Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Κασιδιάρης σε Παυλόπουλο που καλούσε τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ: Θα γελάνε και οι πέτρες αν μας πάτε για αντιποίηση αρχήςΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΙΑΤΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΝΩ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ

«Εφόσον παρανομούμε εμείς, ναι, να πάμε στην δικαιοσύνη. Δεν θέλω ασυλία. Γιατί αν πάμε με την κατηγορία για αντιποίηση αρχής θα γελάνε και οι πέτρες. Η δίκη θα θυμίζει ελληνική ταινία του '60 με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Αντιποίηση αρχής είναι να παριστάνεις τον αστυνομικό. Αν κατηγορηθούμε εμείς, πρέπει να κατηγορηθούν και οι ένστολοι των ΜΑΤ που ήρθαν και έκαναν ελέγχους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - γιατί τέτοιες ενέργειες οδηγούν το πολίτευμα σε επικίνδυνα μονοπάτια. Το πρόβλημα δεν είναι ο βουλευτής που ζητά τα παραστατικά, αλλά το ότι δεν υπάρχει κράτος δικαίου».

«Είναι χυδαιότητα να λένε κάποιοι στον ελληνικό λαό ότι αυτό που δεν μπορεί το κράτος να κάνει, το κάνουμε εμείς. Το χυδαιότερο όλων είναι ότι, βρίσκονται εκπρόσωποι του ελληνικού λαού που λένε ότι επειδή το διοικητικό όργανο του κράτους δεν μπορεί να ασκήσει την αρμοδιότητα του θα το κάνουμε εμείς. Αυτή είναι μεθοδολογία και ιδεολογία των ταγμάτων εφόδων του Ερνεστ Ρεμ», αντέτεινε ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο κ. Κασιδιάρης.

Και κατέληξε λέγοντας:

«Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Σε λίγο καιρό θα μας πουν ότι επειδή το κράτος δεν μπορεί να ελέγξει, αν βλέπουν κάποιον μελαψό θα ζητάνε ταυτότητα, θα μπαίνουν τα σπίτια μας να δουν αν τηρείται ο νόμος. Οι περισσότεροι ευτυχώς δεν ζήσαμε την εμπειρία της Βαϊμάρης. Αυτή ήταν η ιδεολογία και η μεθοδολογία των ταγμάτων εφόδων. Δια της σιωπής μας, διαπράττουμε το έγκλημα της ανοχής».

«Καλά είναι αυτό που λέτε κ. Παυλόπουλε. Και συμφωνούμε. Αλλά υπάρχει και το γνωμικό ότι αντί να καταργήσετε το σκοτάδι ανάψτε ένα κερί. Γιατί μέχρι σήμερα, στην ανομία στηρίζεται ο ξεπεσμός και η κατάντια της χώρας», σχολίασε, από την πλευρά του, ο βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Βασίλης Καπερνάρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: