Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Το δράμα του Γιώργου Προβόπουλου Η τρόικα τον ανάγκασε να κόψει τον μισθό του.

Μεγάλο πέθνος στην κατά τά άλλα ... Τράπεζα της -ότι θες εκτός από- Ελλάδος!
Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr


Μαύρες μέρες έρχονται για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλο, αφού ο ίδιος προβαίνει σε μείωση κατά 30% του μοισθού του! Στα πλαίσια της επικοινωνιακής τακτικής της τρόικας, μπροστά στα μέτρα που έρχονται για τους Ελληνες, ο Προβόπουλος θα γίνει πιο φτωχός κατά μερικές χιλιάδες ευρώ ... το μήνα, προκειμένοy να αντισταθμιστεί το γεγονός ότι οι Ελληνες πλέον δεν έχουν να φάνε!!!

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της ΕΚΤ, η Τράπεζα της Ελλάδος θα συνεχίσει την προσπάθεια ελέγχου των εξόδων. Στο πλαίσιο αυτό ο ίδιος αποφάσισε να μειώσει το μισθό του κατά επιπλέον 30%, γεγονός που οδηγεί σε συνολική μείωση κατά 50% από το 2009. Το ίδιο θα πράξουν και οι δύο υποδιοικητές της Τράπεζας.

Ολα αυτά βέβαια, θα ήταν ωραία και καλά, αν το "πακέτο" αμοιβών που έχει χάσει ο Προβόπουλος, συγκριθεί με το ... "πακέτο" που έχει φάει ο Ελληνας πολίτης από τα μέτρα της τριετίας!

Είναι προφανές φυσικά, ότι μετά το τέλος της κρίσης, οι μισθοί του Προβόπουλου και των λοιπών τεθλιμμένων συγγενών, θα επανέλθουν ... νύχτα στα ίδια επίπεδα με το 2008, για να μην πούμε σε υψηλότερα ώστε να αποσβεστούν οι ... απώλειες!

Αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί ουδείς θα εκδώσει τότε κάποια ανακοίνωση!

Κανονικά , αν η τράπεζα της Ελλάδος, ήταν πραγματικά τράπεζα της Ελλάδος και όχι μια τράπεζα της ΒlackRock και της Neuberger Berman, δηλαδή των Ροθτσιλντ, τότε μετά την ζημιά που έχει προκαλέσει στην Ελλάδα με τις εξοργιστικές της αποφάσεις, όπως για παράδειγμα η αλλαγή του Τ+3 σε Τ+10, (αλλά και πλήθος άλλων), τότε, ξαναλέω , κανονικά, ο κ.Προβόπουλος και οι προκάτοχοί του, όχι μείωση του μισθού τους έπρεπε να υποστούν αλλά κάτι πολύ χειρότερο.

Για τις αστοχίες τους, θα έπρεπε να επιστρέψουν εις το ακέραιο, όλους τους μισθούς και τα μπόνους τους, πίσω στον Ελληνικό λαό!

Αλλά βλέπετε, τράπεζα της Ελλάδος με συμμετοχή του Δημοσίου κάτω του 10% ... γίνεται; Δεν γίνεται!!!

Πάντως εμείς εδώ στους aegeantimes, συμπάσχουμε με το δράμα του κ.Προβόπουλου και κατανοούμε τις δύσκολες μέρες που αντιμετωπίζει!

Το φάσμα της φτώχειας , απειλεί την … γκλάμορους ζωή του Διοικητή της Ιδιωτικής αυτής Τράπεζας, που ελέγχουν όλοι αυτοί που στοιχημάτισαν στην καταστροφή της Ελλάδας!

Ειδικά τώρα που από το 2011 με νόμο πλέον, ψηφίζουν στο ΔΣ και οι ξένοι ... επενδυτές, μπορεί στο μέλλον, να ληφθεί κάποια απόφαση, για αύξηση του μισθού του κ.Προβόπουλου κατά 300%, και μάλιστα αναδρομικά!!!

Εμένα δεν θα με παραξενέψει διόλου κάτι τέτοιο!

Για αυτό μην στεναχωριέσαι Γιώργο! Θα καθαρίσει για σένα στο μέλλον το Big Boss!

Ετσι δεν είναι κύριε ... Μπομπ Τράα ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: