Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Κυνική ομολογία πρόκλησης καρκίνου σε ζώα από την εμφύτευση microchip σε ερώτηση της Χρυσής Αυγής - Τι έλεγε ο γέροντας ΠαΐσιοςΣτις 31 Ιουλίου 2012 η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια είχε καταθέσει ερώτηση σχετικά με τις αναφορές για πρόκληση καρκίνου σε ζώα από την εμφύτευση microchip.

Στην εν λόγω ερώτηση αναφέρονταν χαρακτηριστικά πως υπάρχει ξεκάθαρη αιτιακή σχέση μεταξύ των εμφυτευμάτων μικροτσίπ μετάδοσης ραδιοσυχνοτήτων (RadioFrequency Identification RFID) και της πρόκλησης καρκίνου σε εργαστηριακά τρωκτικά και σκυλιά.


Η απάντηση από τον αρμόδιο υπουργό (Μάξιμο Χαρακόπουλο) επιβεβαίωσε το ζήτημα, καθώς υπάρχει παραδοχή για εμφάνιση καρκινογενέσεων.
Image

Κατά τα άλλα οι τρελοί της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (Χούντας) θέλουν να τα βάλλουν και σε ανθρώπους. Και σκλάβους μας θέλλουν, και να μας εξοντώσουν.
 

 defencenet.gr

Έλεγε ο γέροντας Παΐσιος :
«Τί θά πάθουν όμως οι άνθρωποι πού θά σφραγίζωνται! ...; Μού έλεγε κάποιος ειδικός ότι μέ τις ακτίνες λέι­ζερ παθαίνει κανείς βλάβη. Οι άνθρωποι πού θά σφρα­γισθούν θά τραβούν τις ακτίνες τού ήλιου καί θά πάθουν τέτοια ζημιά, πού θά μασούν την γλώσσα τους από τον πόνο. Όσοι δεν σφραγισθούν, θά περάσουν καλύτερα άπό τους άλλους, γιατί ό Χριστός όσους δεν σφραγι­σθούν θά τους βοηθήση. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό!

Πηγή: http://tontouvari.blogspot.com/2012/05/666.html#ixzz258JLmShB
hggiken

Δεν υπάρχουν σχόλια: