Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Μια δική μου εξήγηση απάντηση προς την Κυρία Νταλάρα και τους άλλους αριστερούς.

 Στην  πραγματική ζωή όπως και στην πραγματική πολιτική κυρία Νταλάρα όλα είναι επιλογή, δεν είναι τύχη. 

Ακούω πολλές φορές τα πρώην αριστερά κόμματα και πρόσωπα τα οποία έχουν μετατραπεί σε κόμματα και πρόσωπα που τους χαρακτηρίζει σήμερα η ουτοπία, να μας λένε επανειλημμένα ότι οι μετανάστες είναι χρήσιμοι στην Ελλάδα γιατί κάνουν δουλειές που οι Έλληνες δεν θέλουν να κάνουν. 

Πράγματι έτσι είναι, ναι, συμφωνώ 100% με την κυρία Νταλάρα και τους υπόλοιπους ουτοπικούς ιδεολόγους της πρώην αριστεράς, ότι σήμερα οι μετανάστες κάνουν δουλειές στην Ελλάδα τις οποίες οι Έλληνες δεν θέλουν να κάνουν. 

Αυτό όμως είναι φυσιολογικό, όταν μια κοινωνία έχει επιλέξει να μετατραπεί σε τριτοκοσμική, είναι φυσιολογικό να ανθίζουν και τα τριτοκοσμικά επαγγέλματα.
Στην Γερμανία πχ και στα υπόλοιπα κράτη, τα οποία δεν έχουν επιλέξει να γίνουν τριτοκοσμικά παρόλο που έχουν ανάγκη από εργατικά χέρια, εν τούτοις δεν έχουν αναπτυχθεί εκεί τα τριτοκοσμικά επαγγέλματα και ούτε χρειάζονται τριτοκοσμικούς εργάτες. 

Περί αυτού πρόκειται κυρία Νταλάρα. 

Και αν η Ελλάδα συνεχίσει την  πορεία σύγκλισης με τις τριτοκοσμικές χώρες, είμαι σίγουρος ότι σε δέκα χρόνια δεν θα υπάρχει ούτε Έλληνας ταξιτζής, γιατί θα έχουν αντικατασταθεί τα ταξί, από τα τρίκυκλα ποδήλατα με κουβούκλιο, όπως αυτά που υπάρχουν στην ανατολική Ασία και τότε βέβαια θα χρειαζόμαστε και τους ανάλογους τριτοκοσμικούς οδηγούς.
Θα σας φέρω άλλο ένα παράδειγμα κυρία Νταλάρα. 

Στην Γερμανία, από χρόνια τώρα έχει απαγορευτεί το άρμεγμα των ζώων με τα χέρια γιατί όπως ξέρετε μεταδίδετε η μαστίτιδα και υποβαθμίζεται έτσι το γάλα, έτσι οι γερμανοί δεν χρειάζονται τους πακιστανούς λαθρομετανάστες οι οποίοι είναι γεμάτοι ηπατίτιδα να αρμέγουν τα πρόβατα με τα χέρια, όπως γίνετε ακόμη και στην τριτοκοσμική Ελλάδα.
Αλλά και οι ελιές και τα καρότα και τα μαρούλια και τα σταφύλια και άλλα πολλά δεν μαζεύονται από τους τριτοκοσμικούς εργάτες φορείς της ηπατίτιδας με τα χέρια στις πολιτισμένες χώρες, μόνο στην τριτοκοσμική Ελλάδα μαζεύονται αυτά ακόμη με τα χέρια.
Ακόμη και τα κοτόπουλα στα προηγμένα κράτη χωρίς ανθρώπινο χέρι επεξεργάζονται, μόνο στο προοδευτικό Ηράκλειο γίνεται ακόμη το ξεπουπούλιασμα των κοτόπουλων με τα χέρια των γεμάτων ηπατίτιδα λαθρομεταναστών. 

Αλλά γιατί να ασχολούμαστε ακόμη στην Ελλάδα με αυτά τα επαγγέλματα;
Γιατί τα χρειαζόμαστε τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα;  αφού έχουμε επιλέξει να αναπτυχθούν στην Ελλάδα τα τριτοκοσμικά επαγγέλματα; 

Σε μια εποχή που όλα τα σοβαρά κράτη ασχολούνται με την νανοτεχνολογία την ρομποτική την βιοτεχνολογία τα ηλεκτρονικά Κτλ Κτλ,  το γεγονός και μόνο ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες πολιτικοί που διαθέτουν την σκέψη τους και τον χρόνο τους στην υπεράσπιση και στην ανάλυση των τριτοκοσμικών επαγγελμάτων, είναι μια μεγάλη κατάντια και ντροπή!
Γιατί μόνο ντροπή πρέπει να αισθάνεται κάποιος που τριάντα χρόνια μετά την είσοδο του στο γκρούπ των ποιών πολιτισμένων κρατών του κόσμου, η οικονομία του αναπτύσσεται στηριζόμενη σε τριτοκοσμικούς εργάτες. 

Ακόμη και οι πόρνες των άλλων κρατών, έχουν μεγαλύτερη αξία από της δικές μας τριτοκοσμικές στους δρόμους της Αθήνας. 

Είναι όλα  θέμα δική μας επιλογής! 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έψαχνε να βάλει πάτο στο βαρέλι της οικονομίας, ίσως είναι ώρα να βάλουμε πάτο  (φύλαξη των συνόρων) στην κατρακύλα μας προς το Αφγανιστάν και στο Πακιστάν. 

Και μόνο το γεγονός ότι αυτήν την στιγμή γνωρίζει ο κάθε Αφγανός και ο κάθε Αφρικανός, ότι θα πάρει τα μπαγάζια του και χωρίς κανένας να τον εμποδίσει  θα έρθει στο κέντρο της Αθήνας, αυτό από μόνο του είναι αρκετό για όποιον έχει ίχνος σοβαρότητας να ντρέπεται και μόνο που λέει ότι ζει σε μια οργανωμένη και πολιτισμένη κοινωνία.

Οι Τούρκοι λένε:  γνώση του έλληνα έρχεται ύστερα". 

Δυστυχώς φαίνεται ότι μας ξέρουν πολύ καλύτερα, από όσο εμείς τον εαυτό μας.
Θα καταλάβουμε τι ζημιά έκανε η γενιά μας στην επόμενη γενιά των Ελλήνων, όταν θα έρχονται στην βουλή σε είκοσι χρόνια από σήμερα νομοσχέδια από το κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων, για το αν θα επιτρέπεται η όχι η μπούργκα στους δρόμους της Αθήνας.
Όσο για τις ανθρώπινες μας ευαισθησίες, κανείς δεν εμποδίζει κανέναν να δώσει ψωμί και βοήθεια στο ένα δισ φτωχών της Αφρικής.

Μπορεί οι δεξιοί να είναι οι καπιταλιστές και οι έμποροι του χρήματος, οι αριστεροί όμως είναι χειρότεροι γιατί έχουν μετατραπεί σε καπιταλιστές και εμπόρους του ανθρώπινου πόνου και φτώχειας. 

Και να μην ξεχνιόμαστε, ο σοσιαλισμός είναι το όχημα του καπιταλισμού και αν η αριστεροί αγαπούσαν τους εργάτες, θα τους μάθαιναν πως να γίνουν πλούσιοι. 

ΥΓ. Αν συνεχίσουμε την πορεία σύγλισεις με τον τρίτο κόσμο, μέσων του τρίτου δρόμου του σοσιαλισμού, δεν θα έχουμε ούτε ελληνίδες νοσοκόμες στα νοσοκομεία, γιατί θα έχουν αντικατασταθεί από αφρικανές, αφού αυτές θα δέχονται να ξεσκατίζουν τους γέρους, χωρίς γάντια.
Είπαμε, όλα είναι θέμα επιλογής. 

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: