Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

H παπαδιά σκότωσε τον ιερέα ενώ περίμεναν το πρώτο τους εγγονάκι - Τη Παρασκευή η κηδεία του στο Μαρούσι

  - Σοκαρισμένη η οικογένεια του ιερέα 

- "Δεν πρόλαβε να δει το εγγονάκι του" λέει με πόνο συγγενής του πατέρα Αθανάσιου
- Σε δραματική κατάσταση οι 3 γιοι του, με ηρεμιστικά χάπια η αδελφή του Εφη
- "Θέλουμε να τιμωρηθεί η φόνισσσα" λέει η θεία του
- Γιούχαραν την παπαδιά και τον εραστή της στα δικαστήρια

Εν μέσω άγριων αποδοκιμασιών από εξαγριωμένους πολίτες πέρασε το πρωί το κατώφλι του εισαγγελέα η 43χρονη παπαδια και ο 41χρονος εραστής της που δολοφόνησαν τον πατέρα Αθανάσιο Αυγερόπουλο στην Ηλεία στις 3/09/2012.

Την ίδια στιγμή η οικογένεια του ιερέα στο Μαρούσι από όπου καταγόταν ο 52χρονος πενθεί και βρίσκεται σε σοκ. Τους είναι αδύνατο να πιστέψουν όλα όσα έχουν συμβεί. Τραγική φιγούρα η Εφη Αυγεροπούλου, αδελφή του πάτερ Αθανάσιου με την οποία επικοινώνησε το Νewsit.

H γυναίκα είναι σε κακό χάλι μας είπε συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, "την έχουμε με χάπια" δεν είναι σε θέση να μιλήσει σε κανέναν. Εκείνη αγκάλιασε με αγάπη την γυναίκα του αδελφού της, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει γίνει, θέλει μόνο να τιμωρηθεί παραδειγματικά αυτή η γυναίκα και ο εραστής της".

"Ο πατερας Αθανάσιος δεν πρόλαβε να δει το εγγονάκι του από το μεγάλο του γιο" συνεχίζει με πόνο η συγγενής του ιερέα και προσθέτει  "τα παιδιά του, αγορια και τα τρία ηλικίας 28, 25 και 12 ετών είναι σε κατάσταση σοκ
".

Η θεία του ιερέα, Φανή Αυγεροπούλου δήλωσε στο Newsit με τρεμάμενη φωνή  "δεν της εφτανε να τον χωρίσει, έπρεπε να τον δολοφονήσει; Αν ήθελε να κάνει τη ζωή της ας το έλεγε. Δεν ντράπηκε, δε σεβάστηκε ούτε τα ίδια της τα παιδιά. Θέλουμε να τιμωρηθεί για όλα όσα μας έκανε και αυτή και ο εραστής της".

Η κηδεία του πατέρα Αθανάσιου θα γίνει την Παρασκευή στο Μαρούσι όπου η οικογένεια Αυγεροπουλου διατηρεί οικογενειακό τάφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: