Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ - ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ!

 Οι ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ συνεχίζουν να μπαίνουν στο νησί...

Όπως διαβάζουμε στο LesvosNews.gr και σύμφωνα με την Αστυνομική Διέυθυνση Λέσβου,
συνελήφθησαν πέντε ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ στον Μανταμάδο, για παράνομη είσοδο στη Χώρα. Συνόδευαν και 3 παιδιά για ξεκάρφωμα και ευνοϊκή μεταχείριση ως συνήθως

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί συνελήφθησαν 3 άνδρες και 2 γυναίκες από τη Συρία, ηλικίας από 26 έως 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μη νόμιμη είσοδο στη Χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αναχώρησαν πριν από τέσσερεις ημέρες, με πλοίο από τη Συρία και κατέβηκαν χθες το πρωί, με βάρκα, σε παραλιακό σημείο κοντά στον Μανταμάδο.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι δεν έχουν ταξιδιωτικά έγγραφα, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.Επίσης, συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  στη Λουτρόπολη Θερμής Λέσβου, για παράνομη είσοδο στη Χώρα.

Και οι τέσσερις είναι από το Αφγανιστάν και είναι ηλικίας από 14 έως 17 ετών.ΕΞΑΛΛΟΥ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΣ

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για μη νόμιμη είσοδο στη Χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί έφυγαν από τουρκικές ακτές και έφτασαν σήμερα τα ξημερώματα, με φουσκωτό σκάφος, σε παραλιακό σημείο της Λουτρόπολης.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι δεν έχουν ταξιδιωτικά έγγραφα, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης. ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: