Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ηράκλειο: Γέμισαν τους τοίχους με υβριστικά μηνύματα για τον διοικητή του ΙΚΑ!

  Άγνωστοι γέμισαν με υβριστικά και απειλητικά "μηνύματα" τους τοίχους του ΙΚΑ και των γύρω κτιρίων - Στις υποθέσεις που έχουν αποκαλυφθεί και έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης "βλέπει" τους δράστες, ο κ.Ροκαδάκης.

Μηνύματα υβριστικά αλλά και απειλητικά προς το πρόσωπο του διευθυντή του ΙΚΑ Ηρακλείου Νίκου Ροκαδάκη αντίκρισαν, το πρωί, όσοι βρέθηκαν στην περιοχή του Εσταυρωμένου, αλλά και ο ίδιος ο κ.Ροκαδάκης.

Οι άγνωστοι δράστες γέμισαν τους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου του Ιδρύματος, αλλά και τους τοίχους απέναντι από το κτίριο, δίπλα από φαρμακείο και έναντι της κεντρικής εισόδου, ενώ εμετικά συνθήματα και μηνύματα αντικρίζει κανείς και πηγαίνοντας προς τις διοικητικές υπηρεσίες.

Έκπληξη και ανησυχία προκάλεσε το "θέαμα" αυτό, ωστόσο ο ίδιος ο κ.Ροκαδάκης, μιλώντας στο cretalive.gr, εκτίμησε ότι αυτή η αήθης πράξη σχετίζεται ευθέως με όλες τις υποθέσεις και τα σκάνδαλα που έχουν αποκαλυφθεί το τελευταίο διάστημα σε σχέση με παράνομα σκευάσματα, αναρρωτικές άδειες, παράνομη είσπραξη συντάξεων και άλλες, υποθέσεις που έχουν ήδη πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, χάρη και στην επάρκεια αλλά και την ακεραιότητα του διευθυντή του ΙΚΑ Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: