Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΘΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ;


nikos-evagelatos
Πάρτε μια "αντιποίηση αρχής"!!! Τώρα τι λέτε;; Βίντεο!!


Η υπόθεση Σορίν Ματέι αποτέλεσε μια από τις πιο πολύκρoτες υποθέσεις ομηρίας που απασχόλησε την ελληνική κοινή γνώμη τον Σεπτέμβριο του 1998. Χαρακτηριστική όμως υπόθεση που περιλαμβάνει και αντιποίηση αρχής από την πλευρά του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος δραπέτης Σορίν Ματέι το βράδυ της Τετάρτης της 23ης Σεπτεμβρίου 1998 εισέβαλε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Νιόβης στα Κάτω Πατήσια θέτοντας υπό καθεστώς ομηρίας τους τέσσερις ενοίκους αυτού με την απειλή χειροβομβίδας.

Παράλληλα τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι όπου σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση συνομιλούσε για τέσσερις περίπου ώρες με τον κεντρικό παρουσιαστή ειδήσεων του καναλιού, Νίκο Ευαγγελάτο. Τελικά το ίδιο βράδυ οι αστυνομικές δυνάμεις, κατόπιν πληροφοριών αυτής περί ψεύτικης χειροβομβίδας, εισέβαλαν στο διαμέρισμα.

Από την έκρηξη της χειροβομβίδας που ακολούθησε και τους κακούς χειρισμούς του "διαπραγματευτή της αστυνομίας" κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ, σκοτώθηκε η ένοικος Αμαλία Γκινάκη και ο Σορίν Ματέι, του οποίου οι ακριβείς συνθήκες θανάτου δεν έχουν εξακριβωθεί πλήρως. Την αποτυχημένη εισβολή της αστυνομίας ακολούθησε η παραίτηση του αρχηγού της αστυνομίας, αντιστράτηγου Αθανάσιου Βασιλόπουλου.

Staparaskinia.gr
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: