Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του PETE Garden gnome, μυστηριώδης ανακάλυψη στο Τενεσί

Tennessee, πόλη της Lynnville. Η Heather Andrews ανακάλυψε μέσα σε έναν Garden gnome, κεραμικό νάνο ένα θαυμάσια σμιλευμένο άγαλμα που μοιάζει με άγγελο.
Ο φίλος της συνηθίζει να αγοράζει Garden gnomes και της τα προσφέρει –είναι ένα αστείο μεταξύ του ζευγαριού- Ωστόσο, το τελευταίο Garden gnome που αγόρασε έκρυβε μέσα του μια μεγάλη έκπληξη για το ζευγάρι.

όπως διηγείται η Andrews στο WSMV «μόλις ο φίλος μου άνοιξε την πόρτα, ο νάνος έπεσε και έσπασε, πήγα να μαζέψω τα κομμάτια του και παρατήρησα κάτι μέσα σε αυτόν. »
η Andrews έσκυψε να μαζέψει τα κομμάτια του σπασμένου κεραμικού νάνου, αλλά διαπίστωσε ότι μέσα στην κοιλότητα του κεραμικού αγαλματιδίου, υπήρχε σμιλευμένο ένα θαυμάσια δουλεμένο άγαλμα.
« Το πρόσωπο του αγάλματος είναι δουλεμένο με πολύ λεπτομέρεια και ο καλλιτέχνης αφιέρωσε πολύ χρόνο για να το φτιάξει. Το σώμα έχει μάλλον γυναικεία ανατομία αλλά δεν είμαι σίγουρη»
η Andrews πρόσθεσε στον τηλεοπτικό σταθμό WSMV «απλά θέλω να ξέρω από πού προήλθε και  γιατί τοποθέτησαν το άγαλμα στο εσωτερικό του νάνου»
Το άγαλμα φαίνεται να είναι ένας άγγελος αν και ορισμένοι πιστεύουν ότι έχει το κεφάλι του Ιησού στο σώμα μιας γυναίκας. Η Andrews ζει σε μια μικρή πόλη και είπε ότι πολλοί από τους φίλους της το έχουν δει.

Σύμφωνα με ένα αυτοκόλλητο στο πόδι του, το gnome αγοράστηκε από το Target.
Η Andrews έσπασε προσεκτικά όλα τα Garden gnomes του κήπου της για να δει αν και κάποιο άλλο από τα ξωτικά της (Garden gnomes) περιείχε παρόμοια έκπληξη.
Παραδόξως, μόνο αυτό το Garden gnome περιέχει έναν εσωτερικό άγγελο.
Ο εσωτερικός άγγελος σμιλεύτηκε στον ίδιο χρόνο που δημιουργήθηκε και το Garden gnome (ο άγγελος είναι συντηγμένος με την κορυφή και το κάτω μέρος του γνώμου «gnome»)

Η μυστηριώδης ανακάλυψη αναστάτωσε ολόκληρη την πόλη της Lynnville. Πλήθος ερωτήσεων για το Garden gnome με τον εσωτερικό άγγελο.
όπως είπε η Andrews «κάποιοι τρομάζουν από τον «γνωμο- ΄αγγελο», εγώ όμως δεν φοβάμαι. Τον υιοθετήσαμε και τον βαφτίσαμε Pete.
ο Pete έχει πλέον τη δική του σελίδα του Facebook, και αποτελεί μυστήριο γιατί κάποιος δημιούργησε ένα άγαλμα που κανένας δεν θα έβλεπε. Έτσι, κερδίζει σε δημοτικότητα»

«πολλοί άνθρωποι μου έχουν πει ότι, αγαλματίδια από άψυχη ύλη γίνονται «αστρικώς έμψυχα» όταν δεχτούν ψυχικό φορτίο. Τότε γίνονται οι «φύλακες του Θησαυρού» ή «φύλακες του κατωφλίου» ίσως ο εσωτερικός άγγελος είναι ο Θησαυρός που φυλάσσεται από τον γνώμο.
21-5-14
πηγή http://www.dailymail.co.uk/news/article-2634891/Smashed-garden-gnome-reveals-hidden-angel-statue-inside.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: