Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Το τηγανητό κεφάλι ενός κοτόπουλου, δάγκωσε σε μερίδα φαγητού, πελάτης ενός Γαλλικού εστιατορίου fast food

Γαλλία, στα προάστια του Μονπελιέ,  o Mounir Bessaih,  έκανε μια αποτρόπαια ανακάλυψη, όταν επισκέφθηκε  ένα fast food εστιατόριο.
Παρήγγειλε μια μερίδα τηγανητές φτερούγες κοτόπουλου αλλά καθώς τις δάγκωνε, κατάλαβε ότι δάγκωνε το τηγανητό κεφάλι ενός κοτόπουλου. 

 Στο τηγανητό κεφάλι, παρόλο που είχε σχήμα και μέγεθος  παρόμοιο με μια φτερούγα κοτόπουλου,  διακρίνονταν το ράμφος και τα μάτια.
Αφού
ο  Bessaih παραπονέθηκε, το κατάστημα υποσχέθηκε να ξεκινήσει μια πλήρη έρευνα.

Ο κ Bessaih είπε στη Le Parisien : "σχεδόν το δάγκωσα, νόμιζα ότι ήταν ένα κόκκαλο,  το εστιατόριο μου πρόσφερε δωρεάν γεύματα -δωρεάν milkshake και καφέ- αλλά ακόμα και αν είναι δωρεάν, δεν σκοπεύω να τα γευτώ. "
το εστιατόριο δήλωσε " είναι ένα μεμονωμένο πρόβλημα, το οποίο ωστόσο, διέφυγε από τις ομάδες ελέγχου. Ευτυχώς, αυτό το απαράδεκτο περιστατικό δεν θέτει κανένα κίνδυνο για την υγεία"
το βίντεο με το αηδιαστικό εύρημα, ανέβηκε χθες στο LiveLeak και το είδαν 45.000 άνθρωποι. Κάποιος σχολίασε "τουλάχιστον, έτσι ξέρεις ότι είναι ένα αληθινό κοτόπουλο"

πηγή 25-4-16
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3557922/That-fowl-Diner-finds-deep-fried-chicken-s-HEAD-portion-wings-French-fast-food-restaurant.html


 http://www.news.com.au/finance/business/retail/clucking-hell-customer-stunned-to-find-a-battered-chicken-head-in-their-fast-food/news-story/baa3597008b84301cb0836b3d7d6b8ee


Δεν υπάρχουν σχόλια: