Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΒΑΝΟΟΥΤΣΕΚΑΣ:"Αφαίρεσα καρδιά ζωντανού Σέρβου"! (Vid)

Το σκοτεινό πρόσωπο του UCK έχει αποκαλυφθεί πλέον και κανείς δεν μπορεί να το ωραιοποιήσει. Το εμπόριο οργάνων που γίνονταν εις βάρος Σέρβων αιχμαλώτων (ζωντανών) μόνο αηδία μπορεί να προκαλέσει.

Και όμως τίποτα δεν εμπόδισε την "δαιμονοποίηση" των Σέρβων από τα Δυτικά ΜΜΕ με αποτέλεσμα την ισοπέδωσή τους το 1999 με σωρεία ΝΑΤΟΙκών βομβαρδισμών "για το καλό του γενοκτονούμενου αλβανικού πληθυσμού του Κοσόβου".
Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όπως δημοσίευσε η εφημερίδα "Καθημερινή", πρώην αντάρτης των Αλβανών του Κοσόβου περιέγραψε στην κρατική τηλεόραση της Σερβίας τον τρόπο με τον οποίον αφαίρεσε την καρδιά ζωντανού κρατουμένου (φυσικά ο άνθρωπος αυτός ήταν αδύνατον να μείνει ζωντανός), με προορισμό τη μαύρη αγορά ανθρωπίνων οργάνων.
 amina-politiki.blogspot.gr
Στη συνέντευξη, ο μάρτυρας περιέγραψε πως είχαν οργανωθεί ομάδες κατάρτισης σε πρόχειρα νοσοκομεία από όπου αφαιρούνταν από αιχμαλώτους ανθρώπινα όργανα και μεταφέρονταν με στρατιωτικά μέσα στο αεροδρόμιο των Τιράνων. Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε εκπαιδευτεί και αυτός στην αφαίρεση των ανθρώπινων οργάνων.
Ο Σέρβος εισαγγελέας Βλαντιμίρ Βούκσεβιτς, αρμόδιος για εγκλήματα πολέμου, δήλωσε ότι ο κρατούμενος ήταν ομοεθνής του και ότι το αποτρόπαιο περιστατικό έλαβε χώρα στη βόρεια Αλβανία.
Καταγγελίες για εμπόριο οργάνων από στελέχη του Απελευθερωτικού Στρατού Κόσβου (UCK) έχουν απασχολήσει την Ε.Ε., ενώ ο Ντικ Μάρτι, εισηγητής του Συμβουλίου της Ευρώπης, διατύπωσε κατηγορίες εναντίον ηγετικών στελεχών του UCK, συμπεριλαμβανομένου του σημερινού πρωθυπουργού του Κοσόβου, Χασίμ Θάτσι.
Ακολουθεί βίντεο από παλαιότερη συνέντευξη του Σέρβου εισαγγελέα.
ellinonea

Δεν υπάρχουν σχόλια: