Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

Report στο facebook του αναρχικού παιδεραστή

Στην εποχή των social networks και του internet, που ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να ενοχλεί τους πάντες μπροστά από μια οθόνη γνωρίζοντας ότι ποτέ δεν θα τους δει από κοντά, είναι επακόλουθο οι ψυχανώμαλοι και οι θρασύδειλοι να εκμεταλλεύονται την ανωνυμία που τους εξασφαλίζουν οι παρακμιακοί ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης τύπου facebook ώστε να ενοχλούν ακόμα και... 13χρονα κοριτσάκια για να περάσουν την ώρα τους.

Ωστόσο, κάποιοι πάνε ένα βήμα παραπέρα και στέλνουν μηνύματα σε μικρά παιδιά για να κάνουν ιδεολογική προπαγάνδα ή/και για να αξιωθούν να ξεπαρθενέψουν. 

Ο λόγος για τον Xristos Anarxikos, ο οποίος έχει ουκ ολίγες φορές, απ'ό,τι μάθαμε, παρενοχλήσει κοριτσάκια γυμνασιακής/προ-γυμνασιακής ηλικίας τόσο πετώντας σεξουαλικά υπονοούμενα όσο και στέλνοντας προπαγανδιστικά κείμενα σε μια απέλπιδα προσπάθεια στράτευσης αναρχικών. 

(Η profile pic του σιχαμερού παιδεραστή)


Είναι εκπληκτικό το πόσο άνανδροι είναι, πολλές φορές, οι αναρχικοί και το πόσο γελοία προσπαθούν να πάρουν με το μέρος τους, όχι άντρες στην ηλικία τους, αλλά παιδιά, και μάλιστα κοριτσάκια. Αλλά πολλές φορές είναι λιγάκι... απρόσεκτοι στο σε ποιον στέλνουν τα διάφορα μηνύματα και έτσι μερικοί απ'αυτούς τη πατάνε πολύ άσχημα. 

Ο 17χρονος (κατά άλλους 19χρονος και ακόμα παρθένος) Χρηστάκος μας έκανε το λάθος να στείλει μήνυμα σε αδερφή συναγωνιστή, ο οποίος και μας ειδοποίησε. Ρίχνοντας μια ματιά στο προφίλ του αναρχικού ερπετού, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα ανώριμο πιτσιρίκι που ανακάλυψε τον αναρχισμό και πωρώθηκε με αυτόν σε βαθμό ψυχασθένειας -διόλου ασυνήθιστο φαινόμενο στο "χώρο" των αποβλημάτων που εμφανίζονται ως αναρχικοί.

Αυτό δεν είναι ένα απλό, προσωπικό προφίλ. Είναι ένα καθαρά κινηματικό προφίλ μέσω του οποίου παρενοχλεί, ανερυθρίαστα, μικρά παιδιά και προσπαθεί ταυτόχρονα να διαφημίσει τη βλακώδη "ιδεολογία" του (έστω και αν δεν τη ξέρει ούτε ο ίδιος). Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε δύο screenshots από το ιστορικό συνομιλίας με την αδερφή του συναγωνιστή μας

 (κλικ για μεγέθυνση).

Εδώ ο δυσώδης αναρχούλης μας ξεκινάει με κομπλιμέντα για την εμφάνιση (και δεν νομίζω να διαφωνούμε στο ότι για να σχολιάζει κάποιος τα χείλη ενός παιδιού πρέπει να είναι παιδεραστής) και συνεχίζει, απότομα, με αντιχρυσαυγήτικες ασυναρτησίες. Αφού βλέπει ότι το κοριτσάκι είναι άσχετο από θέματα πολιτικής, αρχίζει να του εξηγεί... τι είναι ο αναρχισμός, καταλήγοντας σε έναν πανηλίθιο συρφετό, με ανύπαρκτη στίξη και ορθογραφία, ενώ ταυτόχρονα το παίζει νταής και δάρτης... Και ας ξέρει ότι έχει να κάνει με 13χρονα... 

Θα έλεγε κάποιος ότι τα παραπάνω μηνύματα τα έστειλε για πλάκα. Αυτό θα μπορούσε να ισχύει αν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε. Ψάξαμε, ρωτήσαμε και μάθαμε ότι το να στέλνει μηνύματα σε αγνώστους (άγνωστες για την ακρίβεια) για να προπαγανδίσει τον αναρχισμό ή και για να βρει γκόμενα είναι ρουτίνα για αυτόν. Κατά καιρούς είχαμε ακούσει τα απίστευτα για διάφορα τέτοια γλοιώδη φίδια που παρενοχλούν κοριτσάκια και σπαμάρουν αλλά δεν τα πιστεύαμε -μέχρι που το είδαμε με τα μάτια μας.

Το λινκ για το προφίλ του είναι εδώ: Δυστυχώς, οι νόμοι δεν λειτουργούν έτσι ώστε να κόβεται το internet (αν όχι κάποιο μέρος του σώματος) όποιου χρησιμοποιεί ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης για να παρενοχλεί παιδάκια. Ως εκ τούτου το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε στη προκειμένη περίπτωση είναι μαζικά reports.

1. This person is annoying me


2. This timeline is pretending to be someone or is fake/Does not represent a real person
Διαδώστε το όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να διαγραφεί το προφίλ του, μιας και η Δ.Η.Ε δεν ασχολείται με "μικροπαραπτώματα" στο facebook.

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: