Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

58χρονος διαζευγμένος Κινέζος, μοιράζεται τη ζωή του με 7 πλαστικές κούκλεςο 58χρονος Κινέζος Li Chen, ζει με επτά πλαστικές κούκλες του σεξ.
όπως λέει,  αγόρασε την πρώτη κούκλα του το 2014 γιατί αισθανόταν μοναξιά
(η κούκλα του σεξ είναι προσομοίωση αληθινής γυναίκας από σιλικόνη, προορισμένη για σεξ)
ο εκκεντρικός συλλέκτης έχει  δαπανήσει περισσότερα από 100.000 γιουάν (£ 11.600)   για να αγοράσει ρούχα (σχεδόν 100 κοστούμια) για τις κούκλες του.
ο Li Chen από την Huishui (China's Guizhou Province), χώρισε από τη σύζυγό του το 2004 και μεγάλωσε μόνος του το παιδί του.
Όταν  ο γιος του έκλεισε τα 18, του αγόρασε μια κούκλα σιλικόνης ως δώρο,  για να ικανοποιεί τις βιολογικές ανάγκες του, για να μην "αρπάξει καμμιά ασθένεια"  από αληθινή γυναίκα ή ιερόδουλη.
όπως λέει «Όταν του έκανα σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, του δίδαξα τη σημασία του ασφαλούς σεξ.»

Σε μια συνέντευξη του στη MailOnline, ο Li που χρησιμοποιεί ψευδώνυμο  είπε ότι δεν χρησιμοποιεί τις κούκλες του για  σεξ, τις αντιμετωπίζει σαν μέλη της οικογένειας του, τις φροντίζει όλη μέρα, τις ντύνει, πάει μαζί τους διακοπές και φτιάχνει μουσικά βίντεο για αυτές (μάλιστα μοιράζεται αυτά τα clips στα Chinese internet forums)
 Λέει ότι του αρέσουν οι γυναικείες φιγούρες (απλά εκτιμά την ομορφιά τους) και βλέπει τις κούκλες σαν κόρες του.
ο Li είναι βιοχημικός και εργάζεται ως επιθεωρητής σε τοπικό κέντρο για τον έλεγχο λοιμώξεων και την πρόληψη νοσημάτων.
Απέκτησε την εμμονή με τις πλαστικές κούκλες το 2010 στη διάρκεια ταξιδιού με τη 20χρονη σύντροφό του, στο Πεκίνο
οι πανέμορφες γιαπωνέζικες κούκλες από σιλικόνη κόστιζαν 70,000 yuan (£8,185) και τότε δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για να τις αποκτήσει.
Σήμερα οι επτά κούκλες του, έχουν το δικό τους κρεβάτι, τις δικές τους ντουλάπες και το δικό τους τρόπο ζωής, στο σπίτι του.
Σε συνέντευξή του στο Pear Video, είπε πως όταν οδηγάει, βάζει μια κούκλα στη θέση του συνοδηγού και αισθάνεται σαν να έχει συντροφιά.
λέει πως "εκείνοι που θεωρούν παράξενο το χόμπι με τις πλαστικές κούκλες, κάνουν συνήθως απιστίες στις ερωτικές τους σχέσεις"
πηγή 7-2-17
http://www.dailymail.co.uk/news/peoplesdaily/article-4197080/Meet-man-lives-seven-sex-dolls.html

 σχετική μας ανάρτηση
14-2-2011   ΚΟΥΚΛΕΣ, REAL DOLLS, ως ανθρώπινο υποκατάστατο
πηγή
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/02/real-dolls.html
 Όταν, η συντροφιά μιας πλαστικής κούκλας υποκαθιστά την αληθινή, ουσιαστική ανθρώπινη σχέση
' Ανθρωποι που ζουν ολομόναχοι, καλύπτουν το κενό της μοναξιάς τους με τη συντροφιά μιας κούκλας πραγματικών διαστάσεων
Οι πλαστικές κούκλες που πωλούνται παγκοσμίως δεν αποτελούν μόνο ερωτικά βοηθήματα αλλά παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή των ανθρώπων που τους αποκαλούμε iDollators
στο San Marcos (κοντά στο Σαν Ντιέγκο) ο 39χρονος Matt McMullen,ιδρυτής της εταιρείας Abyss που κατασκευάζει τις Real Dolls, παραδέχεται πως αρχικά θεώρησε τις κούκλες σαν ερωτικά παιχνίδια και αντικείμενα τέχνης. Αργότερα αντιλήφθηκε ότι είχαν θεραπευτική επίδραση στους ανθρώπους.

(The myth of Pygmalion, who falls in love with the statue he carves and later sees it brought to life by Aphrodite, can’t have been far from his mind.)

Στη χολιγουντιανή κωμωδία Lars and the Real Girl που προβλήθηκε το 2007, ο ηθοποιός Ryan Gosling υποδύεται έναν κοινωνικά αδέξιο άνδρα που αγοράζει μια Real Doll, την κούκλα Bianca. Η κούκλα επιδρά θετικά στον ψυχισμό του άνδρα και του διδάσκει πώς να αλληλεπιδρά και να επικοινωνεί με αληθινούς ανθρώπους.
Στην ταινία ο ψυχίατρος χαρακτήρισε τον κοινωνικά αδέξιο άνδρα που βρίσκει συντροφικότητα στην κούκλα ως Delusional (δηλαδή ότι υποστηρίζει μια απατηλή, παραληρητική ιδέα, με ασυνήθιστη εμμονή)Δεν υπάρχουν σχόλια: