Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΤ!


matina-retsa
Μία πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας ενός χωριού κοντά στο Αλιβέρι, δημοσιογράφος- παρουσιάστρια, απόφοιτος ΙΕΚ, πρώην μέλος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια της ΝΔ, προορίζεται να αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της ΕΡΤ- απίστευτο και όμως αληθινό!

Η Ματίνα Ρέτσα, αν και ζει στο Φάληρο, είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Κριεζών. Την καριέρα της στη δημοσιογραφία την ξεκίνησε στο Αλιβέρι, σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, κάνοντας πολιτικό ρεπορτάζ. Στο βιογραφικό της αναφέρει ότι εργάστηκε και για τον Flash, χωρίς περαιτέρω πληροφορίες. Αναφέρει επίσης ότι είναι απόφοιτος ΙΕΚ, χωρίς επίσης περαιτέρω πληροφορίες.

Η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγην. Με τέτοια προσόντα- είπα, τι να την κάνει την ΕΡΤ. Το CNN ή το BBC έπρεπε να αναλάβει- και βάλε...

Σερφάροντας στο διαδίκτυο, ανακάλυψα ότι προεκλογικά ο ΒΗΜΑτοδότης είχε αναφερθεί στο πρόσωπό της σχολιάζοντας ότι «ο κ. Αντ. Σαμαράς διαθέτει έναν ιδιαίτερο τρόπο να... κλέβει γυναίκες από το ΠαΣοΚ. Μου λένε ότι υπάρχει και δεύτερη Αρια Αγάτσα. Πρόκειται για την κυρία Ματίνα Ρέτσα, δημοσιογράφο. Η κυρία Ρέτσα, σύντροφος του κ. Π. Αντωνόπουλου που είναι ο επικεφαλής ασφαλείας του κ. Γ. Παπανδρέου, αποφάσισε να πολιτευθεί με τη ΝΔ στην Εύβοια».

Η κυρία Ρέτσα, πάντα προεκλογικά, είχε γίνει... θέμα και στο protothema.gr δηλώνοντας για την υποψηφιότητά της : «Δέχτηκα το τηλεφώνημα του κ. Σαμαρά τη Μεγάλη Τετάρτη και παραλίγο να του κλείσω το τηλέφωνο γιατί νόμιζα πως κάποιος μου έκανε πλάκα...».

Χωρίς καμιά κακία και ανταγωνιστική- υποβολιμαία πρόθεση και διάθεση, οφείλω να ομολογήσω ότι κι εγώ, όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα και έμαθα την είδηση, παραλίγο να του κλείσω το τηλέφωνο (του φίλου- πληροφοριοδότη μου) γιατί νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα... (Χριστίνα Αναστασίου, Newpost.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: