Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Οι γνωστοί «αντιρατσιστες» αγωνίζονται για τα δικαιώματα των αλλοδαπών βιαστών και δολοφόνων

 Την στιγμή που ακόμη χαροπαλεύει η 15χρόνη Μυρτώ μετά από την πολτοποίηση του κεφαλιού της και του βιασμού της από τον 19χρονο Πακιστανό, οι γνωστοί «αντιρατσιστές» πραγματοποίησαν στην Αθήνα την αντιδιαδήλωση στην συγκέντρωση συμπαράστασης στην ελληνίδα που διοργανώνουν Έλληνες πολίτες στο Σύνταγμα...

Οι γνωστοί ανθέλληνες «αντιρατσιστές» καταρρίπτουν το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ χρησιμότητας προς τα παγκόσμια αφεντικά τους τα οποία στην πραγματικότητα δεν νοιάζονται για την ζωή και τα δικαιώματα κανενός παρά μόνο για την υλοποίηση των δικών τους συμφερόντων σε κάθε κοινωνία όπως αποδείχτηκε στην Σερβία, το Λίβανο τη Συρία και σε άλλες χώρες με τις «χρωματιστές επαναστάσεις».

Ως αν δεν υπήρχαν άλλες μέρες για να διοργανώσουν την διαδήλωση τους επέλεξαν την σημερινή ημέρα που πραγματοποιείται η εκδήλωση συμπαράστασης στην 15χρονη Μυρτώ για να διαδηλώσουν κατά του ρατσισμού χωρίς όμως να μας διευκρινίσουν σε ποιο ρατσισμό αναφέρονται γιατί όσες ρατσιστικές επιθέσεις κατα μεταναστών ακούστηκαν τελευταία στα ΜΜΕ τελικά αποδείχτηκαν ψέμματα.   

Οι γνωστοί «αντιρατσιστές» αφού κατέστρεψαν το ισόγειο στο  ξενοδοχείο Άλφα και τραυμάτισαν ένα υπάλληλο ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ ξεκίνησαν την πορεία τους προς το Σύνταγμα για να συναντήσουν και σαν καλοί Δημοκράτες να δώσουν ένα καλό μάθημα σε αυτούς που θέλουν να συμπαρασταθούν στην άτυχη Μυρτώ. 

Το πιο εντυπωσιακό για την πορεία των ρατσιστών-αντιρατσιστών είναι η συμμετοχή πολλών γυναικών. Προφανώς οι αμέτρητοι βιασμοί και δολοφονίες γυναικών από αλλοδαπούς δεν έχουν καμία αξία για τις αγωνίστριες των φεμινιστικών οργανώσεων.

Η περίφημη ρήση «σφάξε με αγά μου να αγιάσω» μάλλον για ορισμένες γυναίκες με προοδευτική αντίληψη έχει μετατραπεί στο «βίασε με αγά μου για να έρθω στα ίσια μου». Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια ενός λαού που τον σκοτώνουν τον βιάζουν τον βασανίζουν και αυτός διαδηλώνει για τα "δικαιώματα" των δολοφόνων και βιαστών του. 

defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: