Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΡΗΜΑΖΕΙ ΤΑ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΑ! ΜΟΛΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!Σπείρα Αλβανών, χτυπάει με μαφιόζικο τρόπο κοσμηματοπωλεία ακόμη και μέρα-μεσημέρι. Δρα στην περιοχή της Αττικής εδώ και πολλούς μήνες και η μέθοδος που χρησιμοποιούν είναι γνωστή.

Προσποιούνται τους πελάτες, επισκέπτονται το κατάστημα-στόχο τους αρκετές φορές, προκειμένου να γνωρίσουν καλά τον χώρο, τα συρτάρια, τη θέση του χρηματοκιβωτίου και αφού συγκεντρώσουν όλο το υλικό στη διάθεσή τους, προβαίνουν σε ληστεία λίγο πριν ο επιχειρηματίας κλείσει την επιχείρησή του. Προτιμούν αργά το μεσημέρι ή και το βράδυ. Μπαίνουν με όπλα στο χρυσοχοείο και με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, πολύ καλά ντυμένοι για να μην κινούν υποψίες από τους περαστικούς και μπορεί να μείνουν ακόμη και 15 λεπτά, βέβαιοι ότι δεν θα έρθει η αστυνομία, αφού ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης παραμένει αιχμάλωτός τους, ενώ απ' έξω παραφυλάει συνεργός τους!

Όπως λένε στην Αστυνομία, η σπείρα, δεν είναι σεσημασμένοι κακοποιοί, γι' αυτό μέχρι σήμερα παραμένουν ασύλληπτοι. Φυγαδεύουν στα Βαλκάνια τα κλοπιμαία τους, τα οποία πωλούν πάμφθηνα στα εκεί καταστήματα!

Έχει κυκλοφορήσει και μία φήμη: Αφού ρημάξουν όσο περισσότερα κοσμηματοπωλεία γίνεται, οι κακοποιοί ετοιμάζονται να χτυπήσουν και τα οπτικά καταστήματα. Θα ακολουθήσουν την ίδια μέθοδο: θα μαζεύουν σε σάκους όλο το εμπόρευμα και θα το διοχετεύουν στα Βαλκάνια.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: