Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Φάρσα με τελετή ανθρωποθυσίας στο CERN, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και προκάλεσε νέες συνομωσιολογικές θεωρίες
Αποκρυφιστική τελετή «ανθρωποθυσία» στις εγκαταστάσεις του CERN στη Γενεύη.
Ένα παράξενο βίντεο με την ανθρωποθυσία  κυκλοφόρησε για μέρες στο διαδίκτυο
η "ανθρωποθυσία" απεικονίζεται σαν αναπαράσταση (παρωδία) αποκρυφιστικού τελετουργικού που έγινε σε κεντρική έκταση του CERN, κοντά στο μασκότ άγαλμα του Σίβα (ενδεικτικό της πολυπολιτισμικότητας της κοινότητας)
παρουσιάζει πολλά άτομα με μαύρους μανδύες συγκεντρωμένα σε κάποιο κεντρικό σημείο του κέντρου ερευνών, να μετέχουν στο "μαχαίρωμα" μιας γυναίκας που γινόταν αργά και σταδιακά.

Εκπρόσωπος του CERN δήλωσε στο AFP σε ένα email "«Αυτές οι σκηνές γυρίστηκαν στις εγκαταστάσεις μας, αλλά χωρίς επίσημη άδεια ή τη γνώση μας. Δεν θα ανεχθούμε αυτού του είδους την απάτη, που μπορεί να οδηγήσει σε παρανοήσεις σχετικά με την επιστημονική φύση της εργασίας μας»
"Οι υπεύθυνοι για τη φάρσα άνθρωποι στο βίντεο, πιστεύεται ότι είχαν  κονκάρδες πρόσβασης για την τοποθεσία του CERN"

«το CERN υποδέχεται κάθε χρόνο χιλιάδες επιστήμονες από όλο τον κόσμο και μερικές φορές κάποιοι από αυτούς αφήνουν το χιούμορ τους να πάει πολύ μακριά, αυτό συνέβη σε αυτή την υπόθεση » πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, στο email.
Ο εκπρόσωπος του CERN   δεν ήταν διαθέσιμος να σχολιάσει την πιθανή ταυτότητα των υπευθύνων.
πραγματοποιήθηκε έρευνα για το βίντεο που θεωρήθηκε «εσωτερική υπόθεση»
Το βίντεο έχει εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια στην πανεπιστημιούπολη του CERN.
η αστυνομία της Γενεύης δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι είχε έλθει σε επαφή με το CERN σχετικά με το βίντεο, αλλά δεν συμμετείχε σε επίσημη έρευνα.

πηγή 18-8-2016
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3746669/Human-sacrifice-ceremony-Geneva-s-CERN-laboratory-involving-cloaked-men-stabbing-woman-night-investigated-chiefs-world-famous-science-centre.html#reader-comments

To CERN διατηρώντας τη σύντμηση (ακρωνύμιο) της αρχικής ονομασίας του Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire, είναι το μεγαλύτερο σε έκταση (πειραματικό) κέντρο πυρηνικών ερευνών και ειδικότερα επί της σωματιδιακής φυσικής στον κόσμο. Βρίσκεται δυτικά της Γενεύης, στα σύνορα Ελβετίας και Γαλλίας. Ιδρύθηκε το 1954 από δώδεκα ευρωπαϊκές χώρες και σήμερα αριθμεί 20 κράτη-μέλη, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, η οποία είναι και ιδρυτικό μέλος.
Η κύρια λειτουργία του αφορά την παροχή επιταχυντών σωματιδίων και άλλων υλικοτεχνικών υποδομών που χρειάζονται για την πειραματική έρευνα στο πεδίο της φυσικής υψηλών ενεργειών. Στο CERN λειτουργούν επομένως πολλοί επιταχυντές, ένας εκ των οποίων είναι ο LHC (Large Hadron Collider, στα ελληνικά Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων ( Συγκρουόμενων Δεσμών Αδρονίων)) , ο οποίος αναπτύσσεται σε υπόγεια κυκλική σήραγγα περιφέρειας 27 χιλιομέτρων που επιτρέπει στα πρωτόνια να επιταχύνονται σε πολύ υψηλές ενέργειες.

ο LHC αποτελείται από 9.600 μαγνήτες - που είναι 100.000 φορές πιο ισχυροί από τη βαρυτική έλξη της Γης - εκτοξεύει πρωτόνια σε μια κυκλική τροχιά με αφάνταστες ταχύτητες.
Ένα πρωτόνιο στον LHC κάνει 11.245 γύρους κάθε δευτερόλεπτο.
Ένα χρόνο μετά τα εγκαίνια του CERN, ο Σέρτζιο Μπερτολούτσι, πρώην Διευθυντής Έρευνας και Επιστημονικού Υπολογισμού της εγκατάστασης,είπε πως ο Μέγας επιταχυντής θα μπορούσε να ανοίξει απόκοσμες πύλες σε μια άλλη διάσταση για "ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα,(ρήγμα χωροχρόνου, σκουληκότρυπα κβαντικής διεμπλοκής) μέσω αυτής της ανοιχτής πύλης μπορεί κάτι, να εισαχθεί ή να εξαχθεί.
αυτή η παρατήρηση έχει προκαλέσει φόβους ότι ο Collider του CERN θα μπορούσε να καλέσει άθελά του ανεπιθύμητους επισκέπτες -εξωγήινες μορφές ζωής-  από άλλες χωρικές διαστάσεις.
Η περίεργη επιλογή της γεωγραφικής της θέσης του CERN
η πόλη της Γαλλίας όπου βρίσκεται εν μέρει το CERN, ονομάζεται «Saint-Genus-Pouilly." Το όνομα Pouilly προέρχεται από το λατινικό ‘’Appolliacum’’ και πιστεύεται ότι κατά τη ρωμαϊκή εποχή υπήρχε εκεί, ένας ναός προς τιμήν του Απόλλωνα, και οι άνθρωποι που ζούσαν εκεί πίστευαν ότι είναι μια πύλη για τον κάτω κόσμο. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το CERN βρίσκεται στο ίδιο σημείο.
ένας στίχος κατ 'ευθείαν από την Αποκάλυψη (9:1-2, 11),  κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο όνομα «Apollyon», στον άγγελο της αβύσσου...

το CERN έχει επιλέξει ως μασκότ του μια ινδουιστική θεότητα.  Ακριβώς έξω από το κτίριο της έδρας του CERN βρίσκεται ένα αρχαίο άγαλμα του Σίβα, του αρχαίου Apollyon, του θεού της καταστροφής. 
Ινδουιστικές δοξασίες αντιλαμβάνονται τον θεό σαν άνδρα/γυναίκα
άνευ γένους.
ο θεός ή η θεά Σίβα ευνοεί τους αμφίφυλους
Η γυναικεία μορφή του, η Κάλι σύζυγος του Σίβα (Σανσκριτικά Kālī काली) (η μαύρη μητέρα).Ως Κάλι (Μαύρη) έχει τρομερή όψη. Χορεύει τον κοσμικό χορό της ζωής και του θανάτου στον παλμό της ανθρώπινης καρδιάς.
κάποιοι παρατήρησαν ότι η ανθρωποθυσία απευθυνόταν στη θεά Κάλι, στη θεά του θανάτου και του σκότους που απαιτούσε ανθρώπινη σάρκα.
άλλοι συνωμοσιολόγοι γράφουν ότι η ανθρωποθυσία ήταν αναγκαία για την επιτυχία των πειραμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: