Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΜΩΑΜΕΘ , Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 Γράφει ο Αντώνης Κρούστης*

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ

Λιθοβολισμός στον 21ο αιώνα. Εδώ βλέπουμε το θάνατο ενός ανθρώπου για κάποιο αδίκημα  που διέπραξε .
 

Η τιμωρία σ΄ αυτούς που καταπάτησαν τους νόμους της ΣΑΡΙΑΣ πρέπει να είναι δημόσια για παραδειγματισμό.

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Αναπαρασταση προετοιμασίας λιθοβολισμού μοιχαλίδας στο Ιράν.
*******
Άντε τώρα να τους πεις «ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω»
 
 Αυτό το πράγμα κάτω από το σεντόνι του είναι η σύντροφος της ζωής του που τους ευλόγησε ο Θεός να συμπορεύονται στις δυσκολίες της ζωής. Όσο για το παιδί ,έτσι πρέπει, να μαθαίνει από μικρό για την «ισοτιμία»των ανθρωπίνων σχέσεων.
Αποκεφαλίστηκε στο Σουδάν  λόγω μοιχείας. Νόμος της ΣΑΡΙΑΣ.

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Γαμος μουσουλμανων της Γαζας με κοριτσακια προεφηβικης ηλικιας.
Tο Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις Γυναίκες εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια “αρραβωνιασμένα κοριτσάκια” στον κόσμο, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων είναι σε μουσουλμανικές χώρες. Το 30% αυτών των μικρών αρραβωνιαστικών δέχονται βία από το σύζυγό τους.

Κάθε 3 χρόνια, 3 εκατομμύρια αυτών των μικρών μουσουλμάνων έκτος από τη βία που βιώνουν υπόκεινται και σε ακρωτηριασμούς.
Η άσκηση αυτής της παιδοφιλίας γίνεται με την υποστήριξη του ακραίου Ισλαμισμού.
Επιπλέον, ο πιο γνωστός μουσουλμάνος, ο Ayatolah Khomeini υποστήριξε με εξοργιστικούς λόγους την άσκηση της παιδοφιλίας:
Ένας άντρας μπορεί να αντλήσει σεξουαλική ικανοποίηση από ένα παιδί, ακόμη και από ένα μωρό. Ωστόσο, δε μπορεί να διεισδύσει κολπικά, αλλά… πρωκτικά : ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Δείτε αυτό το βίντεο για να καταλάβετε.
 
Κακοποίηση 6χρονου κοριτσιού σε σχολείο στο Μαρόκο από ισλαμιστές «εκπαιδευτικούς»..

Ο ΜΩΑΜΕΘ , Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Σαν φιλελεύθερος πολίτης είμαι οπαδός της ανοιχτής κοινωνίας και υπεράσπισης της διαφορετικότητας. Σαν Χριστιανός πιστεύω στην αγάπη και στη μετάνοια. Πεποίθηση μου είναι ότι οι άνθρωποι δεν χωρίζονται ανάλογα της τάξης τους , της φυλής τους ή της θρησκείας τους, αλλά διακρίνονται για την ικανότητα τους και την αξία που καταθέτουν στην προσπάθεια τους απέναντι στο θηρίο της ζωής.

Η πολιτική της ελεύθερης διακίνησης ανθρώπων και προϊόντων ανέπτυξε τις χώρες και άμβλυνε τις διαφορές , πάντρεψε πολιτισμούς , μείωσε τους πολέμους και ξεκόλλησε δισεκατομμύρια ανθρώπους από τη φτώχεια. Παράλληλα όμως εμπεριέχει κινδύνους όταν κάποιοι εκμεταλλευόμενοι τις αρχές της ελευθερίας εισέρχονται με δόλο.

Η φανατισμένη αντίδραση μιας ταινίας κατά του «προφήτη Μωάμεθ» ή ενός βιβλίου παλιότερα ,  όχι μόνο δεν είναι μια φυσιολογική και αυθόρμητη αντίδραση κατά των «βλάσφημων» χριστιανών, αλλά αποδεικνύει υποψίες και πληροφορίες, ότι υπάρχει σχέδιο αλλοίωσης του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Οι κύριοι είναι από διαδήλωση στην Ελλάδα ,έτοιμοι να κάνουν διάλογο για κάθε ζήτημα που διεκδικούν.
Τα έθιμα τους καταδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι το Ισλάμ είναι η θρησκεία της ειρήνης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας….
…..και της Ελευθερίας.

Φαντάζεστε εμείς οι χριστιανοί να αντιδρούσαμε έτσι κάθε φορά που το πρόσωπο του Χριστού δεχόταν επιθέσεις αμφισβήτησης από «επιστημονικές θεωρίες», βιβλία, ταινίες, τραγούδια και κάθε άλλο είδος τέχνης;

Άλλωστε η ΑΛΗΘΕΙΑ δε χρειάζεται την βία για να επιβιώσει και να μείνει αναλλοίωτη, αφού σαν όπλο της έχει την ΑΓΑΠΗ.

Σήμερα στην Ευρώπη ζουν 30 εκ. μουσουλμάνοι που δεν σέβονται τους νόμους της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και τα ανθρώπινα δικαιώματα , αλλά αναγνωρίζουν μόνο το νόμο της ΣΑΡΙΑ , σαν τον ενδεικτικότερο τρόπο διοίκησης ενός κράτους.

Το ΙΣΛΑΜ δεν είναι μόνο θρησκεία είναι πολίτευμα.

53 μουσουλμανικές χώρες διοικούνται ολοκληρωτικά και σε καμία δεν επιτρέπεται η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης.
Υπάρχουν καταγγελίες ότι πολιτικά κόμματα που είναι υπέρ των μεταναστών χρηματίζονται από ισχυρά Αραβικά λόμπι ,προς το σκοπό αυτό.
Το γεγονός είναι πολύ σοβαρό για να καθόμαστε στον καναπέ μας και να βλέπουμε τα τούρκικα έργα και να ανεχόμαστε ή να ψηφίζουμε πολιτικά κόμματα που «φιλοξενούν» λαθρομετανάστες μουσουλμάνους στα ελληνικά πανεπιστήμια. Αυτοί έχουν στο μυαλό τους την διεθνοποίηση του προλεταριάτου και οι άλλοι τον εξισλαμισμό της Ευρώπης. Ανόητοι!!!

Πολύ θα ήθελα να άκουγα στα αριστερά φεστιβάλ υποδοχής μεταναστών μια συζήτηση διαφώτισης περί της θρησκείας που είναι το «ναρκωτικό των λαών», για να βλέπαμε πόση ώρα θα άντεχε η προσπάθεια ομοιογενοποίησης της ταξικής συνείδησης του διεθνές προλεταριάτου.

Δείτε το video για να καταλάβετε .
  fileleftheros1966

Δεν υπάρχουν σχόλια: