Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟ ΟΡΚ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ: "ΜΗΝ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΩ!"

 

Η εικονιζόμενη περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο αδίστακτους ληστές, στο κοσμηματοπωλείο της...

"Θα σε σκοτώσω αλλά δεν θέλω" ήταν τα λόγια των ληστών που έχουν αποτυπωθεί στην μνήμη της Κατερίνας Αναγνωστάκη. Οι δύο δράστες μπήκαν στο μαγαζί της προσποιούμενοι τους πελάτες. Ήταν ένα μεσημέρι του περασμένου Απρίλη, όταν στο μαγαζί βρίσκονταν και ένας οικογενειακός της φίλος.

Ξαφνικά και στους δύο ρίχνουν σπρέι πιπεριού και τους σπρώχνουν για να πέσουν στο πάτωμα. Μάλιστα στην κυρία Κατερίνα, πέρασαν και χειροπέδες. "Άρχισα να ουρλιάζω και τότε οι ληστές μου έβαλαν στο στόμα ένα τσιρότο. Τους έκανα νόημα ότι δεν ένοιωθα καλά και τότε μου το έβγαλαν αλλά μου είπαν ότι αν φωνάξω γιατί θα με σκότωναν...

Στην συνέχεια οι ληστές με πήγαν σε ένα δωματιάκι και αφού δεν υπήρχε κλειδί για να κλείσουν την πόρτα, έβαλαν μπροστά μία βιτρίνα. Για έξι ολόκληρα λεπτά έγδυναν το μαγαζί μου" είπε η άτυχη γυναίκα, στο evianews.com.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός από τους δύο δράστες.Πρόκειται για έναν 32χρονο Βούλγαρο, ο οποίος είναι έγκλειστος στην Αγροτική Φυλακή Κασσάνδρας Χαλκιδικής και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και Νομοθεσία περί όπλων.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 32χρονο, ο οποίος συνελήφθη την 23-07-2012 στην Κυψέλη Αττικής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, διότι το Μάιο του 2011 παραβίασε άδεια που του είχε χορηγηθεί από την Αγροτική Φυλακή Κασσάνδρας Χαλκιδικής, όπου κρατείτο για παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: