Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Για σου ρε μάγκα Βλαδίμηρε

Άργησε αλλά το έκανε τελικά. Πέταξε έξω από τη Ρωσία τον φιλανθρωπικό μηχανισμό της Cia. O Βλάντιμιρ αποφάσισε να διακόψει τη λειτουργία του φιλανθρωπικού πρακτορείου της USAID διότι «αντί να ασχολείται με το «ανθρωπιστικό» της έργο, προσπαθούσε μέσω διαφόρων «επιχορηγήσεων» προς ιδρύματα, ΜΚΟ και ούτω καθ' εξής, να επηρεάσει την πολιτική κατάσταση στην χώρα».

Είμαι αυτόπτης μάρτυς της «ανθρωπιστικής δράσης» της USAID, που μοίραζε από την αμερικανική πρεσβεία βαλίτσες με 50.000 δολάρια σε μετρητά, για να αγοράζει δημοσιογράφους και διανοούμενους. Τα λεφτά της USAID, μαζί με τις επιδοτήσεις της Ανοιχτής Κοινωνίας του φιλάνθρωπου Σόρος, γέννησαν το πορτοκαλί Otpor. Είχαμε και συνεργασία μαζί τους οι Ευρωπαίοι Σύμβουλοι Τύπου για να μην δίνουμε διπλά λεφτά, εις τους πτωχούς αγωνιστάς της δημοκρατίας.

Η USAID, μοίραζε λεφτά με το τσουβάλι στο Κόσσοβο, το Σάντζακ, και το Μαυροβούνιο. Ο Πούτιν λοιπόν τους έκανε έξωση και άνοιξε το απόστημα με τους ρουφιάνους φιλάνθρωπους ροζ ανθρωπιστές, χωρίς σύνορα και χωρίς συνείδηση, που ζουν ζωή χαρισάμενη.

Για σου ρε μάγκα Βλαδίμηρε!

 Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: