Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ; ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙΣ; ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ


xounta
Πως ανοιγει μια κερκόπορτα σε μία δημοκρατία: Έκτακτα μέτρα Δένδια κατά της "Χρυσής Αυγής". 

Την εντολή να συλλαμβάνουν ακόμα και βουλευτή (!!) στην περίπτωση κατά την οποία τελεί αδίκημα, έχουν στα χέρια τους οι επικεφαλής των αστυνομικών διευθύνσεων σε ολόκληρη την επικράτεια. Πρόκειται για ένα μέτρο το οποίο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης αποφάσισε να λάβει μετά τα τελευταία επεισόδια που έγιναν με πρωταγωνιστές βουλευτές και οπαδούς της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής», ο κ. Δένδιας ενημέρωσε στα μέσα της εβδομάδας τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την απόφασή του αυτή και ζήτησε να κοινοποιηθεί σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας. (ΣΚΑΪ).

Πολλοί απόρησαν και καταδίκασαν το λευκό της αριστεράς στην επιτροπή δεοντολογίας της βουλής, αναγκάζοντας τα κόμματα να προσφύγουν σε γελοίες δικαιολογίες τυπου "Δεν ανέφερε για ρατσισμό η εισήγηση". Και όμως, κάποιοι υγιώς σκεπτόμενοι που αποφάσισαν

αυτή την στάση, ήξεραν πάρα πολύ καλά τι έκαναν. Αυτό αποδεικνύεται μετά από αυτή την "διαρροή" στο Έθνος του Μπόμπολα.

Διότι οι έχοντες νου και γνώση, γνωρίζουν ότι στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ο ναζισμός έχει μπει στο ίδιο τσουβάλι με τον κομμουνισμό. Αυτή η κερκόπορτα λοιπόν, μπορεί πανεύκολα αύριο να μεταφερθεί π.χ. σε ΣΥΡΙΖαίους βουλευτές που θα πρωτοστατήσουν σε εκδηλώσεις κατά της "νόμιμης" εκποίησης του Ελληνικού χρυσού στον Μπόμπολα.

Αυτοί που πραγματικά αντιμάχονται τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, γνωρίζουν ότι αυτά ξεκινούν με την δημιουργία ενός "μπαμπούλα".

Πρώτα ήταν οι "Εβραίοι". Μετά ήταν οι "κομμουνισταί". Πάντα την πλήρωνε ο λαός και ο Εθνικός πλούτος.

Σκάστε και πληρώνετε λοιπόν, με χαμόγελο, αλλιώς θα σας φάει ο "μπαμπούλας". Και ο ολοκληρωτισμός έρχεται ως συνήθως με το προσωπείο της "ευαισθησίας" για να συντρίψει το "απόλυτο κακό". Γιατί τότε πάμε κατά διαόλου;

olympia.gr

 ΣΧΟΛΙΟ makeleio.gr: Ουδόλως μας νοιάζει για οποιοδήποτε κόμμα. Αυτό που μας νοιάζει είναι ότι το ένα φέρνει το άλλο. Σε λίγο βλέπουμε και γύψο. Σε οτιδήποτε τους κάθεται στο λαιμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: