Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

papandreou-giorgos
ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ !

Μόνο με τις μαρτυρικές καταθέσεις του κ. Ρωμελιώτη αναφορικά με τις συγκλονιστικές δηλώσεις του ότι το ΔΝΤ γνώριζε πως «το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας ήταν από την αρχή καταδικασμένο να αποτύχει», αλλά και τις αντίστοιχες της κ. Κατσέλη και του Γ. Αρσένη, η υπόθεση περαιώθηκε για τους δύο εισαγγελείς του Αρείου Πάγου κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη!
Με ...κουτσουρεμένο το υλικό της δικογραφίας, χωρίς δηλαδή τις καταθέσεις της Βάσως Παπανδρέου, του Γιάννη Ζαννιά και του Πέτρου Χριστοδούλου, οι δύο εισαγγελείς έκλεισαν τον φάκελο και τον στέλνουν στην Βουλή προκειμένου να αποφανθούν οι βουλευτές εάν θα οδηγηθεί κάποιος υπεύθυνος στο Εδικό Δικαστήριο!

Προφανώς, οι δύο εισαγγελείς από τις μαρτυρικές καταθέσεις που έλαβαν, διαπίστωσαν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα γι' αυτό διέκοψαν την διαδικασία και την προώθησαν στη βουλή.

Σύμφωνα με την διαδικασία, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Τέντες θα αποστείλει με τη σειρά του τη δικογραφία στη Βουλή, σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Υποάρχεικανείς που πιστεύει ότι ο Γ. Παπανδρέου θα οδηγηθεί στο Ειδικό Δικαστήριο; Μήπως τελικά ο συμφοιτητής του, Α. Σαμαράς, μέσα στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει, είναι και αυτή που θα παραδώσει άσπιλο και αμόλυντο τον Παπανδρέου στην κοινή γνώμη;

Τα φιλαράκια θα καθαρίσουν και πάλι και έτσι θα... αποδοθεί Δικαιοσύνη!

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: