Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Απίστευτο! ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: «ΖΗΤΟΥΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»!


epitropi-katoikoi
"Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ"!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ρεπορτάζ-φωτό Μάκης Βραχιολίδης

vrachiolidis@yahoo.gr

Επιτροπή κατοίκων από το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα από το Βοτανικό, το Μεταξουργείο, την Κυψέλη, τον Άγιο Νικόλαο και τον Άγιο Παντελεήμονα, πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα, κοινή συνάντηση  σε cafe' της περιοχής, για να συντονίσουν και οργανώσουν κοινό μέτωπο για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, τα οποία καταπατούνται από τους λαθρομετανάστες.
KATOIKOI
Τα συμπεράσματα της Επιτροπής των Κατοίκων, συνοψίζονται:

• Εμείς, οι Έλληνες πολίτες, υφιστάμεθα ρατσιστική αντιμετώπιση από την Πολιτεία. Στερεί τα δικαιώματά μας και παρέχει τα πάντα στους παράνομους αλλοδαπούς.

• Οι λαθρομετανάστες έχουν αυξήσει κατακόρυφα την εγκληματικότητα στις περιοχές μας. Δεν τολμάμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα. Χθες μόλις, τρεις αλλοδαποί άρπαξαν την τσάντα από πεζό δικηγόρο, την άνοιξαν μπροστά του προκλητικά, του άρπαξαν χρήματα και κινητό, του την πέταξαν στα μούτρα και έφυγαν πεζή, χωρίς να τραπούν σε φυγή!

• Οι λαθρομετανάστες έχουν αποθρασυνθεί σε απίστευτο βαθμό εξαιτίας της στάσης της Πολιτείας. Προ ημερών συνέλαβαν Μπαγκλαντεσιανό και αυτός αφού έφτυσε στο πρόσωπο το αστυνομικό όργανο, του είπε: «Τι θα μου κάνεις; Θα βγω σε τρεις μέρες από τη φυλακή και μετά θα σε βρω να σε γ...σω».

• 34 Έλληνες έχουν δολοφονηθεί από τους λαθρομετανάστες από την αρχή του χρόνου.

• Ο Παπανδρέου ψήφισε νόμο που δίνει το δικαίωμα στους μουσουλμάνους με 2000 μόρια να εισαχθούν σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

• Στην Αθήνα κυκλοφορούν έμποροι ναρκωτικών από Σομαλία και αλλού και έχουν γεμίσει όλες οι γειτονιές με ναρκομανείς

• Το παρεμπόριο ανθεί από τους λαθρομετανάστες οι οποίοι δεν συλλαμβάνονται, κλέβουν την δουλειά από τους νόμιμους επαγγελματίες οι οποίοι φορολογούνται άγρια και αν τυχόν δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους τους, τότε συλλαμβάνονται οι Έλληνες πολίτες!

• Επιτέλους, δεν πάει άλλο. Η Πολιτεία θέλει να μας διώξει από τα σπίτια μας. Δεν υπάρχει καμία ασφάλεια για μας και τα παιδιά μας.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αγανάκτησης και οργής για την «ρατσιστική στάση της κυβέρνησης προς τους Έλληνες πολίτες», όπως την χαρακτήρισαν, και με σύνθημα «Ζητούμε ίσα δικαιώματα με τους λαθρομετανάστες», η Επιτροπή κατοίκων της Αθήνας ετοιμάζει μεγάλη συγκέντρωση στην Ομόνοια, κατά την οποία θα απαιτήσουν από την κυβέρνηση να προστατέψει τους Έλληνες πολίτες και να εφαρμόσει το Σύνταγμα.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: