Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

ΕΦΗΒΟΙ εκσφενδόνισαν ΓΑΤΑ σε κήπο με ΣΚΥΛΟΥΣ στην ΑΓΓΛΙΑΑγγλία, Bradford, West Yorkshire, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε ξενοδοχείο, κατέγραψε τη στιγμή που δύο έφηβοι έριξαν πάνω από φράχτη 2,5 μέτρων μια γατούλα που έπεσε στο πλακόστρωτο, για να την κομματιάσουν δύο σκυλιά φύλακες του χώρου. Οι δύο έφηβοι εγκληματίες περνούσαν βαδίζοντας σε ένα μονοπάτι, πίσω από τα σπίτια, όταν εντόπισαν μια ασπρόμαυρη γατούλα, το CCTV βίντεο δείχνει τους κακοποιούς να χαϊδεύουν τη γάτα έξω από το ξενοδοχείο, αλλά έπειτα την άρπαξαν από το σβέρκο και την εκσφενδόνισαν πάνω από το φράχτη στο πλακόστρωτο.
το περιστατικό διερευνά η RSPCA –ξεκίνησε επείγουσα έκκληση για τον εντοπισμό των κακοποιών- ο επιθεωρητής της RSPCA, Rachel Oprysk είπε: «Ο ιδιοκτήτης άκουσε μια αναταραχή στο κατώφλι του σπιτιού του και όταν πήγε έξω είδε τη γάτα πεσμένη στο πλακόστρωτο να προσπαθεί έντρομη να διαφύγει. το όλο περιστατικό κατέγραψε το CCTV.
οι δύο σκύλοι (ράτσας Rottweiler και Alaskan Shepherd) ευτυχώς γνώριζαν τη γάτα, έτσι δεν την θεώρησαν εισβολέα και παρά το χτύπημα από τη δοκιμασία της, η γατούλα διασώθηκε.
πηγή   20-4-14
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2634186/Moment-teenage-boys-caught-camera-throwing-CAT-8ft-fence-pair-dogs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: