Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

OΠΑ; ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΥΡ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ; "ΑΦΗΣΑ ΠΙΣΩ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ". ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;


diotis-eisaggeleas
Πόλεμος. Σε συνέντευξη του στη "Καθημερινή", ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης(κολλητός του Χρυσοχοίδη)δηλώνει ευθαρσώς ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τον έφαγαν από το ΣΔΟΕ γιατί έψαχνε πλυντήρια, διαφθορά και δυσωδία ανάμεσα σε πολιτικά πρόσωπα.
Στους φακέλους στους οποίους άφησε πίσω του, λέει ο Διώτης, υπάρχουν θέματα που πρέπει να ερευνηθούν για ζητήματα λαθρεμπορίας καυσίμων, φάρμακα, εικονικά τιμολόγια, εξοπλιστικά προγράμματα. Σαφώς και υπάρχει συμμετοχή πολιτικών, αναφέρει ο εισαγγελικός λειτουργός.

Δηλαδή, τον "καθάρισε" ο Σαμαράς και έφερε από τη Μεσήνη τον "παντοπώλη¨Στασινόπουλο, για να συνεχίσει το έργο του ή για να κουκουλώσει ότι πήγε να αποκαλύψει ο Διώτης; Ποιον να πρωτοπιστέψουμε; Και γιατί κυριε Διώτη, τα λές τώρα; Και στην "Καθημερινή;".

Γιατί δεν έβαζες έναν φίλο σου να τα κάνει φειγ βολάν τα αμαρτήματα του πολιτικού κόσμου και να τα πάρει ο λαός να τα διαβάσει; Γιατί πάλι μισόλογα; Πότε επιτέλους θα σπάσει το απόστημα; Γιατί το κάνετε αυτό στο κόσμο; Γιατί δεν του λέτε όλη την αλήθεια για το ποιοι είναι οι κλέφτες; Εκτός κι αν όσα βγαίνουν για Μειμάρακη-Βουλγαράκη-Λιάπη, είναι έργο Διώτη; Αλλά σας έφαγαν μόνον γι αυτό(εαν τίθεται τέτοιο ζήτημα)ή και για έναν ακόμα γνωστό υπουργό;

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: