Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

Η «ημέρα αγάπης... για τον προφήτη», ένα ατέλειωτο μίσος...

Σήμερα που η ημέρα στο Πακιστάν κηρύχθηκε «Ημέρα αγάπης για τον προφήτη Μωάμεθ»  προκειμένου οι θιγόμενοι να συμμετάσχουν σε διαδηλώσεις για την αντι-ισλαμική ταινία που τους έχει εξοργίσει, δέκα άνθρωποι  σκοτώθηκαν στο Καράτσι και πέντε στην Πεσαβάρ. Δεκάδες φέρεται να είναι οι τραυματίες, εκ των οποίων ορισμένοι είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
20120922-1133
Στον απολογισμό της «ημέρας της αγάπης», συγκαταλέγεται και η επίθεση του όχλου σε μία χριστιανική εκκλησία που οι μαινόμενοι μουσουλμάνοι «διαδηλωτές» αφού της έβαλαν φωτιά καίγοντας την ολοσχερώς λίγο έλειψε να κάψουν ζωντανό και τον γιό του χριστιανού ιερέα.
«Τόση πολλή αγάπη που μοιάζει τόσο πολύ με μίσος!!».
20120922-2208
Η χριστιανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στην Πακιστανική πόλη Μαρνταν, φλέγεται  μετά από επίθεση "οργισμένων" μουσουλμάνων. Ο Ναός καταστράφηκε μαζί με ένα παρακείμενο χριστιανικό σχολείο.

Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων «Ελλάδας»(!!), o Ναίμ Ελγαντούρ, δήλωσε: «Ας μην πιστέψει κανείς τη θρησκεία, οφείλει όμως να τη σέβεται». Να υπενθυμίσουμε στον «πρόεδρο» Ελνταγούρ, ότι κανένας δεν υποχρέωσε κανένα μουσουλμάνο να παρακολουθήσει οποιαδήποτε ταινία ή να δει οποιαδήποτε σκίτσα και που μάλιστα δημοσιεύονται μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Επομένως με ότι δηλώνει και απαιτεί ο δήθεν πρόεδρος των Μουσουλμάνων είναι η απόλυτη λογοκρισία.

Πιστεύουμε πως κάποια νόμιμη αρχή πρέπει να συνετίσει αυτόν τον κύριο αλλά και να επανεξετάσει τον τίτλο της ένωσης που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι προϊσταται. Από ότι παγκοσμίως γνωρίζουμε, οι θρησκείες έχουν επίσημους ιερείς εκπροσώπους. Είναι μουφτής ο κ. Ελνταγούρ, τι είναι ακριβώς και έχει αυτόν τον τίτλο;  

HellasOnTheWeb.Org

Δεν υπάρχουν σχόλια: