Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Εθνικό κύκλωμα κυνομαχιών στην Ισπανία, η αστυνομία διέσωσε 230 σκύλους, σε πετυχημένη επιχείρηση στην Τενερίφη. οι εγκληματίες έκαναν επίσης εμπόριο ναρκωτικών και διοχέτευαν σκυλιά αγώνων στο εξωτερικό, σε χώρες όπως τα Αραβικά Εμιράτα, την Ταϊλάνδη και το Μεξικό.

 Ισπανία, Τενερίφη των Καναρίων Νήσων, η αστυνομία διέσωσε 230 σκυλιά από αγώνα κυνομαχιών
πλάνα από ένα ελικόπτερο που χρησιμοποιεί σύστημα νυχτερινής όρασης με υπέρυθρες, δείχνει τους αστυνομικούς να κάνουν έφοδο στο  σπίτι όπου διοργανώνονταν κυνομαχίες.
οι κυνομαχίες διοργανώνονταν από μια εγκληματική συμμορία που ασχολείται επίσης με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών για να χρηματοδοτεί τις παράνομες δραστηριότητές της.
οι εγκληματίες έκαναν στα σκυλιά ένεση με  στεροειδή  για να γίνουν πιο δυνατά και επιθετικά και διασκέδαζε με τις αιματηρές μάχες.
Η επιχείρηση της αστυνομίας πυροδοτήθηκε από πληροφορίες που έδωσε ομάδα για την προστασία των ζώων, για παράνομες κυνομαχίες κοντά στη Μαδρίτη
μερικά σκυλιά ήταν ακόμη μέσα στο "fighting ring" όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι για να συλλάβει την εγκληματική συμμορία.

Παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις οδήγησαν στη σύλληψη 34 ανθρώπων και την κατάσχεση των 80 φυτών κάνναβης. Πραγματοποιήθηκαν σε άλλες επαρχίες όπως στη Murcia και στην Alicante.
Δέκα μέλη της συμμορίας συνελήφθησαν -και βρίσκονται υπό κράτηση- στην επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε στην ανατολική πόλη της Guimar στην Τενερίφη

Το ένα είναι ένας 40χρονος αστυνομικός που εργάζεται στο τουριστικό θέρετρο του Adeje, στα νότια του νησιού.

δύο από τα σκυλιά που διασώθηκαν, με εμφανείς ουλές και τραύματα στα κακοποιημένα τους πρόσωπα και στο σώμα τους, βρέθηκαν μέσα στο "fighting ring"

Άλλα που επρόκειτο να ριχτούν στο "fighting ring" για τις κυνομαχίες, ήταν κλεισμένα μέσα σε μικρά κλουβιά, όπου μόλις και μετά βίας είχαν χώρο για να κινηθούν.
η επιδρομή της αστυνομίας οδήγησε στην ανακάλυψη ενός αγροκτήματος στην Arona στη νότια Τενερίφη, όπου κρατούσαν τους σκύλους για τους αγώνες και έθαβαν τα σώματα των ζώων που υπέκυπταν από τους τραυματισμούς στις κυνομαχίες.
αρκετοί νεκροί σκύλοι ανακαλύφθηκαν σε αυτό το ακίνητο

Η επιδρομή διευκόλυνε την ανακάλυψη ενός αγροτικού ακινήτου σε Arona στη νότια Τενερίφη, όπου τέθηκαν οι σκύλοι που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση και τα σώματα των ζώων που δεν είχαν διασωθεί οι αγώνες πιστεύεται ότι έχουν θαφτεί.

ένας ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας εξετάζει το πτώμα ενός σκύλου που βρίσκεται μέσα σε μια μαύρη σακούλα και έχει σπασμένο το λαιμό του.
Η έρευνα οδήγησε στην ανακάλυψη ενός οργανισμού που διοργανώνει παράνομους αγώνες κυνομαχιών, σαν τμήμα ενός εθνικού κυκλώματος με έδρα σε διάφορες ισπανικές επαρχίες

Ένας εκπρόσωπος για την ισπανική εθνική αστυνομία είπε σε μια δήλωση: «Τα σκυλιά που επιζούσαν από το εθνικό κύκλωμα κυνομαχιών, τα διοχέτευαν σε αγώνες στο εξωτερικό, σε χώρες όπως τα Αραβικά Εμιράτα, την Ταϊλάνδη και το Μεξικό.

είχαν επιζήσει από την εθνική κύκλωμα ελήφθησαν σε αγώνες στο εξωτερικό, σε χώρες όπως τα Αραβικά Εμιράτα, την Ταϊλάνδη και το Μεξικό.
τα σκυλιά που χρησιμοποιούνταν στους αγώνες υποβάλλονταν σε ακραία εκπαίδευση, αναγκαστική διασταύρωση, και έγχυση με στεροειδή για να γίνουν καλύτεροι και επιθετικότεροι μαχητές.
τα ζώα που διασώθηκαν, δόθηκαν σε ομάδες για την προστασία των ζώων.πηγή 26-2-17
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4252548/Police-dogs-animal-fight-club-Tenerife.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια: