Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΝΗ,ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" video


Στην Ιορδανία η ειδική απεσταλμένη Αντζελίνα Τζολί. Ξεπέρασαν τις 250.000 οι πρόσφυγες από την Συρία
  Ο αριθμός των προσφύγων από την Συρία, ξεπέρασε τις 250.000, ανακοίνωσε σήμερα η Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

  Μπροστά στην κατάσταση αυτή, τα Ηνωμένα Έθνη αποφάσισαν να στείλουν επιτόπου τον επικεφαλής της Αρμοστείας, Α. Γκουτέρες και την αμερικανίδα ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί, η οποία έφτασε χθες βράδυ στην Ιορδανία.
Μετά την άφιξή της, η Τζολί, συνοδευόμενη από Ιορδανούς στρατιωτικούς, επισκέφθηκε οικογένειες που έφθασαν πρόσφατα στα ιορδανικά σύνορα.
Σήμερα οι δύο αξιωματούχοι της Αρμοστείας επισκέφθηκαν τους πρόσφυγες του καταυλισμού Αλ-Ζαάτρι ενώ συναντήθηκαν με τον βασιλιά Αμπντάλα Β΄της Ιορδανίας, τον πρωθυπουργό Φάγεζ Ταράουνεχ και τον υπουργό
Εξωτερικών Νάσερ Τζούντεχ.
Στο μεταξύ, ένας εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο Τάρεκ Γιασάρεβιτς, δήλωσε πως ο ΠΟΥ επιθυμεί να ενισχύσει τις δραστηριότητές του στη Χομς, όπου "η κατάσταση είναι σοβαρή και εξακολουθεί να επιδεινώνεται".
Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, η κατάσταση καθίσταται ακόμη πιο ανησυχητική επειδή πλησιάζει ο χειμώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: