Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Πάλι καλά που ο πρύτανης στα έξοδα της τουαλέτας δεν έβαλε και τα έξοδα του ψυχιατρείου Θεσσαλονίκης. 

Ο πρύτανης της τουαλέτας των 30 000 Ευρώ, είπε στην συνέντευξη του ότι εκτός του κόστους κατασκευής της τουαλέτας, το συγκεκριμένο κονδύλι μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει και το κόστος ανακατασκευής των ζημιών που προκλήθηκαν από πυρκαγιά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. 

Δεν θα εξετάσω αν λέει ή δεν λέει ο πρύτανης την αλήθεια, εξάλλου τι  την χρειαζόμαστε την αλήθεια, όταν ένας πρύτανης βάζει τα έξοδα κατασκευής μιας τουαλέτας με τα έξοδα αποκατάστασης της ζημιάς από μια πυρκαγιά στο ίδιο κοντύλι εξόδων.  

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί ναυάγησαν  οι προϋπολογισμοί του Κράτους, πως βέβαια να μην ναυαγήσουν με τέτοιους δασκάλους που έχουμε στα πανεπιστήμια.
Δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν αύριο ακούσω ότι στο υπουργείο Οικονομικών έχουν μπερδέψει τα κονδύλια των ψυχιατρείων  μα τα κονδύλια των πανεπιστημίων. 

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις ίδια γράμματα θα μάθεις. 

Τελικά το μόνο πρόβλημα της Ελλάδος είναι η έλλειψη παιδείας, όχι κονδυλίων, γιατί δεν χρειάζονται κονδύλια για να μάθουμε εξ αρχής να ξεχωρίζουμε τα έξοδα της τουαλέτας από την αποκατάσταση της ζημιά μιας πυρκαγιάς. 

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: