Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΜΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟ ΑΠΘ. ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!


tsipras-mylopoulos
Αγνοώντας, προφανώς εσκεμμένα, τις τρεις εισαγγελικές έρευνες που διαξέγονται για τα σκάνδαλα στο Αριστοτέλειο , ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε ομπρέλα προστασίας στον πρύτανη, Γιάννη Μυλόπουλο, αναφορικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.
Κατά τη συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ, που πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, ο κ. Τσίπρας παρείχε κάλυψη στον κ. Μυλόπουλο, προχωρώντας παράλληλα σε επίθεση κατά του δημοσιογράφων.

«Την ίδια στιγμή που θάβονται τα σκάνδαλα της διαπλοκής, της Siemens, αυτοί που λεηλάτησαν τη χώρα, κάποιοι φροντίζουν να επιτίθενται στο δημόσιο πανεπιστήμιο», είπε ο κ. Τσίπρας, «ξεχνώντας» μάλλον τα γεγονότα. Δηλαδή, την πρυτανική κουμπαριά στο Φανάρι με έξοδα του ΑΠΘ, το iPhone που δώρισε ο αντιπρύτανης, Γιάννης Παντής, στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη και χρεώθηκε στον προϋπολογισμό του πανεπιστημίου, αλλά και την επισκευή της πρυτανικής τουαλέτας, για τα οποία διενεργούνται τρεις παράλληλες εισαγγελικές έρευνες!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι συμφωνεί απολύτως με τις επισημάνσεις του πρύτανη περί διασυρμού του πανεπιστημίου από τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις.

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι «οι ταγοί του έθνους δεν είναι πια ο ακαδημαϊκός κόσμος και η πνευματική ηγεσία, αλλά είναι οι δημοσιογράφοι που ήταν και παραμένουν στα pay rolls», ενώ, απευθυνόμενος στον κ. Μυλόπουλο, δεν παρέλειψε να παρατηρήσει: «Σας βλέπω με αντοχές, είστε ανθεκτικός». Φαίνεται πως ο κ. Τσίπρας εκτιμά ιδιαίτερα τη μεταπήδηση του κ. Μυλόπουλου από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ...

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: