Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑΥΜΑΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΥΜΑΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ


Ο διοικητής της 3ης Μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του Σ.Ξ. της Ελλάδας Μανωλάκος θαύμασε το συγκρότημα του σουλτάνου Βαγιαζήτ του 2ου και το μουσείο Υγείας

Ο διοικητής της 3ης Μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του Σ.Ξ. της Ελλάδας ταξίαρχος Νικόλαος Μανωλάκος που πήγε στην Αδριανούπολη για να δει τα τουριστικά σημεία και να ψωνίσει, θαύμασε το συγκρότημα του σουλτάνου Βαγιαζήτ του 2ου και το μουσείο Υγείας. Ο ταξίαρχος Μανωλάκος που ενημερώθηκε από τους αρμόδιους του μουσείου για το μουσείο που έχει πάρει και το βραβείο του ¨Καλύτερου Ευρωπαϊκού Μουσείου¨, δήλωσε : ¨Ένα πολύ όμορφο μουσείο, εντυπωσιάστηκα πολύ μέσα¨.

Ο διοικητής της 3ης Μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του Σ.Ξ. της Ελλάδας ταξίαρχος Νικόλαος Μανωλάκος ήρθε στην Αδριανούπολη για να δει τα ιστορικά μνημεία της πόλης. Ο ταξίαρχος Νικόλαος Μανωλάκος εισήλθε από την συνοριακή πύλη του Παζαρκουλέ και επισκέφτηκε τον διοικητή της 54ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού Τζεγκίζ Ντεμιρτζή. Ο ταξίαρχος Μανωλάκος που ήρθε σαν πολίτης, συνοδεύτηκε στις επισκέψεις του από τον ταξίαρχο Τζεγκίζ Ντεμιρτζή.
Ο διοικητής της 3ης Μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του Σ.Ξ. της Ελλάδας ταξίαρχος Νικόλαος Μανωλάκος που πήρε το πρωινό του στην Λέσχη Αξιωματικών Αδριανούπολης πήγε στο βραβευμένο το 2004 από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ως ¨Καλύτερο Ευρωπαϊκό Μουσείο¨ συγκρότημα του σουλτάνου Βαγιαζήτ του 2ου και του μουσείου υγείας.
……………….
Εφ. Μπιρλίκ 12/9/2012

Σχ: Εάν το άλας μωρανθή
 
tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: