Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

ΤΡΙΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ του ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ των ΗΠΑ

Πρώην φίλη του Αναπληρωτή Αφροαμερικανού Δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, Clarence Thomas, ισχυρίζεται ότι η ίδια μετείχε σε ερωτικά τρίγωνα (τρίο) μαζί του και με γυναίκες συναδέλφους του.
όπως δήλωσε στο Inside Edition – πριν από την προβολή της ταινίας Confirmation- ο Thomas προσλάμβανε γυναίκες που εργάζονταν για εκείνον, για να συμμετέχουν σε αυτές τις «τρίο σεξουαλικές συνευρέσεις»
Νέες αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του Clarence Thomas (το μόνο μαύρο μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου) δημοσιεύονται, πριν από την πρεμιέρα της ταινίας «Confirmation» του HBO Films
(Confirmation is an upcoming American television political thriller film, directed by Rick Famuyiwa and written by Susannah Grant. Production company HBO Films)
Ο Clarence Thomas έχει βιώσει ρατσιστική συμπεριφορά, καθώς σε όλη τη σταδιοδρομία του, έχει ακούσει να τον αποκαλούν «Μπάρμπα Θωμά» - έναν υποτιμητικό όρο για έναν μαύρο που είναι υποταγμένος στους λευκούς, από τους φιλελεύθερους επειδή δεν τους άρεσαν οι «συντηρητικές» πολιτικές του.
Σύμφωνα με το 'Yahoo News' σε μια ομιλία του στο ‘Palm Beach Atlantic University’, είπε
«Η θλίψη μου είναι ότι, σήμερα είμαστε ίσως περισσότερο 'ευαισθητοποιημένοι' σε θέματα φυλής και διαφοράς - από ό, τι ήμασταν στη δεκαετία του 1960, όταν πήγαινα σχολείο», είπε. «Ήμουν το πρώτο μαύρο παιδί στη Σαβάννα της Τζόρτζια, σε ένα σχολείο λευκών. Σπάνια γινόταν θέμα για τη φυλή. Τώρα, δεν υπάρχει ημέρα που να μην το αναφέρουμε. Διαφορές στη φυλή, διαφορές στο φύλο, κάποιος δεν σε κοίταξε καλά, κάποιος είπε κάτι. Όλοι είναι "ευαίσθητοι".

Ο Clarence Thomas είναι μέλος της συντηρητικής πτέρυγας του Ανωτάτου Δικαστηρίου
και συντάχθηκε με τη δριμεία κριτική στη γνώμη της πλειοψηφίας του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, ότι το Σύνταγμα των ΗΠΑ χορηγεί αναφαίρετο δικαίωμα στους «γάμους» ατόμων του ιδίου φύλου, υπογραμμίζοντας την απειλή που θέτει η γνωμοδότηση στη θρησκευτική ελευθερία, την δημοκρατική διαδικασία και τον θεσμό του γάμου, καθώς αυτός επαναπροσδιορίζεται

Το 1976 ο Thomas υπηρέτησε ως δικηγόρος την εταιρεία Monsanto Chemical Company στο St. Louis, Missouri
Μετά την ψήφιση από το Κογκρέσο ενός νομοσχεδίου για τις δαπάνες της γεωργίας που περιελάμβανε τη διάταξη «Monsanto Protection Act» (η οποία παρέχει νομική ασυλία σε φορείς βιοτεχνολογίας που πειραματίζονται με γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα) ο Clarence Thomas έθεσε υπό αμφισβήτηση τη σχέση της Monsanto και του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας.
Η Lillian McEwen, (συνταξιούχος ομοσπονδιακός εισαγγελέας, που σήμερα είναι 70 χρόνων) είχε μια επτάχρονη σχέση με τον Clarence Thomas πριν εκείνος παντρευτεί με την –λευκή γυναίκα- Virginia Lamp το 1987.
όπως δήλωσε στο Inside Edition, διατηρούσε με τον Thomas αυτού του είδους, την Τρίο ερωτική ζωή, πριν εκείνος γίνει δικαστής στο Ανώτατο δικαστήριο.


Ο 67χρονος σήμερα Clarence Thomas, διορίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο, από τον Πρόεδρο George HW Bush το 1991.

το 1991, κατά τη διάρκεια ακρόασης των υποψηφίων, το Ανώτατο Δικαστήριο Δικαιοσύνης κατακλύστηκε από τις καταγγελίες της Anita Hill, πρώην βοηθού του Clarence Thomas, ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, ενώ εργαζόταν για εκείνον στο τμήμα «Department of Education's Office for Civil Rights» για τα πολιτικά δικαιώματα.

Εκείνη την εποχή, ο Thomas αποκάλεσε τις ακροάσεις ένα 'high-tech lynching' και αρνήθηκε αυτούς τους ισχυρισμούς.

Η Lillian McEwen, πιστεύει ότι η κα Hill, είναι «μια γυναίκα περιφρονημένη».

Η 59χρονη κα Hill, που είναι τώρα καθηγήτρια της νομικής σχολής, στο πανεπιστήμιο Brandeis University, δήλωσε σήμερα στο CBS, ότι το 2010- 19 χρόνια μετά τις ακροάσεις- έλαβε ένα φωνητικό μήνυμα από την Virginia Thomas (σύζυγο του Clarence) που τη ρωτούσε εάν θα ήθελε να επανεξετάσει, ίσως και να ζητήσει συγνώμη για αυτό, που έκανε στο σύζυγό της.

Η κα Hill δήλωσε ότι έχει συμβιβαστεί πλέον με ότι συνέβη και η μαρτυρία τότε ήταν σημαντική για την ακεραιότητα του δικαστηρίου. Όπως είπε «έπρεπε να μιλήσω ευθέως για το χαρακτήρα του υποψηφίου»
για το γύρισμα της ταινίας «Confirmation» η κα Hill συνομίλησε με τους συντελεστές της, που ήθελαν να ξέρουν ποιο ήταν το μοτίβο της σκέψης της, πως ένιωθε και τι περνούσε από το μυαλό της κατά τη διάρκεια της ακρόασης επιβεβαίωσης το 1991.
πηγή 16-4-16
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3543232/Former-girlfriend-Clarence-Thomas-claims-threesomes-controversial-Supreme-Court-justice-female-colleagues.html
National spotlight: Anita Hill, shown in November 2011 in New York City, helped focus the nation on the issue of sexual harassment in the workplace
πηγή

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2992654/Kerry-Washington-play-Anita-Hill-upcoming-HBO-film-1991-Supreme-Court-confirmation-hearings.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: