Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Όμηροι στα χέρια ληστών ΜΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ – Τρόμος για οικογένεια με μικρά παιδιά στο Μαρούσι

Δυο παιδιά 9 και 6 ετών παρακολουθούσαν κουκουλοφόρους ληστές να απειλούν τον πατέρα τους και να ζητούν χρήματα και χρυσαφικά

Τον τρόμο έζησε μια ολόκληρη οικογένεια μέσα στο ίδιο της το σπίτι στο Μαρούσι.
Οι ληστές ήταν τέσσερις. Είχαν σχεδιάσει καλά το “χτύπημα” στο σπίτι. Έκοψαν την περίφραξη του διπλανού σπιτιού και μπήκαν στη μονοκατοικία από μια πόρτα του υπογείου.

Παρά το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του σπιτιού, είχε εγκαταστήσει συναγερμό, όταν αυτός χτύπησε η σύζυγός του τον έκλεισε κατά λάθος.

Λίγο αργότερα ακούστηκε ένας θόρυβος.

Ο επιχειρηματίας πήγε να ελέγξει και τότε βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρεις απ' τους τέσσερις ληστές που είχαν εισβάλει στο σπίτι.

Οι δράστες τον απείλησαν με κατσαβίδι και άρχισαν να ζητούν χρήματα και κοσμήματα απειλώντας με τη ζωή της συζύγου και των δυο παιδιών του.

Το απίστευτο είναι ότι ενώ ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και από την εταιρία φύλαξης έγιναν συνεχή τηλεφωνήματα για έλεγχο δεν ενημερώθηκε η αστυνομία...

Από την εταιρία φύλαξης ενώ οι ιδιοκτήτες ήταν όμηροι των ληστών και δεν μπορούσαν να μιλήσουν στο τηλέφωνο κανείς δεν έσπευσε για ούτε για έλεγχο.

Έτσι οι δράστες με όλη τους την άνεση άρπαξαν 500 ευρώ και χρυσαφικά και έφυγαν πολύ πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: