Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ ΜΙΝΩΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ


minoas-kyriakou
Διαβάστε τον δικαστικό βίο και την πολιτεία(πλην της μεγάλης υπόθεσης του Πανελληνίου) του εθνικού καταπατητή και παράλληλα εθνικού διαφημιστή των Νεο-Οθωμανών, κυρίου Μίνωα Κυριακού. Ο άνθρωπος που κατηγορείται για άρθρα του ποινικού κώδικα απεδείχθη(αυτός και η οικογένεια του)πάτρονες των διαφημιστικών παραληρημάτων των μογγόλων του Ερντογάν και του Κεμαλικού καθεστώτος της Άγκυρας.

Ιδού ο βίος της αθώας περιστεράς του Αμαρουσίου που κάποτε το έπαιζε και πατριώτης:
"Σε εξαγοράσιμη ποινή 28 μηνών καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο του 2010 από το Εφετείο Nαυπλίου ο ιδιοκτήτης του ομίλου ΑΝΤ1 και πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Μίνωας Κυριακού. Η καταδίκη αφορά πλημελημματικές κατηγορίες για πολεοδομικές παραβάσεις στην περιοχή του Αγίου Αιμιλιανού. Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα, ενώ η σχετική απόφαση, που καθαρογράφεται, δεν είναι αμετάκλητη.

Εν τω μεταξύ, στον κ. Κυριακού επεδόθη κλητήριο θέσπισμα με το οποίο παραπέμπεται να δικαστεί για επιπλέον πλημελημματικές κατηγορίες για τη χρονίζουσα υπόθεση της καταπάτησης αιγιαλού στην ίδια περιοχή. Οι κατηγορίες αφορούν «ηθική αυτουργία σε έκδοση ψευδούς βεβαίωσης». Ως «φυσικός αυτουργός» φέρεται ο λιμενάρχης της περιοχής, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, βεβαίωσε για τη νομιμότητα των πολεοδομικών εργασιών. Οπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, ο κ. Μίνωας Κυριακού είχε κατασκευάσει χωρίς άδεια προβλήτα και είχε μπαζώσει την ακτή με τσιμέντο. Δηλαδή οι καταδίκες και οι διώξεις αφορούν τόσο πολεοδομικές παραβάσεις όσο και παραβάσεις του νόμου περί αιγιαλού και σχετίζονται με κτίσματα στην περιοχή Ερμιονίδα, στη θέση Μετόχι Αγίου Αιμιλιανού στο Πόρτο Χέλι.

Σε πρώτο βαθμό, τον Φεβρουάριο 2007, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου είχε επιβάλει στον κ. Κυριακού ποινή φυλάκισης 4 ετών για τα αδικήματα που αφορούσαν την καταπάτηση αιγιαλού. Καταδικάστηκε ερήμην, ενώ το δικαστήριο έκρινε ότι η ποινή του δεν πρέπει να μετατραπεί, αλλά ούτε και η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.Μετά την έφεση που είχε υποβάλει και μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης σε δεύτερο βαθμό, είχε επιβληθεί στον κ. Κυριακού χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ ως περιοριστικός όρος.

Στην πρωτόδικη απόφαση, ο εισαγγελέας είχε διατάξει να διεξαχθεί περαιτέρω έρευνα για να καταλογιστούν ευθύνες στις αρμόδιες υπηρεσίες (τοπικό γραφείο πολεοδομίας, αστυνομία, περιφέρεια κ.λπ.) για τη μη εκτέλεση του πρωτοκόλλου κατεδάφισης και διοικητικής αποβολής, που έχει εκδοθεί".

Ερώτημα: Σε ποιον αριθμό πινακίου βρίσκεται η σειρά των δικών για τον κύριο ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1; Θα δικαστεί; Και εαν ναι πότε; Έχει δικαστεί και ποιες είναι οι τελεσίδικες αποφάσεις; Ποιος είναι ο κύριος αυτός που μπορεί να γραφει τον νόμο στα παλιά των υποδημάτων του; Θα μας πει ο κύριος Ρουπακιώτης; Αμφιβάλλουμε...

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: