Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ετούτος με την ντουκούκα... ένστολος και αυτός ; ;;

''Γράφει ενας σχολιαστής σε γνωστό site που έχει πάρει επάνω του τους ενστόλους αλλά μόνο του ΣΥΣΔΕΜ !''
 Ενα πολύ γερό χαστούκι για κείνους τους μοιραίους  που δεν έχουν τη δύναμη ψυχής ,το θάρρος, μα πιο πολύ τη πίστη
για νίκη στο δύσκολο αγώνα που δίνουν όλες πλέον οι κοινωνικές ομάδες, απέναντι στη κυβέρνηση των προθύμων της ελληνικής τρόικας,ήταν η χθεσινή πραγματικά μεγαλειώδης εκδήλωση διαμαρτυρίας των εν ενεργεία στελεχών των ενόπλων δυνάμεων.  Ώπα !!!

Για να μην παραξεγηθούμε οι φωτογραφία ειναι δική του και του site, καμιά απολύτως σχέση δεν έχουμε ούτε διεκδικούμε τα δικαιώματα του!! ...Αλλά τι κόψιμο ειναι ετούτο βρε παίδες σχολιαστές των Στρατιωτικών Θεμάτων και λοιπών συναφών επαγγελμάτων για το ΣΥΣΔΕΜ;  και εσείς και εμείς ξέρουμε ποιοί είιναι του ΣΥΣΔΕΜ και αν κάποιοι πέρυσι τέτοιο καιρό ωρύονταν να κλείσουν φυλακή τους Απόστρατους γιατί μπήκαν λέει στο προάυλιο χώρο του Πενταγώνου ...¨Τώρα τις  ιαχές τι αλαλαγμοί και  ύμνους των ενστόλων όπως τους λέτε επειδή φόρεσαν τα καλή τους τη στολή και  βγήκαν περίπατο !
Τσίριζε και ο γνωστός και μη εξαιρετέος στα κανάλια  θα είναι η πρώτη φορά και η τελευταία φορά που φόρεσε στολή στη Ζωή του και αμέσως πιάσανε τις πένες οι κοντυλοφόροι ...Μεγαλειώδης η συγκέντρωση  ο ένας , Τρομερή και δυνατή άλλος ,αν λέμε αν δεν ήταν τα γνωστά κομματόσκυλα που ήρθαν για  να ''τιμήσουν '' τα Ελληνικά Στρατά θα ήταν αραιά ,αραιά καμιά τριανταριά δειτε και στη φώτο που έχει για  φόντο για το άρθρο του !

Αλλά κάποιο πουλάκι μας σφύριξε οτι στο ΥΠΕΘΑ παίζονται χοντρά χαρτιά και ο υπερσυγκεντρωτικός Παναγιωτόπουλος τους χάλασε την σούπα  για αυτό και οι διαρροές περί να σκεφτόταν ακόμη και την παραίτηση !!!

Κάποιοι πρότειναν και συμβούλευαν και στον Α/ΓΕΕΘΑ να υποβάλλει την παραίτηση, τους χάλασε βέβαια η σούπα με το μήνυμα που έγραψε στο twitter και το γύρισαν στο Σαλονικότικο μόλις κατάλαβαν ότι ο ντουνιάς είναι μαζί του ...

Αλήθεια παιδιά το συγκρότημα το πήρε το δάνειο ή ακόμη σέρνεται η αίτηση ; Λέμε τώρα εμείς  οι άσχετοι περι των οικονομικών ,γιατί τον Τσουγκαράκη να  τον αγαπήσατε ξεφνικά δεν ... αλλά δεν τα λέει το παιδί ...κρίμα δεν τραβάει !

Δεν υπάρχουν σχόλια: