Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Νέες «ρατσιστικές» επιθέσεις κατά «μεταναστών»

 
Τρεις «δυστυχισμένοι μετανάστες» από την Τυνήσια , ένας Αλγερινός και δυο «πολιτικοί πρόσφυγες από τον πόλεμο του Ιράκ», συνελήφθησαν στα Σεπόλια για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη της σπείρας έπειτα από πληροφορία «ακροδεξιού» για διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, και εντόπισε τα δύο διαμερίσματα, σε πολυκατοικία στα Σεπόλια όπου οι δράστες απέκρυπταν τα ναρκωτικά.
Η αστυνομία , επίσης «μετά από καταγγελίες ακροδεξιών και νεοναζιστών», συνέλαβε στον Ασπρόπυργο έξι «μετανάστες» από τη Νιγηρία, έναν Αιγύπτιο , έναν Πακιστανό και έναν από την Γκάνα, οι οποίοι έκλεβαν φορτηγά αυτοκίνητα, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και πωλούσαν τους κινητήρες και τα άλλα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά. Εντός του χώρου της «μάντρας» εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων, όπου δραστηριοποιούνταν οι μετανάστες βρέθηκαν 11 κινητήρες φορτηγών αυτοκινήτων, τέσσερις κινητήρες επιβατηγών αυτοκινήτων και μεγάλος αριθμός ανταλλακτικών και τμημάτων αυτοκινήτων όπως πόρτες, ημιαξόνια, κιβώτια ταχυτήτων κ.α. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 6.200 ευρώ, 9 κινητά τηλέφωνα και πλήθος εγγράφων.
Και επειδή ο «φαλακρός μασόνος» έχει δώσει προτεραιότητα στην ασφάλεια των πολιτών, μέρα μεσημέρι, στις 13.20 , στη λεωφόρο Τατοΐου στη Μεταμόρφωση, τέσσερα άτομα ακινητοποίησαν και λήστεψαν έναν πεζό από τον οποίο πήραν τα χρήματα το ρολόι και το κινητό του τηλέφωνο.

ΥΓ.Ο φαλακρός μασόνος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το «Κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην Κόρινθο», και , «ενημερώθηκε για τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών». 
 
deltio11

Δεν υπάρχουν σχόλια: