Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ ("ΤΟΥΡΚΩΝ" ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ) ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Η ΕΟΤΔΘ είχε μια σειρά από συναντήσεις στην Δυτική Θράκη

Ο πρόεδρος Χαλίτ Χαμπίμπογλου και ο αντιπρόεδρος Τζεγκίζ Ισμαήλ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΕΟΤΔΘ) είχαν μια σειρά από συναντήσεις στην Δυτική Θράκη. Στο διάστημα μεταξύ 30 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2012 ο πρόεδρος Χαμπίμπογλου και ο αντιπρόεδρος Τζεγκίζ Ισμαήλ επισκέφτηκαν τους βουλευτές-εκπροσώπους της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης που εξελέγησαν στις εκλογές της 17/6/2012 και τους εκλεγμένους μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης.


Ο πρόεδρος Χαμπίμπογλου και ο αντιπρόεδρος Τζεγκίζ Ισμαήλ συναντήθηκαν με τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, με τον βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ και με τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, τους συνεχάρησαν για την μεγάλη τους επιτυχία να εκλεγούν στην ελληνική βουλή και τους ευχήθηκαν επιτυχίες στα καθήκοντα τους. Στις συναντήσεις αυτές η επιτροπή της ΕΟΤΔΘ παρείχε πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της, ενώ έγινε και σχολιασμός των εξελίξεων της επικαιρότητας στην Ελλάδα και στην Δυτική Θράκη.

Η ΕΟΤΔΘ συναντήθηκε με τους Τούρκους βουλευτές και τους εκλεγμένους μουφτήδες

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΤΔΘ Χαλίτ Χαμπίμπογλου και Τζεγκίζ Ισμαήλ στα πλαίσια των επισκέψεων εργασίας στην Δυτική Θράκη, επισκέφτηκαν στα γραφεία τους, τους εκλεγμένους μουφτήδες Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ. Η επιτροπή της ΕΟΤΔΘ παρείχε πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της, ενώ ενημερώθηκαν σχετικά με τα μαθήματα Κορανίου, τους διαγωνισμούς ανάγνωσης Κορανίου και τις υπόλοιπες κοινωνικές και θρησκευτικές δραστηριότητες των εκλεγμένων μουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής.

Η ΕΟΤΔΘ επισκέφτηκε εθιμοτυπικά και τον πρόξενο Οσμάν Ιλχάν Σενέρ

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΤΔΘ πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον πρόσφατα διορισθέντα στην Κομοτηνή πρόξενο της Τ.C. Οσμάν Ιλχάν Σενέρ. Τον επισκέφτηκαν στο γραφείο του, του ευχήθηκαν επιτυχία στα καθήκοντα του και τον ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες της ΕΟΤΔΘ.

Ιστοσελίδα της ΕΟΤΔΘ 5/9/2012

Σχ: Αλήθεια αυτοί οι δύο κύριοι τι ΔΟΥΛΕΙΑ κάνουν ; Και εννοώ επίσημη δουλειά, άλλη πλην της προφανούς..
 
tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: