Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Γερμανός σοσιαλιστής δήμαρχος λέει την πικρή αλήθεια για το μεγάλο ψέμα της πολυπολιτισμικότηταςΤο παρακάτω απόσπασμα είναι από το νέο βιβλίο του Heinz Buschkowsky, του Σοσιαλιστή δημάρχου του Neukölln, ενός από τα πιο ισλαμοποιημένα μέρη του Βερολίνου και της Γερμανίας. Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Το Neukölln είναι Παντού», γεγονός που υποδηλώνει ότι αυτό είναι το μέλλον που βλέπει ο Buschkowsky, για τη Γερμανία και την Ευρώπη συνολικά. Ο Buschkowsky ήταν ένας από τους λίγους που υπερασπίστηκε τον Thilo Sarrazin (σοσιαλδημοκράτης πρώην υπουργός Οικονομικών του Βερολίνου που έκανε πάταγο με το βιβλίο του «Η Γερμανία αυτοκαταργείται»). Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν η κυκλοφορία του βιβλίου θα έχει καμία συνέπεια και για τη δική του θέση. 
Από τη Bild : «Σε αυτό το σημείο για μένα έχει σημασία η έννοια της καθημερινής αδυναμίας σε έναν κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ, παίρνουν τα αγαθά και φεύγουν περνώντας μπροστά από το ταμείο χωρίς να πληρώσουν, καθιστώντας σαφές στη γυναίκα υπάλληλο του ταμείου τι θα συμβεί σε αυτήν, εάν ειδοποιήσει την αστυνομία να έρθει.
Εκεί, όπου πέντε άνθρωποι περπατούν κατά μήκος της πλευράς του πεζοδρομίου από την πλευρά και όλοι οι άλλοι πρέπει να βγούμε από το δρόμο .. Εκεί, όπου σε ένα κόκκινο φανάρι ο καθένας κοιτάζει μπροστά όσο το δυνατόν πιο ευθεία, ώστε να αποφευχθεί λεκτική επίθεση από το αυτοκίνητο δίπλα σας που θα σας ρωτήσει : "Έχεις πρόβλημα; Θα το λύσουμε τώρα"'.
Εκεί, όπου οι μεγαλύτεροι νεαροί απαιτούν από τα μικρά παιδιά να πληρώνουν διόδια ή τέλη χρήσης για τον εξοπλισμό αναρρίχησης. Όπου οι νεαρές γυναίκες ρωτιούνται αν θέλουν να μείνουν έγκυες. Όπου ο οδηγός του λεωφορείου δέχεται να του χύνουν κόκα κόλα στο κεφάλι του, αν ζητήσει τα εισιτήρια.
... Εχθροί τους είναι οι μισητοί Γερμανοί. Αυτοί είναι ο στόχος των επιθέσεών τους, και μπορούν να υιοθετήσουν εύκολα την κουλτούρα του flash mob. Με μια κλήση μέσω SMS, μέσα σε λίγα λεπτά, θα βρεθούν πολλοί άνθρωποι εκεί, με απειλητικές διαθέσεις. Οι Γερμανοί θεωρούνται εύκολα θύματα.
Αυτό μπορεί να επηρεάσει τον καθένα στην καθημερινή ζωή. Θα μπορούσατε να εκπλαγείτε αν είχατε κάποια σύγκρουση με το αυτοκίνητό σας, με ένα αυτοκίνητο που έρχεται και σας χτυπάει από πίσω και το άλλο άτομο που εμπλέκεται στο ατύχημα, προσδιορίζονταν ως μετανάστης.
Σε μια τέτοια περίπτωση θα μαζευτούν αμέσως γύρω σας πολλοί «μάρτυρες», οι οποίοι θα έχουν δει τα πάντα με ακρίβεια. Δεν είναι ότι εκείνος σας χτύπησε από πίσω, αλλά ότι εσείς επιταχύνατε με όπισθεν και πέσατε πάνω του.
Χωρίς αμφιβολία, ο κανόνας είναι να βοηθήσουμε τους εθνικούς αδελφούς και αδελφές μας. Η αλήθεια δεν έχει καμία σημασία, όταν πρόκειται για έναν "άπιστο". Τέτοιες είναι οι καθημερινές μικρές εμπειρίες που κάνουν τους ανθρώπους εδώ τόσο "ευτυχισμένους" μεταξύ τους.
Εμείς ανατρέφουμε τα παιδιά μας στο να αποφεύγουν τη βία. Εμείς περιφρονούμε τη βία προς τους άλλους και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας ανάλογα. Οι άλλοι ανατρέφουν τα αγόρια τους να είναι δυνατά, γενναία και έτοιμα να πολεμήσουν. Η κατάσταση από το ξεκίνημα είναι άνιση».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος πρέπει επιτέλους να σταματήσει να σκέφτεται με τον τρόπο που επιθυμεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων και να μάθει να ξεχωρίσει τι είναι πραγματικότητα και τι ρατσισμός.

Ας μιλήσουμε λίγο για πραγματικότητα...

Με αφορμή το παραπάνω άρθρο, ας αναφερθούμε για μια Ασιάτικη χώρα όπως και το Μπαγκλαντές.

Το Μπαγκλαντές έχει έκταση όσο η Ελλάδα,
μπορείτε να φανταστείτε τι πληθυσμό έχει;
Σίγουρα όχι!
Λοιπόν, ο πληθυσμός της βρομοχώρας αυτής είναι
160 εκατομμύρια!!
Οι πολίτες της χώρας αυτής πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα όπως συμβαίνει στις λοιπές πρωτόγονες Ασιατικές και Αραβικές χώρες.

Ένα μικρό παράδειγμα είναι η Ινδία που έχει
1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ και ΔΙΑΚΟΣΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πολίτες,
δηλαδή εκατό εκατομμύρια λιγότερο από την Κίνα, το 2025 η πρωτόγονη αυτή χώρα θα ξεπεράσει τον πληθυσμό της Κίνας!!

Άλλο ένα μικρό δείγμα πληθυσμού από τις υπόλοιπες χώρες που προέρχονται τα ΛαθροΟρκ
που εισβάλουν στην Ευρώπη όπως και στην Ελλάδα:

Πακιστάν 170.000.000,
Ιράν 70.000.000
Αίγυπτος 60.000.000
Αφγανιστάν 35.000.000
Μαρόκο 35.000.000
Αλγερία 32.000.000
Ιράκ 30.000.000
Συρία 20.000.000
κλπ κλπ

Τα όντα που προέρχονται από τις παραπάνω χώρες και ζουν στην Ευρώπη έχουν ποσοστό γεννήσεων ανά οικογένεια 8.6%.
Οι Ευρωπαίοι ανά οικογένεια έχουν 1.6%,
το 2.1% είναι το ελάχιστο ποσοστό γεννήσεων ανά οικογένεια για να παραμείνει ζωντανό ένα έθνος στο πέρασμα των χρόνων.
Αυτό σημαίνει πως οι Ευρωπαίοι βρίσκονται υπό εξαφάνιση, όταν παράλληλα τα όντα από τις πρωτόγονες χώρες πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα σαν τα βακτήρια όχι μόνο στις χώρες τους αλλά και μέσα στην Ευρώπη!

Δεν θέλει πολλή σκέψη για να κατανοήσει κανείς πως αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική "ανθρωπιάς" και "αντιρατσισμού" σε συνδυασμό με την δήθεν ανθρωπιστική βοήθεια προς τα όντα αυτά τους δίνει ακόμα μεγαλύτερες βάσεις και δυνατότητες να αναπτύσσονται και πολλαπλασιάζονται ακόμα με μεγαλύτερο ρυθμό.
Αυτό συνεπάγεται πως σε λίγα χρόνια θα αποτελούμε μειονότητα εμείς οι Ευρωπαίοι έναντι αυτών των όντων αυτών που θα έχουν κυρίαρχο ρόλο, γιατί όπως είναι γνωστό ο πληθυσμός αποτελεί δύναμη!

Στις αναφερθείσες πρωτόγονες χώρες όπου οι λαοί τους είναι ξενόφοβοι, ριζοσπαστικοί και

Ανώνυμος είπε...

φανατικοί με φλογερό μίσος
(το οποίο και αποδεικνύεται στις ληστείες που πράττουν εις βάρος αμέριμνων πολιτών όπως στην Ελλάδα, τους ξυλοκοπούν ή μαχαιρώνουν με το πιο βάρβαρο τρόπο)
προς οτιδήποτε το διαφορετικό.
Τους Χριστιανούς τους εκδιώκουν με τον χειρότερο τρόπο. Ούτε σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός να επιτραπεί στους Χριστιανούς στις χώρες αυτές να κάνουν μια δημόσια προσευχή όπως κάνουν όλα τα Μουσλιμ λαθροΟρκ στην Ευρώπη!

Έχετε σκεφτεί όμως γιατί στις Ευρωπαϊκές κοινωνίες προωθείτε τόσο πολύ ο φιλελευθερισμός προς τις "κατσαρίδες" από τις Αραβικές χώρες και τα κτήνη από τις λοιπές πρωτόγονες μουσουλμανικές χώρες - οι οποίοι και τρομοκρατούν παράλληλα τους ντόπιους πληθυσμούς με την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα,και γιατί τόσοι υπερασπιστές (σύγχρονοι χίπηδες - αριστεριστές, αναρχοπρεζόνια) τους για δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα ???

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης για ν' αντιλη­φθεί ότι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση αλλά και η περίεργη ανοχή που έχει επιδει­χθεί μέχρι τώρα από τα ευρωπαϊκά κράτη και τις πολι­τικές δυνάμεις, οδηγεί σταδιακά στην πλήρη αλλοτρίωση της Ευρώπης και στην καταστροφή των εθνών.
Η λαθρομετανάστευση: γεωπολιτικό όπλο για τη διάσπαση της εθνικής συνοχής της χώρας.

Αποτελεί πλέον αρχή της Βιολογίας η λαθρομετανάστευση και η ανεξέλεγκτη αύξηση των πρωτόγονων αυτών πληθυσμών σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα που μαστίζει την Ευρώπη...Ή εμείς ή εκείνοι!

Λοιπόν, θυμηθείτε όλοι εσείς που πρόκειται με τον οποιοδήποτε τρόπο στο μέλλον να βοηθήσετε κάποιον από αυτές τις πρωτόγονες χώρες πως με τον τρόπο αυτό συμβάλετε στην αύξηση τους και στην εξαφάνιση μας!

Όλα αποτελούν μέρος ενός σκοτεινού σχεδίου για την εξαφάνιση των εθνών της Ευρώπης με βασικότερο γρανάζι τους αφελής "κουλτουριάρηδες", "ανοιχτόμυαλους", "φιλάνθρωπους" μαλάκες που έχουν ως βασικό σύνθημα "όλοι άνθρωπο είμαστε ίδιοι"!


Δείτε και το παρακάτω video που αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα παραπάνω:
www.youtube.com/watch?v=YcsCqxD__Zk