Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ; ΗΠΙΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΦΡΟΥΤΑ Ο KILLER ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ! ΒΙΝΤΕΟ


egklima-peiraias
ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΑΝΤΡΟΓΥΝΟ-ΒΙΝΤΕΟ
ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του φωτορεπόρτερ του makeleio.gr  Μάριου-Γιώργου ΒΡ. που έφθασε στον τόπο της διπλής ανθρωποκτονίας στον Πειραιά(περιοχή Μανιάτικα)σε πολυκατοικία επί της οδού Καλλέργη 38(πλημμυρισμένη γειτονιά στους αλλοδαπούς, ακόμα και Τούρκους), ο 63χρονος άντρας ήταν μέσα σε λίμνη αίματος με τραύματα στον λαιμό και στην πλάτη στον β' όροφο! Το σπίτι ήταν προς ενοικίαση και στον 3ο όροφο βρέθηκε η γυναίκα του με τραύματα στο λαιμό και στο θώρακα! Το φονικό πρέπει να έγινε την Τετάρτη το βράδυ και τους βρήκαν την Πέμπτη το μεσημέρι.
Το μαχαίρι(κατά πληροφορίες) βρέθηκε πλυμένο.Άρα ο δράστης χτύπησε με κουζινομάχαιρο της οικίας και οι αστυνομικοί λένε ότι ο μακελάρης (ή το ζευγάρι των δραστών) μάλλον παρουσιάστηκε σαν ενδιαφερόμενος Ενοικιαστής!

Ο 63χρονος συνταξιούχος του ΙΚΑ ήταν ο διαχειριστής και πήρωσε ακριβά το ενδιαφέρον του να νοικιάσει το διαμέρισμα σε άγνωστους δήθεν ενδιαφερόμενους που αποδείχτηκαν δολοφόνοι. Εκτός εαν θύμα και δράστης γνωρίζονταν. Οπότε το κίνητρο αλλάζει και δεν ήταν ληστεία.

Η αστυνομία έχει από απόψε έναν ακόμα μπελά στο κεφάλι της. Τους φονιάδες που παρουσιάζονται σαν ενοικιαστές, που ψάχνουν για δυαράκια αλλά στην ουσία πίσω από το πρόσωπο τους κρύβονται νέα ορκς θανάτου και φρίκης.

Εαν αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αντεκδίκησης(για ποιους λόγους άραγε;)τότε έχουμε να κάνουμε με νέα εγκληματική μέθοδο. Των φονιάδων των ξενοίκιαστων διαμερισμάτων.

Θα κρατήσουμε μια επιφύλαξη. Οι ανθρωποκτονίες πάντα κρύβουν φονικά μυστικά.
 Προνάκριση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που δεν προλαβαίνει να μετράει θύματα.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: