Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΛΙΑΠΗ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ "ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ" ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ


meimarakis-karouzos
Ο Μειμαράκης, ο κουμπάρος κατασκευαστής και η οσία περιστερά, η σύζυγος
 
Βγήκαν τα μαχαίρια. Μάρτυρες φέρεται να έχουν καταθέσει στο ΣΔΟΕ ότι ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μειμαράκης και οι πρώην υπουργοί Βουλγαράκης και Λιάπης λειτουργούσαν σαν πρόσωπα-πλυντήρια για λογαριασμό του κατασκευαστή Ι.Καρούζου ώστε να μεταφέρονται ιλιγγιώδη πόσα από ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. "Συνεταιράκι" στην μπίζνα ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος.
Κατά τον μάρτυρα οι τρείς πολιτικοί, ο εφοπλιστής και η γυναίκα του κατασκευαστή(που μέχρι το 2004 χτύπαγε μύγες), εξήγαγαν μεγάλα ποσά(πάνω από 10 δισ ευρώ)στην αλλοδαπή και από εκεί σε μπάνκες της Νότιας Αμερικής μέσω off shore.

Άλλος μάρτυρας καταθέτει στο ΣΔΟΕ ότι ο πραγματικός σκοπός του κατασκευαστικού  ομίλου ήταν να κατακλέβει το Δημόσιο και το κυριότερο να ξεπλένει χρήμα πολιτικών και ιδιαίτερα κάποιων πρώην υπουργών που επλέκονταν σε κρατικές προμήθειες(εξοπλισμοί ,αμυντικές δαπάνες). Τις μίζες που έπαιρναν οι υπουργοί τις πήγαιναν στην μπανκα του Ομίλου του Καρούζου(κουμπάρου του Μειμαράκη). Στη συνέχεια παρακρατούσαν την προμήθεια κια τα άλλα τα έβγαζαν έξω όπου γινόταν η μοιρασιά.

Οι καταθέσεις χρονολογούνται στο ΣΔΟΕ από το 2011.

Το θέμα αναδεικνύει με αποδείξεις η εφημερίδα Real news. Όπως έγινε γνωστό και οι τρείς αναφερόμενοι σκέφτονται να στραφούν στη δικαιοσύνη. Ποια δικαιοσύνη ρε; Εξηγείστε τι είναι αυτα που ακούμε για πρωτοκλασσάτους πολιτικούς του Καραμανλή και του Σαμαρά και αφήστε τις μηνύσεις.

Το θέμα δίχως άλλο είναι πολύ μεγάλο. Άντε ,καιρό είχε να βγει κανένα θέμα της προκοπής. Το ζήτημα βεβαια αποκτά μεγάλη σημασία αφού πριν από λιγο καιρό "έφαγαν" τον Διώτη από τον ΣΔΟΕ. Κάποιοι φαίνεται ότι έχουν τσαντιστεί και αρχίζουν κι ανοίγουν το στόμα τους...

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: