα περιορίζονται σε δύο ή περισσότερα όντα από το δικό μας είδος).
Αρκετές εταιρείες του τομέα σεξουαλικής τεχνολογίας, σε διάφορα μέρη του κόσμου, εργάζονται για να δημιουργήσουν νέες sex dolls που είναι εξοπλισμένες με τεχνητή νοημοσύνη, ικανές να συζητούν για λογοτεχνία, να επιλέγουν ρομαντική μουσική να δημιουργούν τη σωστή ατμόσφαιρα ή ακόμα και να λένε αστεία, αν και, σύμφωνα με τη ζήτηση, θα αντιδρούν κυρίως σε όλες τις μορφές σεξουαλικών παροτρύνσεων.
Ο σημερινός ηγέτης στον υπερρεαλιστικό τομέα κούκλας του σεξ είναι η εταιρεία "Real Dolls by Abyss Creations"
Αυτή η αμερικανική εταιρεία με 20 χρόνια εμπειρίας -ιδρύθηκε το 1996- που έχει έδρα το San Marcos, στην Καλιφόρνια, εργάζεται για να εξοπλίσει το πρωτότυπο της ρομπότ  Harmony, με τεχνητή νοημοσύνη. Ο στόχος του εφευρέτη της, Matt McMullen, είναι να κάνει τα ρομπότ να αλληλεπιδρούν με τους χρήστες τους, όσο πιο φυσιολογικά γίνεται, μαθαίνοντας, μεταξύ άλλων, λεπτομέρειες για τη ζωή τους.
Ο  39χρονος Matt McMullen,ιδρυτής της εταιρείας Abyss που κατασκευάζει τις Real Dolls, παραδέχεται πως αρχικά θεώρησε τις κούκλες σαν ερωτικά παιχνίδια και αντικείμενα τέχνης. Αργότερα αντιλήφθηκε ότι έχουν θεραπευτική επίδραση στους ανθρώπους και τους βοηθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
(The myth of Pygmalion, who falls in love with the statue he carves and later sees it brought to life by Aphrodite, can’t have been far from his mind.)☂Αλλά ο McMullen δεν είναι ο μόνος. Οι γυναίκες ρομπότ που σχεδιάστηκαν στην Καταλονία της Ισπανίας από τον Sergi Santos, εμπειρογνώμονα νανοτεχνολογίας και μηχανικής πληροφορικής, μπορούν να αλληλεπιδρούν με οικογενειακό ή ρομαντικό τρόπο, αν και σχεδιάζονται κυρίως για να έχουν σεξουαλικές σχέσεις -όπως η Harmony- και να "αισθάνονται" έναν οργασμό. Σε αυτή την περίπτωση, τα ρομπότ θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως εργαλείο για την πραγματοποίηση όλων των τύπων φαντασιώσεων.
Οι αρσενικές εκδόσεις αυτών των ρομπότ, που η Santos σχεδιάζει επίσης να παράγει, βρίσκονται πιο πίσω στο στάδιο  ανάπτυξης, τόσο επειδή η ζήτηση για αυτά είναι χαμηλότερη όσο και λόγω του συντελεστή βάρους τους: τα υλικά που χρησιμοποιούνται σήμερα για την παραγωγή τους είναι "πολύ βαριά" για το γυναικείο κοινό.
==============================
Οι πλαστικές κούκλες που πωλούνται παγκοσμίως δεν αποτελούν μόνο ερωτικά βοηθήματα αλλά παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή των ανθρώπων, που τους αποκαλούμε iDollators. Η κοινότητα των iDollators, συναντιέται online στο Doll Forum που διατηρεί και προστατεύει την ανωνυμία των μελών του.
======================================
-Είναι η ανάπτυξη ρομπότ σεξ ένα απλό ανέκδοτο;
-Όχι, για το Ίδρυμα υπεύθυνης ρομποτικής (FRR), με έδρα τις Κάτω Χώρες.
Σε μια πρόσφατη δημοσίευση , προειδοποιεί για τις συνέπειες της παραγωγής και της χρήσης των ρομπότ έτσι, ώστε να μοιάζουν με παιδιά.

πηγή
http://responsiblerobotics.org/wp-content/uploads/2017/07/FRR-Consultation-Report-Our-Sexual-Future-with-robots_Final.pdf

Η ιδέα να μεταχειρίζονται τους παιδόφιλους με "robot sexchildren" κούκλες σχεδιασμένες σαν παιδιά, είναι αμφιλεγόμενη -προκαλεί κύμα αφισβήτησης-
“Treating paedophiles with robot sexchildren is both a dubious and repulsive idea. Imagine treating racism by letting a bigot abuse a brown robot. Would that work?   Probably not.”   - Patrick Lin
Ωστόστο αυτά τα ρομπότ μπορεί να λειτουργούν σαν διέξοδος για τους ανθρώπους, ώστε να εκφράζουν τις σκοτεινές τους επιθυμίες προς τις μηχανές και όχι προς αληθινά παιδά.
Η κούκλα επιδρά θεραπευτικά στον ψυχισμό ενός ατόμου, αφού λειτουργεί σαν καθρέφτης όταν εκείνος αγωνίζεται να καταλάβει ποιος είναι και τι θέλει.
Νιώθει ότι, η κούκλα ανταποδίδει τα συναισθήματα που της δείχνει.

 "sex robots might function as an outlet for people to express their urges, redirecting dark desires toward machines and away from real children.”
η νομιμότητα των sex dolls που σχεδιάζονται να μοιάζουν με παιδιά, είναι επίσης υπό έρευνα, αφού αποτελούν πορνογραφική αναπαράσταση των παιδιών. Δείχνουν πρώιμη σεξουαλική δραστηριότητα και εκφράζουν τη συμμετοχή στο σεξ, ατόμων  -ή απεικονίζονται άτομα- που είναι ηλικίας κάτω των 18 ετών."The legality of such dolls as pornographic representations of children is also in question.  shows explicit sexual activity involving anyone who is, or is depicted as being, under the age of 18."
άλλη σκοτεινή πλευρά των  sex robots, είναι ότι η σεξουαλική μεταχείριση τους, θα μπορούσε να περιέχει το στοιχείο του βιασμού. ένα "life-like humanoid robot" θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για προσομοίωση ενός βιασμού.
" Another dark side to sex robots, is the notion of rape a life-like humanoid robot could be used to simulate a rape. "
Τα "sex robots" θα συνεχίσουν να προσφέρουν μια υγιή διέξοδο για τις μη υγιείς ψυχολογικές ανάγκες,  αλλά επίσης θα ανοίγουν την όρεξη στους ανθρώπους για βίαιες και απεχθείς σεξουαλικές πρακτικές.
 “Either sex robots would continue to serve as a healthy outlet for our unhealthy urges or they would whet people's appetites for unsavoury sexual fareΘα μπορούσαν οι sexdolls να βελτιώσουν τη σχέση ενός ζευγαριού?
οι κούκλες "Silicon replications of partners" θα μπορούσαν να γεφυρώσουν το χάσμα στη σχέση ενός ζευγαριού με τη δημιουργία μιας σεξουαλικής εμπειρίας κοινής αποδοχής, όπου το ζευγάρι θα μπορούσε να επικοινωνήσει απευθείας μέσω του στόματος, του ρομπότ.
[Silicon replications of partners in a distance relationship could be used to create a mutual sexual experience with the couple speaking directly through the mouths of the robots.]

Συμπεραίνουμε πάντα ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να απολαύσουν το σεξ με ένα αντικείμενο και ότι οι γυναίκες χρειάζονται ένα είδος συναισθηματικής σύνδεσης για να ικανοποιηθούν, αλλά αυτό δεν είναι πάντα κανόνας.
[“We always assume men are more likely to enjoy sleeping with an object and that women need some sort of emotional connection to enjoy themselves, but that isn’t always the case.”   - Karley, a single 31-year-old writer from New York]
Τα αποτελέσματα από τις έρευνες, σχετικά με το εάν οι άνθρωποι θα μπορούσαν να κάνουν σεξ με ένα ρομπότ, ποικίλλουν αρκετά. Το χαμηλότερο ποσοστό ήταν 9% από την έρευνα της Huffington Post  και άλλες έδειξαν ένα υψηλό ποσοστό της τάξης του 66% για τους άνδρες, με ένα μικρότερο αλλά επίσης σημαντικό ποσοστό για τις γυναίκες.
Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι θα υπάρξει αγορά για τα sex robots -μεγαλύτερη μεν για τους άνδρες, αλλά υπάρχουν επίσης σημαντικοί αριθμοί και για τις γυναίκες.
[ the results from the surveys on whether people would have sex with a robot varied considerably. The lowest figure was 9% from the Huffington Post survey and others were as high as 66% for males with a smaller but still significant percentage for women.  These results suggest there would be a market for sex robots – larger for men but there are still significant numbers of women. ]

είναι νωρίς να πούμε πόσο θα εξαπλωθεί το "sex doll brothel" στην Ευρώπη, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει μια αυξανόμενη κοινωνική αποδοχή που θα ανοίξει το δρόμο για τη δημιουργία τους
"This has now spread to Europe with the opening of the Lumidolls sex doll brothel in Barcelona. The company say that, “[They] are totally realistic dolls, both in the movement of their joints and in the touch, which will allow you to fulfil your fantasies without any limit. These Sex Dolls will make the experience more pleasurable, exciting and erotic.” They charge €80 for 30 minutes and €100 for an hour. It is too early to tell how this will fare in Europe but it shows an increasing social acceptability that will pave the way for sex robot brothels"

--θα γίνουν αποδεκτά τα ρομπότ "robot sex workers" και οι οίκοι ανοχής που τα χρησιμοποιούν?

Will robot sex workers and bordellos be acceptable?
--δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτά τα ρομπότ θα δώσουν ένα τέλος στην πορνεία και το σεξ τράφικινγκ.
"we have found no indications that robots will end prostitution or sex trafficking in our investigation or in the surveys. --Kay Firth Butterfield, a human rights lawyer and author of “Human Rights and Human Trafficking” "
πορνεία και ναρκωτικά (η διάδοση των ναρκωτικών μέσω της σεξουαλικής εκμετάλλευσης)οι "πελάτες του σεξ" εξαναγκάζουν τις αληθινές γυναίκες ιερόδουλες (ή τις συνοδούς) στη χρήση ναρκωτικών, στον εθισμό τους σε αυτά, με αποτέλεσμα τον  απόλυτο έλεγχο, την εξάρτηση και τη χειραγώγησή τους.
*******[sex workers tell us that clients like to ‘party’ with them by joining them in drug taking and drinking and getting their back story just like a real girlfriend. One escort woman named
Kylie Maria (she asked us to exclude her surname, Interviewed by Eleanor Hancock, one of the authors of this report ) told us that, Clients always want you to take drugs with them and agencies have to try crack down on this but it’s impossible. Sometimes you know you have things to do the next day, but they insist. They want you to be intoxicated with them. Some girls that don’t take drugs pretend to push the cocaine away with the notes they use to sniff them, but others enjoy getting intoxicated with clients. The clients specifically ask for ‘party girls’ sometimes, which basically means they want you to take drugs with them – alcohol is basically compulsory in this industry]******
=============================
όπως η πορνογραφία, έτσι και η χρήση των "sex robots" σεξουαλικοποιεί το βιασμό, τη βία, τη σεξουαλική κακοποίηση και την πορνεία και προσδίδει ερωτισμό στην τάση για κυριαρχία (εξουσία) και την υποταγή σε αυτή την τάση.
Είναι ένας άλλος τρόπος για τους άνδρες, για να φαντασιώνονται πως θα υποτάσσουν και θα ελέγχουν τις γυναίκες.
η εικόνα των sex robots βασίζεται σε πορνογραφικές εικόνες γυναικών. Αναπαριστάνουν γυναίκες που υπηρετούν (ή εξυπηρετούν) και γενικά παίζουν έναν βοηθητικό ρόλο, όπως ρεσεψιονίστ και σερβιτόρες.
"Like pornography, use of sex robots sexualizes rape, violence, sexual harassment and prostitution and eroticizes dominance and submission”
the representation of sex robots is based on pornographic images of women. This is, “another way for males to fantasize about how they can control women…
Robots tend to be female representations only when they are in a service or assistive role such as receptionist or waitresses.--Kathleen Richardson who is campaigning against the use of sex robots."
==================================================
οι RealDolls βοηθούν άτομα, που ίσως έχουν κοινωνικά και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και αδυνατούν ή είναι απρόθυμα να δημιουργήσουν παραδοσιακές σχέσεις με άλλους ανθρώπους.
[The interview with CEO Matt McMullen
-- Why do you think robot sex robots is a good move for your company?
-- RealDolls, which we have been making for nearly 20 years have helped many, many people deal with social and emotional blockages that they may have, issues
which have left them unable or unwilling to form traditional relationships with other people. ]
=======================================
Would people have sex with a robot? The results from polls in four countries (US, UK, Germany and the Netherlands) indicated that there would be a market for sex robots for both men and women with the numbers significantly less for women.
Ωστόσο η σχέση με ένα ρομπότ θα είναι πάντα μονόπλευρη. Τα ρομπότ δεν μπορούν να αισθανθούν αγάπη.
 [the relationship with a robot would be one sided. Robots cannot feel love]

πηγή   http://responsiblerobotics.org/wp-content/uploads/2017/07/FRR-Consultation-Report-Our-Sexual-Future-with-robots_Final.pdf

  https://www.equaltimes.org/sex-and-love-with-robots-no-longer#.WfG0G4-0PIV


 https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/580357/Vile-sex-dolls-real-children-imported-UK-Britain
σχετική μας ανάρτηση
SEX DOLLS σε οίκους ανοχής στην Ευρώπη. Οι πελάτες τις προτιμούν περισσότερο από τις πραγματικές πόρνες. Παιδεραστές και βιαστές ζητούν κούκλες σχεδιασμένες σαν παιδιά και μάλιστα να φορούν σχολικές ποδιές...
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2017/10/sex-dolls.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: